افشاگری نماینده مجلس علیه سازمان برنامه و بودجه

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: سازمان برنامه و بودجه خودسرانه ردیف‌های بودجه را تغییر داده که این کار در ۴۳ سال اخیر اصلاً سابقه نداشته است.
کد خبر: ۱۱۵۵۹۵۶
|
۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۰ 21 December 2022
|
4424 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، حسن محمدیاری، با انتقاد از عملکرد سازمان برنامه و بودجه در تخصیص بودجه سال ۱۴۰۱، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی منابع را در جریان بررسی بودجه تعریف کرد و محقق شده، اما مصارف آن تغییر پیدا کرده است.

وی با تاکید بر اینکه به هیچ وجه قابل قبول نیست که سازمان برنامه و بودجه خودسرانه ردیف‌های بودجه را تغییر دهد، گفت: بخش اعظمی از پروژه‌های مناطق کم برخوردار که نیاز به تزریق اعتبار داشتند، به حاشیه رفته است.

نماینده مردم طوالش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه پاسخگو نیست، تصریح کرد: مسئولان سازمان برنامه و بودجه باید عدالت، انصاف و توازن را در توزیع امکانات و اعتبارات به ویژه در بحث محرومیت زدایی رعایت کنند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی باید اقتدار خودش را در مقابل سازمان برنامه و بودجه نشان دهد.

محمدیاری ادامه داد: منابع بودجه محقق شده است، اما سازمان برنامه و بودجه، مصارف آن را جا به جا کرده است که این کار در ۴۳ سال اخیر اصلاً سابقه نداشته است.

نماینده مردم طوالش در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در بودجه مشخص شده است که فلان اعتبار برای موضوع مشخصی تخصیص داده شود، اما سازمان برنامه و بودجه تغییراتی را در آن اعمال کرده که قابل قبول نیست.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟