به گزارش نابناک؛ حمید قاسمی ده چشمه در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه تبدیل خودروهای عمومی وانت بار و تاکسی به دوگانه سوز طبق مصوبه هیات دولت به صورت رایگان صورت می گیرد، اظهار کرد: برای سایر خودروها که مسافربر شخصی هستند و وزارت کشور این خودروها را به عنوان مسافر برشخصی تعریف می کند، برنامه هایی را در نظر گرفته ایم.
وی افزود: وزارت کشور برای این موضوع مولفه هایی را درنظر گرفته که سرویس مدارس و تاکسی های اینترنتی می تواند جزئی از این طرح باشند. البته این موضوع شامل حال تمام مسافر برهای شخصی نمی شود و تنها خودروهای پرمصرفی که در این حوزه فعال هستند مشمول خواهند شد.
قائم مقام شرکت ملی پخش فراورده های نفتی با تاکید بر اینکه خودروهای مسافربر شخصی کم مصرف و دوره ای شامل حال این طرح نمی شوند، تصریح کرد: علاوه بر این برخی خودروهای شخصی نیز در تهران فعال هستند که مجوز تاکسی را دریافت کردند که تعداد آن ها حدود ۳۷ هزار دستگاه می شود و لیست این خودروها مشخص است.
قاسمی با بیان اینکه سامانه شرکت پالایش و پخش باید به سامانه وزارت کشور وصل شود و بدین ترتیب پس از ثبت نام متقاضی مشخص می شود که فرد متقاضی شرایط دریافت این طرح را دارد یا خیر، گفت: پس از گذر از مرحله تایید فرد می بایست مبلع سه میلیون تومان را پرداخت کند و در نوبت تبدیل قرار گیرد.
وی در باره جزییات پرداخت تبدیل خودروهای مسافر بر شخصی، اظهار کرد: حدود ۹ میلیون تومان توسط دولت و سه میلیون تومان توسط متقاضی پرداخت می شود و این طرح برای ۲۰۰ هزار خودرو در نظر گرفته شده است.
قائم مقام شرکت ملی پخش فراورده های نفتی همچنین در خصوص زمان اجرای این طرح گفت: سامانه شرکت پالایش و پخش آماده است و اکنون منتظر آماده شدن سامانه وزارت کشور هستیم و پیش بینی می شود که تا دو هفته آینده این طرح وارد مرحله اجرایی شود.
بر اساس مصوبه شورای اقتصاد قرار شده که یک میلیون و ۴۶۰ هزار خودروی عمومی به سی ان جی تبدیل شوند که این طرح اکنون در حال اجرا است و طبق اعلام مسوولان ۱۳۶ هزار و ۷۰۰ خودرو در سایت gcr.niopdc.ir ثبت نام کرده اند که از این میان ۵۱ هزار و ۶۰۰ خودرو مشمول این طرح شده و ۲۳ هزار تبدیل صورت گرفته است و ۲۲ هزار خودرو در نوبت قرار گرفته اند و در صف تبدیل قرار دارند.
همچنین استارت تبدیل ۲۰۰ هزار خودرو مسافربرشخصی نیز با کمک هزینه دولت به دوگانه سوز زده شده است.