رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

افشاگری بلومبرگ درباره منتقدان بن سلمان در زندان

گزارش منتشر شده در یک سایت غربی نشان می دهد که مقامات سعودی مانع برقراری تماس میان فعالان زندانی این کشور با خانواده هایشان می شوند.
کد خبر: ۹۹۹۰۵۶
|
۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶ 26 August 2020
|
6138 بازدید
                              افشاگری بلومبرگ درباره منتقدان بن سلمان در زندان

به گزارش تابناک به نقل از القدس العربی، گزارش منتشر شده در سایت بلومبرگ نشان می دهد که مقامات سعودی مانع برقراری تماس میان زندانیان سرشناس این کشور و خانواده های آنها می شوند.

بر اساس گزارش سایت بلومبرگ، «لجین الهذلول» فعال زن سعودی که از سال ۲۰۱۸ در بازداشت به سر می برد از تاریخ ۹ ژوئن با خانواده خود تماسی برقرار نکرده است.

کوشا خودرو بین متن خبر

شاهزاده بسمه بنت سعود نیز که به همراه دخترش در زندان است از ماه آوریل تاکنون با خویشان و نزدیکانش صحبت نکرده است.

سلمان العوده نیز که از سال ۲۰۱۷ در بازداشت به سر می برد آخرین مکالمه اش را در تاریخ ۱۲ می با خانواده اش انجام داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

در این گزارش آمده است که روند بازداشت منتقدان محمد بن سلمان ولیعهد عربستان طی دوره اخیر در این کشور تشدید شده به طوری که دهها فعال زن و مرد و اساتید دانشگاه بازداشت شده اند.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
کوشا خودرو پایین متن خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟