قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل ابلاغ شد

رئیس مجلس شورای اسلامی قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل را به رئیس جمهور ابلاغ کرد.
کد خبر: ۱۱۹۱۰۸۸
|
۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵ 03 September 2023
|
3754 بازدید


به گزارش تابناک، این قانون را شورای نگهبان پس از دو بار اصلاح در مجلس، اول شهریور تأیید کرد.

طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل از سال ۹۸ در مجلس دهم ابلاغ شده بود، اما اولین بار سال ۱۴۰۱ به تصویب نمایندگان رسید. با تشکیل سازمان پدافند غیرعامل قرار است از آمادگی دستگاه‌های اجرایی کشور در برابر «تهدیدهای جدید» اطمینان حاصل شود.

سازمان پدافند غیرعامل از ستاد کل نیروهای مسلح پیروی می‌کند و شخصیت حقوقی مستقل دارد.

در قانون آمده که این سازمان هدف‌هایی مانند «سیاستگذاری، افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، مقاوم سازی زیرساخت‌های حیاتی، حساس و مهم کشور، آسان‌تر شدن مدیریت بحران در برابر انواع سلاح‌های نامتعارف مثل هسته‌ای، الکترونیکی و سایبری» را دنبال می‌کند.

با اجرای قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل، کارگروه پدافند غیرعامل کشور هم به ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایجاد می‌شود.

این کارگروه بالاترین مرجع تصمیم گیری در زمینه پدافند غیرعامل است که همه دستگاه‌های لشگری، دولتی و عمومی غیردولتی باید تصمیم‌های آن را اجرا کنند.

بر اساس قانون مدنی، رئیس جمهور ۵ روز فرصت دارد تا قانون را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟