به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، روزنامه «صباح» نزدیک به دولت ترکیه در خصوص بازداشت این مزدوران که برای عملیات علیه فلسطینیان در ترکیه اقدام کرده بودند، نوشت: موساد با استفاده از پناهجویان دیگر کشورها برای مخفی کردن این عملیات تلاش کرده است.
به نوشته این روزنامه، دولت ترکیه در ماه گذشته به رژیم صهیونیستی در خصوص پیامدهای وخیم چنین عملیات غیر قانونی در خاک خود هشدار داده بود.
بر این اساس سازمان امنیت ترکیه عملیات مهمی را علیه فعالیتهای غیر قانونی موساد در این کشور طی ۳ سال گذشته انجام داده است که آخرین آن با همکاری پلیس استانبول در ۸ استان انجام شد.
به نوشته صباح، مزدوران موساد با عناصر این سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی در خارج از ترکیه ملاقات میکردهاند و مشخص شده که آنها از طریق آگهیهای کاریابی بدون جزئیات یا شبکههای اجتماعی جذب میشدهاند.
روزنامه صباح افزود: به افراد جذب شده پول زیادی پرداخت میشده تا هم از ایجاد حس خیانت در آنها جلوگیری شود و هم احساس آرامش روانی داشته باشند.
در تحقیقات انجام شده مشخص شده است عناصر موساد که نمیتوانستهاند وارد ترکیه شوند با این افراد در هتلهای مجلل خارج از این کشور ملاقات کرده و جلسات مربوطه را تشکیل میدادند و آموزشهایی مانند تعقیب و مراقبت، مستند سازی تصویری، رمزنگاری و ارسال اطلاعات را دریافت میکردهاند.
در ادامه این گزارش آمده است که عملیات پرداخت به طور مستقیم و از طریق پیکهای متداول انجام میشده و موساد برای مخفی کردن رد این مبالغ آنها را از طریق رمز ارز و تحویل فیزیکی پول انجام میداده است. افراد انتقال دهنده پول نیز به طور مستقیم و از طریق تبلیغات در شبکههای اجتماعی استخدام میشدهاند. مبالغ پرداخت شده نیز از طریق شرط بندیهای غیر قانونی یا قمار تامین شده است.
در خصوص ماموریتهای محوله شده به افرادی که با عناصر موساد همکاری دارند نیز در این گزارش به کشف آدرسها و عکس برداری از خانوادههای فلسطینی مخالف ترکیه و رژیم صهیونیستی اشاره شده است.
روزنامه صباح ترکیه اضافه کرد: افراد اجیر شده به ازاء هر عکس از خانوادههای فلسطینی یا خودروهای متعلق به آنها ۱۰۰ هزار دلار دریافت میکردند البته پول بسیار بیشتری به افرادی اعطا میشده که بتوانند آدرسها و شمارههای اینترنت خانههایی که فلسطینیان در آن اقامت دارند را کشف کنند و یا اینکه بتوانند رمز شبکههای اینترنتی آنها را کشف کرده و یا دوربینهای حفاظتی منطقه مورد هدف را هک کنند.
علاوه بر اینها قاچاق افراد و برخی کالاها به ترکیه از مرزهای ایران و عراق برای استفاده در عملیاتهای جاسوسی در ترکیه بخش دیگری از طرح موساد بوده است.
در بخش دیگری از گزارش روزنامه صباح آمده است: موساد برای استخدام پناهجویان در عملیات قاچاق برنامه ریزی کرده و افراد مظنون بازداشت شده توسط نیروهای امنیتی ترکیه از آمادگیهای لازم برای مخفی شدن برخوردار بودند که از جمله آنها دستیابی به خانههای امن برای اجرایی کردن عملیات و ایجاد یک شرکت جعلی آمبولانس برای استفاده از آنها در عملیات بوده است.
نیروهای امنیتی ترکیه تحقیقات خود از ۳۴ فرد مظنون که به اتهام جاسوسی برای سازمان اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی (موساد) علیه شهروندان خارجی مقیم ترکیه بازداشت شده اند را همچنان ادامه میدهند.
سازمان اطلاعات ترکیه از سال ۲۰۲۱ تاکنون چهار عملیات علیه افراد متهم به جاسوسی برای موساد انجام داده است.
در سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ نیروهای امنیتی ترکیه ۹۷ نفر مرتبط با موساد را بازداشت کردند که ۵۸ نفر آنها خارجی و ۳۹ نفر شهروند ترکیه بودند که پس از محاکمه، مجازات آنها اعمال شده و همچنان ۵۱ نفر از آنها در حال طی محکومیت خود هستند.
به نوشته روزنامه صباح، در آوریل سال گذشته نیز یک گروه ۱۶ نفره مرتبط با موساد در ترکیه شناسایی و منهدم شد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.