نیش عقرب، جان کودک ۱۰ ساله مینابی را گرفت

رییس بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب از مرگ یک کودک ۱۰ ساله در این شهرستان به دلیل عقرب گزیدگی خبر داد.
کد خبر: ۱۱۲۵۰۵۶
|
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۲ 18 June 2022
|
10602 بازدید
|
۴

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، دکتر یدالله رییسی ماکیانی جمعه شب در تشریح این خبر به رسانه ها اظهار داشت: این کودک ۱۰ ساله در تاریخ بیست و یکم خردادماده ساعت ۱۴:۵۲ دقیقه با تشخیص عقرب گزیدگی به بیمارستان مراجعه و بلافاصله توسط پزشک طب اورژانس بستری و آزمایشات بالینی برای وی انجام شد.

وی ادامه داد: آزمایشات ابتدایی انجام شده نشان از شرایط عادی بیمار داشت ولی با این وجود متخصص طب اورژانس به آزمایش ها بسنده نکرد و ویال ضد عقرب توسط طب اورژانس در دو مرحله برای بیمار که بستری موقت بود، انفوزیون شد.

رئیس بیمارستان میناب خاطرنشان کرد: تمامی کارهای درمانی و بالینی بیمار تا ساعت ۱:۳۰ دقیقه مورخه ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ انجام و بیمار توسط آمبولانس اورژانس که آماده به اعزام یک بیمار ترومایی بود به بیمارستان کودکان منتقل شد، اما متاسفانه با خبر شدیم بیمار در بیمارستان کودکان بندرعباس فوت کرده است.

دکتر رئیسی ماکیانی با بیان اینکه در این مورد تمام کادر درمان نهایت سعی و تلاش خود را به جهت حفظ سلامت بیمار انجام دادند، گفت متاسفانه کشندگی سم عقرب باعث از دست رفتن این کودک ۱۰ ساله شده است.

وی با اشاره به سمی و کشنده بودن سم بسیاری از عقرب ها، افزود: تعداد ۲۰۰ نوع عقرب در دنیا وجود دارد که ۲۰ نوع از این عقربها سمی و کشنده هستند و از این ۲۰ نوع، سه نوع کشنده آنها در نواحی گرمسیری هرمزگان، سیستان بلوچستان ، جنوب کرمان و خوزستان زندگی می کنند و حامل سم مهلک و قوی بسیار کشنده ای هستند.

دکتر رییسی با بیان اینه سالانه در شهرستان میناب با توجه به گرمی هوا و هجوم مار و عقرب به منازل ، بسیاری از افراد دچار گزش می شوند، گفت: پارسال ۱۱ هزار و ۵۴۸ مورد و از ابتدای امسال تاکنون نیز ۵۵۴ مورد گزش در میناب ثبت شده که این آمار ها به غیر از موارد سرپایی اورژانس محاسبه شده است.

به گزارش ایرنا، عقرب گزیدگی در هرمزگان در فصل‌های گرم همچون دیگر نقاط گرمسیر کشورمان شیوع بسیار بالایی دارد و عقرب زرد کوچک (گادیم) از جمله شایع‌ترین گونه عقرب‌ها در استان هرمزگان است که به علت داشتن نیش کوچک، درد زیادی ایجاد نمی‌کند و فرد گاهی متوجه عقرب زدگی نمی‌شود به همین دلیل به مرکزهای درمانی مراجعه نکرده یا دیر مراجعه می‌کند که این تأخیر می‌تواند شدت علائم را چند برابر کرده و حتی منجر به مرگ شود.

براساس تحقیقات صورت گرفته از سوی جهاد دانشگاهی، گونه گادیم خطرناک‌ترین کژدم (عقرب) کشور و عامل اصلی مرگ و میر ناشی از عقرب زدگی در استان هرمزگان است.

شهرستان میناب در ۹۰ کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۴
هرمز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۸
ما اینجا شکارچی اصلی عقرب و مار رو از بین بردیم. (رشگو یا نوعی موش خرما) و این باعث شده تعداد بالای عفرب گزیدگی و اینگونه فوتی ها داشته باشیم.
حتما و باید فکری به حال این وضعیت بشه.
amir
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۸
مرگ دم دستی ترین حالت ممکن برای ایرانیان شده....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۸
این توجیهات تسکین درد خانواده این بچه نمیشه چطوری ممکن هست یک نفر در بیمارستان بدلیل عقرب زدگی بمیره حتما کوتاهی انجام شده وضعیت بیمارستان میناب اینقد بد هست که افراد زیادی بدلایل ساده دارن تو این بیمارستان جانشان را از دست میدن وبدلیل عدم اشنایی مردم با حقوقشان کسی هم جوابگو نیست.اگه تابناک راست میگه برن به گزارش تصویری نامحسوس از وضعیت این بیمارستان تهیه کنن
آهنگر دلاور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۸
ای بابا بیمار را اورژانسی.میبری بیمارستان.پیگیری نمیکنند بیمار.بدحال را ،وبعضا بر اثر بی توجهی ویا دیر وسست اقدام کردن.بیمآر از دنیا میره ...
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟