شاید شما هم با دیدن آسمانخراشهای بلند یا مجتمعهای تجاری در هر خیابان و آپارتمانهای تازهساز و خانههای مدرن در هر کوچهای که از آن میگذرید ایده مشارکت در ساخت به ذهنتان رسیده است یا در اطرافتان دیدهاید صاحب ملکی کلنگی یا خانهای با ساخت دهه ۷۰ تصمیم به کوبیدن ساختمان و ساختوسازی جدید را گرفته است و به دنبال شریکی میگردد.
در سالهای اخیر تمایل مالکان خانههای کلنگی به مشارکت با سازندگان برای تبدیل ملک کلنگی خود به آپارتمانی نوساز و احیاناً چند واحدی بیشتر شده و متقابلا سازندگان نیز با توجه به گرانی ملک گرایش بیشتری به تحمل صرف هزینههای ساخت، بدون نیاز به خریداری ملک، و در مقابل برخورداری از چند واحد آپارتمان دارند؛ از این رو قرارداد مشارکت در ساخت تبدیل به قراردادی پر کاربرد میان مالکان ساختمان و سازندگان شده است.
باید بگوییم تقریبا به هر سازهای که نگاه میکنید میتوانید این احتمال را بدهید که پشت سر آن یک مشارکت شکل گرفته است. اکثر افراد هم با انگیزههایی مثل کمک به زیباسازی شهر، امکان استفاده از امکانات مدرن، افزودن ارزش به بنای قدیمی، حفظ سرمایه وکمک به فروش سریعتر ملک و سازه تصمیم به مشارکت میگیرند.
از بارزترین و پرطرفدارترین ساختوسازهایی که با مشارکت شروع میشود میتوان به این موارد أشاره کرد :
۳. مشارکت در ساخت کارخانه
۴. مشارکت در ساخت ویلا
۵. مشارکت در ساخت سوله
۶ . مشارکت در احداث باغ
۷ . مشارکت در ساخت پمپ بنزین
۸ . مشارکت در ساخت و نوسازی خانه
تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت را در اولویت کارهای شراکت خود قرار دهید!
نحوه انعقاد قرارداد مشارکت در ساخت از اهمیتی بالایی برخوردار است و این قرارداد علیرغم کثرت استعمال آن قرارداد سادهای نیست و نکات حقوقی متعددی باید در آن رعایت شود..
مهم نیست که مشارکت ساخت شما در چه زمینهای باشد، برای هر کدام از آنها بهتر است پیش از عقد قرارداد، ارزش واقعی زمین توسط افراد خبره و کارشناس برآورد شود و تمام بررسیهای لازم برای مشارکت به انجام برسد تا سهمالشرکه هر یک از طرفین به درستی مشخص گردد.
توصیه میکنیم از فرم آماده قرارداد مشارکت در ساخت استفاده نشود و مفاد قرارداد مطابق با شرایط دو طرف و وظایف آنها از نو طبق قرارداد محضری مشارکت در ساخت نوشته شود.
پیشنهاد میکنیم قبل از انجام هر اقدامی در خصوص ساختوساز، با یک مشاور حقوقی مراجعه کنید تا از وقوع خساراتِ پیش رو جلوگیری کنید . چرا که در همان ابتدای راه با مسائل مهمی مواجه میشوید که حتما باید در قرارداد به آن اشاره کنید. مواردی مثل تعیین سهمالشرکه و قدرالسهم، صلاحیت مالی و فنی سازنده، ضمانتاجراهای عدم انجام تعهدات، وضعیت پروژه در صورت فسخ قرارداد و درنظر گرفتن عرف سرمایهگذاری در ساخت از نکات مهمی میباشد که یک کارشناس حقوقی میتواند با تسلطی که بر قوانین دارد از منافع شما در مشارکت محافظت کند.
سامانه خدمات حقوقی آنلاین وینداد با استفاده از تکنولوژیهای بهروز، خدمات حقوقی منحصر به فرد، مقرون بهصرفه و کاربردی را در بستر فضای آنلاین به فعالین اقتصادی وکسبوکارهای کوچک و بزرگ ارائه میکند. تیم حقوقی وینداد با توجه به شناختی که از فضای حقوق کسبوکارها دارد، مشکلات و نیازهای این حوزه را شناسایی کرده و سامانهای آنلاین برای دسترسی بهتر به خدمات حقوقی پیادهسازی نموده است.
لازم به ذکر است که یکی از زمینههای تخصصی وبسایت وینداد، مشاوره در زمینه تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت و مشاوره حقوقی در این زمینه است. از آنجایی که موضوع مشارکت مدنی یکی از موضوعات پرطرفدار برای افراد میباشد شما میتوانید با برقراری ارتباط با مشاورین متخصص ما، چالشهای میانه راه شراکت خود را نیز از طریق مشاورین ما با سرعت و دقت حل و فصل کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی/