ذخیره استراتژیک بیش از ۴۰ میلیون دز واکسن کرونا

عضو کمیته واکسیناسیون کرونا با اشاره به اینکه خط تولید واکسن‌های ایرانی کرونا متوقف شده است، گفت: دلیلی وجود ندارد وقتی مصرف نداریم، تولید صورت گیرد؛ اما تولید کنندگان این توانایی را دارند تا به محض ثبت سفارش واکسن، مجددا تولید را از سر بگیرند.
کد خبر: ۱۱۲۷۶۲۷
|
۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۴ 02 July 2022
|
3144 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک»، دکتر مصطفی قانعی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین اخبار از روند مطالعات دو واکسن کرونای ایرانی، گفت: واکسن MRNA هنوز در مرحله اخذ مجوز برای ورود به مرحله بالینی است. واکسن آدنوویروسی انستیتو پاستور نیز هنوز پرونده خود را به سازمان غذا و دارو تحویل نداده است.

وی درباره میزان ذخیره واکسن کرونا در کشور، توضیح داد: میزان ذخیره مناسب است و بیش از ۴۰ میلیون دز واکسن کرونا ذخیره استراتژیک داریم. در صورتی که لازم باشد مجددا روند واکسیناسیون گسترده‌ای مشابه آنچه که در ماه‌های قبل رخ داد، انجام شود، ما ذخیره مناسبی داریم و از طرفی زیرساخت تولید هم به شرایط بسیار خوبی رسیده است و دیگر چالشی در این زمینه نخواهیم داشت.

قانعی با اشاره به توقف خط تولید واکسن‌های ایرانی بیان کرد: دلیلی وجود ندارد وقتی مصرف نداریم تولید صورت گیرد؛ اما تولید کنندگان این توانایی را دارند تا به محض ثبت سفارش واکسن، مجددا تولید را از سر بگیرند.

وی درباره زمان فرارسیدن تاریخ انقضای واکسن‌های کرونای دپو شده، اظهار کرد: مجموعه‌ای از واکسن‌های ایرانی و خارجی را داریم که طبق قانون هر واکسنی که تولید شود، تاریخ انقضا هم بر روی آن درج می‌شود و اگر از نظر تاریخ انقضا مشکلی داشته باشد، اجازه ترخیص آن از انبارها صادر نمی‌شود.

عضو کمیته واکسیناسیون کرونا درباره پیش‌بینی خود از شرایط کرونا طی ماه‌های آتی نیز به ایسنا، گفت: تصور می‌کنم تا شهریورماه مشکلی نخواهیم داشت، اما احتمال دارد با آغاز فصل پاییز و همزمان با شیوع آنفلوآنزا، کرونا هم روند افزایشی داشته باشد.

قانعی افزود: در مورد برنامه‌های جدید پیرامون واکسیناسیونِ دزهای یادآور باید شواهد از کل دنیا جمع‌آوری شود تا نتایج سایر کشورها را از تزریق یادآور دوم مشاهده کنیم. علاوه بر آن نوع ویروس در گردش، میزان فراگیری آن و... همگی در تصمیم گیری پیرامون تزریق دزهای یادآور واکسن موثر است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
شوری
|
Netherlands
|
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
جناب اینو نادیده گرفته که 150 میلیون واکسن تاحالا تزریق شده وتعدادواردات هم درهمین حدود بوده .پس مصرف واکسن تولیدداخل بسیارکم بوده(بدلیل عدم اطمینان مردم که حتی واکسن چینی وهندی راهم به تولیدات آقایان ترجیح دادند) حالاهم که میگید تولیدداخل متوقف شده .سئوال اینجاست که پس آن یک میلیارد دلار(32 تریلیون تومان) که برای ساخت واکسن به نهادهای مربوط وغیر مربوط داده شده برای چه بود؟ پول اضافه آوردیم؟ ضمن اینکه به بهانه همین تولیدداخل واردات با تاخیرانجام شده که خدا میداند ازاین بابت چقدر انسان جان باختند.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟