جمهوری‌خواهان از توافق با ایران حمایت نخواهند کرد

اکثریت جمهوری‌خواهان آمریکایی امروز (دوشنبه) اعلام کردند که از توافق احتمالی جدید قدرت‌های جهانی با ایران حمایت نخواهند کرد.
کد خبر: ۱۱۰۹۶۶۰
|
۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۲:۵۸ 15 March 2022
|
4003 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از رویترز، ۴۹ تن از پنجاه جمهوری‌خواه آمریکایی روز دوشنبه ضمن ابراز مخالفت این حزب با احیای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ با ایران اعلام کردند که از توافق جدید احتمالی قدرت‌های جهانی با ایران حمایت نمی‌کنند.

این قانون‌گذاران آمریکایی در بیانیه‌ای نسبت به تلاش بایدن برای رسیدن به توافقی که منجر به تضعیف تحریم‌ها و کاهش محدودیت‌ها علیه برنامه هسته‌ای ایران می‌شود هشدار دادند.

جمهوری‌خواهان آمریکایی متعهد شدند هرگونه توافقی که باعث "بلوکه شدن کامل" توانایی ایران برای توسعه سلاح هسته‌ای نشود، برنامه موشک‌های بالیستیک این کشور را محدود نکند و با آنچه که "تروریسم ایران" خوانده شد به مقابله نپردازد را معکوس کنند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟