قاتل خاموش جان زوج سالمند آوجی را گرفت

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان قزوین گفت:یک زوج سالمند در یکی از روستاهای شهرستان آوج بر اثر استنشاق گاز جان باختند.
کد خبر: ۱۰۲۷۸۹۲
|
۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۷ 14 January 2021
|
6137 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سهیل سلطانی روز چهارشنبه با اعلام این خبر، افزود: در پی تماس با مرکز کنترل و هدایت عملیات اورژانس ۱۱۵ قزوین مبنی بر مسمومیت با گاز در روستای نقاش شهر آوج، یک دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شد.

وی افزود: پس از بررسی محل حادثه توسط کارشناسان اورژانس، ۲ نفر از یک خانواده دونفره که دچار مسمومیت با گاز شده بودند را مورد معاینه قرار دادند.

این مسوول گفت: متاسفانه پس از حضور کارشناسان اورژانس در محل حادثه با یک مرد ۷۰ ساله و یک خانم ۶۵ ساله که علائم حیاتی نداشتند روبه رو شدند که سریعا اقدامات درمانی را برای احیای مددجویان آغاز کردند که متاسفانه نتیجه‌ای در پی نداشت.

وی اضافه کرد: متوفایان تحویل عوامل انتظامی حاضر در محل شدند و بررسی علت حادثه توسط عوامل آتش نشانی آغاز گردید.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟