به گزارش تابناک، «بیمه» یکی از درآمدزاترین، صنایع موجود در کشور هستند که با توجه به بحرانهای اخیر؛ «کرونا» و «مشکلات ناشی از تحریم و موانع سر راهِ فعالان اقتصادی»، اهمیتِ آن بیش از پیش برای همگان مشخص شد.
«13 آذرماه» "روز بیمه" شاید فرصتی باشد تا بانگاهی به این صنعت، به طور "خاص" بتوان علاوه بر نگاهی به عملکرد کلی «صنعت بیمه»، به بررسی فرصتها چالش های آن در عرصه اقتصادی و غیر از آن نیز پرداخت.
رونق بورس، فرصتی برای این صنعت، فراهم ساخت تا ظرفیتهای خود را در این بازار بیش از پیش آشکار سازد. حمایت بیمه ها از سرمایه گذاران و شرکتهای حاضر در بورس، درحقیقت سایه امنیت بیشتری در این حوزه را گستراند.
آسیب شناسی دقیق توسط بیمه های مختلف در کشور، از جمله «بیمه معلم» در بحرانهای مختلفی که کشورمان با آن مواجه شد، فرصتی برای «صنعت بیمه» فراهم ساخت، تا این شرکت بیمه ای، ضمن تداوم ارائه خدمات پیشین در دورانی که همگان به اجبار در قرنطینه و تعطیلی به سر می بردند، با رعایت پروتکل های بهداشتی به منظور قطع زنجیره انتقال کرونا، درصدد تداوم استمرار خدمات خویش با مشترکان، با هدف رضایتمندی مشترکان پرداخت .
«کرونا» تهدیدی در دل فرصتی به شمار می آید تا قابلیتهای بِکر در صنایع مختلف در جهان به ویژه کشور ما شکوفا شود. فرصتهایی که در بستر اینترنت و به کارگیری تکنولوژی های نوین علاوه بر پایش قابلیتهای پیشین، ایران را در مسیر استفاده بهینه از تکنولوژی های نوین قرار داد.
در همین زمینه شرکتهای بیمه، با نظارت و مساعدت بیمه مرکزی به صدور آنلاین بیمهنامه ، برگزاری جلسات غیر حضوری، توانمندسازی نمایندگان برای تقویت زیر ساختهای آیتی و ... همت گماشتند.
«صنعت بیمه» با توجه به عملکرد مطلوبی که به ویژه در نیمه نخست سال جاری داشته است، اعتماد بخش عظیمی از افراد حقیقی و حقوقی را جهت استفاده از خدمات شرکتهای بیمه کشور به خود جذب کرده اند.
ظرفیتهای ناشناخته در این صنعت، از جمله پارامترهایی است که در صورت شناسایی صحیح، می توان علاوه بر رونق بخشیدن به اقتصاد کشور، شعار «جهش تولید» در کشور را عملیاتی کرد.