آخرین خبرانهدام حلقه وصل شبکه‌های معاند در شیراز
13بازدید
۵

توضیحات آموزش و پرورش درباره خودکشی دانش آموز

آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران درباره خودکشی یکی از دانش‌آموزان دختر تبعه افغانستان توضیحاتی داد.

توضیحات آموزش و پرورش درباره خودکشی دانش آموز دختر

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، دو روز پیش یکی از دانش‌آموزان دختردر شهرری پس از خروج از مدرسه اقدام به خودکشی کرد.

گزارش‌های غیررسمی حاکی از آن است که این دانش‌آموز پایه نهم به دلیل تهدید به اخراج از سوی مدیر مدرسه دچار استرس شده و در پی آن دست به خودکشی زده است.

با این حال، آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران تاکنون جزئیات این حادثه را توضیح نداده و صرفاً با تأیید خبر مرگ دانش‌آموز، توضیحاتی ناکافی ارائه کرده است.

در اطلاعیه آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران درباره مرگ این دانش‌آموز تبعه افغانستان آمده است:

عصر روز یکشنبه، ۱۳ آبان ۱۴۰۳ یکی از دانش‌آموران دختر تبعه افغانستان ساکن شهرری، پس از ترک مدرسه، بر اثر سقوط از ارتفاع یک ساختمان مسکونی مصدوم و پس از انتقال فوری به بیمارستان علیرغم تلاش‌های تیم پزشکی، جان خود را از دست داد.

شایان ذکر است هنوز انگیزه و دلایل قطعی این اقدام از سوی دانش‌آموز، مشخص نشده و موضوع از سوی مسئولان آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران و دیگر نهاد‌های ذی ربط در حال مطالعه و بررسی است.

اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران ضمن ابراز تأسف و همدردی، فقدان تلخ این دانش‌آموز عزیز را به خانواده محترم، همکلاسی‌ها و دوستان وی تسلیت می‌گوید.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۱۶ ۱۲:۴۷

دانش اموز افغان خودکشی کرده ، چه ربطی به شلوار لی داره . باید خانواده رو هم بررسی کنین .

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۱۶ ۱۲:۲۵

برخورد با نوجوانان و جوانان تخصص می خواهد که وجود ندارد .بهرحال آموزش و پرورش باید پاسخ درست بدهد نیازی به تسلیت نیست .

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۱۶ ۱۱:۲۹

چراداخراج شد

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۱۶ ۱۲:۰۳

چون شلوار جین پوشیده بود

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۱۶ ۱۱:۲۱

این را که می دانستیم
خبر جدید چی دارید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.