به گزارش «تابناک»، احمد محمودزاده در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تنها ۱۲ درصد دانشآموزان کشور در مدارس غیردولتی تحصیل میکنند در حالی که مابقی دانشآموزان در مدارس غیردولتی و با عناوین مختلف تحصیل خود را انجام میدهند.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش به هیچ وجه سنجش و ارزیابی کنکور را قبول ندارد چرا که این سنجه مورد پسند آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت نیست و با یک نگاه تک بعدی سعی میشود تا استعداد دانشآموزان مورد ارزیابی قرار گیرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: باید کنکور را به سمتی ببریم تا تمام ابعاد استعداد دانشآموزان به مرحله شکوفایی رسیده و به دور از اضطراب و استرس بتوانند توانمندیهای خود را به نمایش بگذارند.
محمودزاده افزود: آموزش و پرورش در روند کیفیسازی فعالیتهای آموزشی و تربیتی هیچ مشکلی ندارد چرا که بسیاری از دانشآموزان افتخارآفرین آموزش و پرورش حتی در المپیادهای جهانی و بینالمللی خوش درخشیده و رتبههای ممتاز جهانی را به دست آوردند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: کار تستزنی برای نظام سنجش کشور به حدی رسیده که حتی برخی از خانوادهها از پایههای ابتدایی فرزندان خود را با مؤلفه تستزنی آشنا میکنند در حالی که این روند نوعی بیزاری و سرخوردگی برای دانشآموزان ایجاد میکند.
محمودزاده اضافه کرد: تمام تلاش ما در سیستم آموزش و پرورش بر این است تا عدالت آموزشی و تربیتی را در سطح کشور با تقویت مدارس دولتی فراهم کنیم که البته برخی از خانوادهها به تناسب دیدگاههایی که دارند، علاقهمند به تحصیل فرزندانشان در مدارس غیردولتی هستند.
وی بیان کرد: اینکه ادعا کنیم همه ثروتمندان فرزندان خود را در مدارس غیردولتی ثبتنام میکنند، یک باور غلط است چرا که گاه با اهدافی خاص دانشآموزان به مدارس غیردولتی هدایت میشوند تا تحصیل خود را انجام دهند.
محمودزاده در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در کنکور متأسفانه به موضوع کیفیت تحصیلی دانشآموزان توجهی نمیشود در حالی که باید پیشرفت دانشآموزان در مراحل مختلف مورد ارزیابی قرار گیرد که قرار است در سالهای آینده بخشی از آزمون کنکور به سوابق تحصیلی دانشآموزان اختصاص پیدا کند.
وی تصریح کرد: هیچ شاخص آموزشی و پرورشی قابل قبولی در قالب سنجههای کنکور رخ نمیدهد و ما تمام تلاشمان را انجام میدهیم تا بر محور مسائل پرورشی، تربیتی و آموزشی نسل آینده تربیت یافته و راه پیشرفت و توسعه را طی کنند.
محمودزاده گفت: البته در این زمینه باید شرکای آموزش و پرورش نیز به کمک نظام تعلیم و تربیت بیایند تا روند کیفیسازی تعلیم و تربیت را در ابعاد مختلف و بر اساس سند تحول شاهد باشیم.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش افزود: از ۲۵ عنصر تأثیرگذار و تحولآفرین در سند آموزش و پرورش پنج محور متعلق به معلم است و ما معلم را محور تحول آموزش و پرورش میدانیم و بر این باوریم اگر معلمان ما توانمند باشند، نظام آموزش و پرورش بدون وقفه به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.