فرهاد زندی در گفت و گو با ایسنا افزود: از ۵ تیر ماه تاکنون نیز یک مورد حریق رخ داده که هنوز وسعت این آتشسوزی برآورد نشده است.
وی ادامه داد: با توجه به تهیه تجهیزات اطفای حریق، شناسایی کانونهای حریق، آموزشهای تیم واکنش سریع و انعقاد تفاهمنامه با دهیاریها و واحدهای منابع طبیعی، وسعت و موارد آتشسوزی در مناطق چهارگانه استان تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است.
به گفته زندی، بیشترین موارد آتشسوزی در نزدیکی تفرجگاهها و محل حضور انسانها در پارکهای ملی سرخهحصار و خجیر رخ داده و بیشتر آتشسوزیها ناشی از عوامل انسانی بوده است.
وی در ادامه اظهار کرد: هیچ یک از موارد آتشسوزی در عرصههای طبیعی استان تهران ناشی از عوامل طبیعی یا انعکاس نور ناشی از ظروف پلاستیکی و فلزی رها شده در طبیعت نبوده است بلکه براساس بررسیهای صورت گرفته وقوع این آتشسوزیها ناشی از روشن و رها کردن آتش در طبیعت توسط انسان بهمنظور پخت غذا و ... و گسترش آتشسوزی بوده اما تاکنون هیچ کسی در این زمینه دستگیر نشده است.
وی خاطرنشان کرد: تیمهای واکنش سریع بهصورت مداوم و شیفتی مناطق چهارگانه استان تهران را بهویژه در ایام تعطیل و آخر هفته پایش میکنند تا در صورت مشاهده آتشسوزی اقدام به اطفا کنند و در صورت مشاهده برپایی آتش توسط گردشگران به آنان هشدار دهند.
زندی در پایان نیز گفت: راههای دسترسی با خودرو و پیاده را به کانونهای بحرانی مسدود کردهایم تا با جلوگیری از ورود افراد به این مناطق، احتمال وقوع آتشسوزی نیز کاهش پیدا کند.