بازار سیاه داروهای بیماران کرونایی

یک داروساز در مورد بازار سیاه داروهای بیماران کرونایی می گوید: همیشه اصل مسلمی وجود دارد که وقتی در هر زمینه ای کمبود باشد مردمی که سو استفاده گر هستند و همه جا و در همه رده ها هستند کار را به آن سمت می برند. در مورد داروهای کرونا مواد اولیه ای وجود دارد و باید با خارج مراوده داشته باشیم که این مراوده امروز زیر صفر است و این نمی شود و اشکال همین است. ولی این مساله در مورد سرم صادق نیست.
کد خبر: ۱۰۶۷۹۵۷
|
۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۱ 04 August 2021
|
6490 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک؛ دکتر محمدکاظم پور‌کاظمی، در گفت وگو با شفقنا در پاسخ به این سوال که کمبود سرم و داروهای بیماران کرونایی ناشی از چیست و چه نوع برنامه ریزی می توانست باعث شود که شاهد این کمبود ها نباشیم؟ گفت: به طور خلاصه می توان گفت همین ناکارآمدی که رادیو و تلوزیون را باز می کنید و می بینید همه در مورد آن حرف می زنند، است و جز این نیست. سرم از ظرفی پلاستیکی و ست تشکیل شده که آب و قند و نمک است و نباید بعد از ۴۲ سال نتوانیم خودمان سرم به اندازه کافی و در مواقع ضروری نداشته باشیم. ما دانش ساخت آن ظرف پلاستیکی را نداشتیم که الحمدالله آن دانش را پیدا کرده ایم. ۴۲ سال است و صحبت یکی دو سال نیست. جواب روشن است من چه بگویم از پشه یا لاغر چه خیزد؟!

وی در خصوص اینکه آیا باید پیش بینی می شد در مواقع لزوم مثل پیک های کرونا مواردی مثل سرم در دسترس همه باشد، اظهار داشت: در مورد بعضی دارو های پیچیده گفتن این حرف شاید قابل قبول باشد ولی سرم آب و نمک و قند و شکر است و این همه جا هست.

دکتر پورکاظمی درباره اینکه آیا مشکل در توزیع است؟ تصریح کرد: نه بحث توزیع نیست. بحث تولید است، سرم باید تولید بشود و بعد وارد توزیع بشود مساله از مرحله تولید خراب است.

وی در پاسخ به این سوال که در مورد داروهای بیماران کرونایی با کمبود دارو و شکل گرفتن بازار سیاه دارو روبرو هستیم نظر شما چیست؟ گفت: همیشه اصل مسلمی وجود دارد که وقتی در هر زمینه ای کمبود باشد مردمی که سو استفاده گر هستند و همه جا و در همه رده ها هستند کار را به آن سمت می برند. در مورد داروهای کرونا مواد اولیه ای وجود دارد و باید با خارج مراوده داشته باشیم که این مراوده امروز زیر صفر ست و این نمی شود و اشکال همین است. ولی این مساله در مورد سرم صادق نیست.

این داروساز در مورد اینکه گران بودن هزینه ها از کجا ناشی می شود؟ چرا شرکت های بمیه ای بیماران کرونایی را بیمه نمی کنند، اظهار داشت: در این خصوص هم قضیه به این بر می گردد که از روز ازل ما همواره به محصولی به نام نفت تکیه داشتیم، آن را می فروختیم و بودجه هایمان را تامین می کردیم و کاری به کار دیگر نداشتیم و اگر بعضی جاها نفت و گاز و برق و مخابرات بود آنها را هم به بخش خصوصی نمی دادیم و دولت متولی بود، وقتی کار به بخش خصوصی سپرده نشود همین می شود. رقابت در بخش خصوصی است دولت باید نظارت می کرد ولی خود را وارد کرد و تا خر خره به دردسر افتاد. بیمه های ما دولتی است و بودجه ندارند. در اروپا که می شنوید بیمه ها تاوان می دهند چون بخش خصوصی هستند. امروز دولت ما پولی می گذارد و چهارچوبی تعیین می کند و درجا می زند و خبری از رشد نیست.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
پویا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۳
داروخانه ۲۹فروردین خودش بازار سیاه راه انداخته بعد شما دنبال کی میگردی...روز جمعه بعد از ۵ساعت انتظار مسول داروخانه گفت ما داریم دارویی که میخواستید ولی آزاد هست نه دولتی اونم ۶۰۰هزار تومان ناقابل
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟