خدمات موسسه حقوقی تهران وکیل

در این مقاله میخواهیم راجب طلاق توافقی و قانون جدید آن در زمان کرونا بگوییم که چیست و اصلا در کلا طاق توافقی چیست و از چه سالی این قانون اجرا شده است؟ تا آخر مقاله همراه ما باشید.
کد خبر: ۱۰۵۱۰۰۰
|
۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۵ 10 May 2021
|
5098 بازدید

این روزها نقش تلفن در کارهای روزمره ،بسیار بسیار روشن است.یعنی کار تا انجا پیش رفته است که بدون ارتبا طات تلفنی و یا مخابرلتی انجام کار خیلی مشکل می شود.این امر درمشاغل خدماتی مستثنی نیست خدماتی مانند بیمه ای -  حقوقی-بانکی-و......محور مقاله ما خدمات حقوقی می باشد.

خدمات موسسه حقوقی تهران وکیل

سوالاتی مانند آیابا تلفن می توان مشاوره حقوقی گرفت؟چه زمانی باید با مشاوره حقوقی یا مشاوره حقوقی تلفنی ارتباط برقرارکرد؟  حال سوال شما این است طلاق توافقی می تواند برای ما مفید است یا خیر؟

خدماتی مانند بیمه ویا بانکی واداری به دلیل استعلام گرفتن وکارهایی شبیه به این موارد چون راحت و در دسترس هستند کار اسان است.اما در مورد مسائل ومشکلات حقوقی که اسرارمحرمانه مردم مطرح می باشد وممکن است که امنیت افراد واشخاص در خطر باشد.کمی باید با مسامحه و با احتیاط کامل این کار انجام شود.

سوال-اینکه ایامی شودمشاوره حقوقی تلفنی داشت. بله می شود فقط باید این مشاوره تلفنی از طریق مراکز معتبر مانند دفاتر وکالت عضو کانون وکلا و یا موسسات حقوقی معتبر انجام شود که افرادی سود جو که اقدام به تاسیس ان مراکز می کنند مورد سوئ استفاده قرار نگیرد.

سوال دوم-اینکه چه زمانی باید به مشاوره تلفنی حقوقی یا مشاوره تلفنی یا مشاوره آنلاین مراجعه کرد یا می توان مراجعه کرد ومی تواند قبل از بروز مشکل وبرخود یا مسائل حقوقی یا بعد از مسائل حقوقی باشد.مزیت قبل از برخودرودرروشدن با مسائل حقوقی برای مشاور تلفنی یا مشاوره حقوقی تلفنی داشتن این است که دیگر یا شاید نیازبه دویدن وصرف هزینه در دادگاه ها ومراجع قضایی برای حل مشکلات نیست.مشاوران حقوقی گروه وکلای تهران به صورت آنلاین یا تلفنی ویا پیامکی  می تواند گزینه مناسبی برای حل ویا پیشگیری از مشکلات ومسائل حقوقی باشد.

برای مراحل طلاق توافقی زوجین نیازی به ارائه دلایل محکم و محکمه پسند ندارند؛ در واقع در این نوع طلاق زن و شوهر با توجه به شرایط و وضعیت خانوادگی و زندگی مشترک خود به این نتیجه می‌رسند که دیگر نمی توانند با هم زندگی کنند، لذا برای حل این مشکل به نظر بهترین راهکار این باشد که طرفین الزام رفتن به محضر را نیز جزئی از تعهدات خود در دادخواست طلاق توافقی ذکر نمایند تا در نهایت در حکم دادگاه نیز منعکس شود، در این صورت می‌توان الزام شوهر را به آنچه خود تعهد کرده است از دادگاه درخواست کرد؛ چرا که در صورت عدم حضور زوج در دفترخانه طلاق و فقدان وکالت زوجه از جانب زوج در این خصوص، گواهی عدم امکان سازش و توافقاتی که گواهی مذکور بر مبنای آن صادر شده از اعتبار می افتد.

جهت مشاوره حقوقی در زمینه طلاق توافقی می توانید با شماره 77221941 یا به سایت تهران وکیل به نشانی https://www.tehran-atorney.com مراجعه کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟