دقت در آمارها نشان میدهد که همچنان آمریکا بالاترین شمار مبتلایان را با حدود سه و نیم میلیون نفر (بیش از ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر) در سراسر جهان دارد و رتبه دوم در اختیار برزیل است که با رشد چشمگیر آمار مبتلایان، تاکنون بالغ بر ۱.۸ میلیون مبتلای قطعی شناسایی کرده و به ثبت رسانده است.
طبق این آمار، هند با حدود ۸۸۰ هزار، روسیه با حدود ۷۳۰ هزار، پرو با بیش از ۳۲۵ هزار، اسپانیا و مکزیک با حدود ۳۰۰ هزار، انگلستان با حدود ۲۹۰ هزار و آفریقای جنوبی با بیش از ۲۷۵ هزار مبتلا رتبههای سوم تا دهم را در اختیار دارند و کشورمان بعد از مدتها حضور در این بخش بالایی جدول، به رتبه یازدهم رفته است.
این در حالی است که بر اساس آمارها شمار جان باختگان کووید در جهان از ۵۷۰ هزار تن عبور کرده است. عددی هولناک که آمریکا و برزیل رو هم بیش از یک سومش را در اختیار دارند. در این جدول بعد از دو کشور، بریتانیا، مکزیک، ایتالیا، فرانسه، اسپانیا و هند رتبههای سوم تا هشتم را در اختیار دارند و کشورمان با حدود ۱۳ هزار جان باخته، در جایگاه نهم است.
نکته جالب توجه دیگر در آمارهای رو به رشد جهانی، افزایش خوشایند آمار بهبود یافتگان است که از هفت و نیم میلیون نفر نیز عبور کرده است؛ آماری که رتبه اول و دوم آن هم در اختیار آمریکا و برزیل است که حدود ۳ میلیون بهبودیافته را به خود اختصاص داده اند. کشورمان از این نظر رتبه ششم جهان را دارد.