مجلس همچنان در انتظار گزارش پزشکی قانونی

رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس، تاکید کرد: هنوز گزارش کتبی و رسمی پزشکی قانونی در خصوص پرونده فوت مهسا امینی به دست مجلس نرسیده است.
کد خبر: ۱۱۴۳۸۳۶
|
۱۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۴ 07 October 2022
|
4354 بازدید

به گزارش «تابناک»، محمد صالح جوکار در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت پیگیری پرونده فوت مهسا امینی در مجلس، بیان کرد: همان طوری که قبلا نیز گفته شد تاکنون کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها باتوجه به ماموریتی که رئیس مجلس برای روشن شدن دقیق ابعاد این پرونده داد، چندین جلسه با حضور مسئولان دستگاه های ذی ربط برگزار کرده و گزارش های اولیه اخذ شد.از خانواده امینی نیز برای حضور در جلسات کمیسیون دعوت شده بود اما آن‌ها نپذیرفتند که در جلسات حضور یابند.

وی گفت: اما ما در انتظار گزارش رسمی و کتبی پزشکی قانونی در خصوص این پرونده هستیم تا جمع بندی نهایی در کمیسیون صورت گرفته و جهت قرائت گزارش نهایی به صحن مجلس ارجاع شود. تا این لحظه این گزارش به دست مجلس نرسیده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟