بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و سی و دومین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب اعلام کرد، گروه دیگری از نظامیان این رژیم از غزه خارج شدند.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، تیپ ۶۴۶ چتربازان از نیروهای ذخیره ارتش که در عملیات خان یونس حضور داشتند از غزه خارج شدند.
پیش تر نیز ارتش رژیم صهیونیستی گردان توپخانه ۸۴۱۰ خود را از جریان نبردهای جاری در نوار غزه خارج کرده بود.
چندی پیش شبکه صهیونیستی «کان» در گزارشی اعتراف کرد که بیش از ۲ هزار نظامی در جنگ زمینی علیه نوار غزه به دلیل مشکلات روحی و روانی، مجبور به مراجعه به روانپزشک شدهاند.
بر اساس اعلام این شبکه، این افراد به دلیل دشواریهای جنگ در نوار غزه به عنوان آسیب دیده و زخمی، دسته بندی شده و افسران سلامت روانی آنها را مورد مداوا قرار میدهند.
همچنین خودکشی نظامیان صهیونیست که دچار اختلالات روانی هستند، به یک پدیده شایع تبدیل شده و بارها رسانههای صهیونیستی از خودسوزی، به دار آویختن و شلیک گلوله به خود توسط نیروهای نظامی خبر دادهاند.
منابع خبری پنجشنبه شب از حمله موشکی به شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.
هشت موشک از لبنان به سمت شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است.
بر اساس این گزارش، آژیر خطر حمله موشکی در شهرک صهیونیستی کریات شمونه واقع در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.
رسانه صهیونیستی تایمز اسرائیل پنجشنبه شب به نقل از مقامهای آمریکایی گزارش داد، صبر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در قبال بنیامین نتانیاهو به پایان رسیده است.
تایمز اسرائیل به نقل از مقامهای آمریکایی نوشت که جو بایدن رئیسجمهور آمریکا صبرش در قبال بنیامین نتانیاهو به پایان رسیده و درخواستها در دولت آمریکا برای اتخاذ رویکرد سختگیرانهتری در قبال نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حال افزایش است.
مقامهای آمریکایی گفتند که بایدن چند ماهی است که بر این باور است نتانیاهو آماده است جنگ را به خاطر ملاحظات سیاسی خود طولانی کند.
بر اساس این گزارش، مقامهای آمریکایی میگویند با وجود ناامیدی بایدن که معتقد است برهم خوردن روابط با نتانیاهو به نفع امنیت آمریکا نیست، تغییر راهبردی در رابطه با رژیم صهیونیستی وجود ندارد.
این در حالی است که ویلیام برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به سرزمینهای اشغالی فلسطین سفر کرده است تا با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل و رئیس سازمان جاسوسی موساد برای دستیابی به توافق با حماس دیدار و گفت وگو کند.
به نظر میرسد دولت بایدن و همچنین قطریها و مصریها میخواهند برای مذاکرات پیرامون توافق جدید آزادی گروگان، حرکت به سمت جلو ایجاد کنند اما نتانیاهو از اعزام یک هیات اسرائیلی به مصر برای گفت وگوهای بعدی خودداری کرده است و در هفته جاری نشست حساس در قاهره بدون دستاورد به پایان رسید.
در حالی که این نشست پیشرفتی را به همراه نداشت، یک منبع اسرائیلی درباره این گفت وگوها گفت که پیشرفت در درک اختلافات در مذاکراتی که میتواند منجر به توافق شود، حاصل شده است.
یک منبع آگاه به اکسیوس گفت که برنز پس از یک سفر سریع به دوحه و دیدار با رهبران قطر و گفت وگو در مورد آخرین مذاکرات آزادی گروگانها وارد اسرائیل شد.
رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد که هرگونه توافقی باید ضامن تحقق آتشبس باشد.
به گزارش المیادین، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس امروز پنجنشبه گفت: هرگونه توافقی باید ضامن آتشبس، خروج ارتش رژیم صهیونیستی از غزه و توافق مبادله باشد.
پیش از این رسانه های صهیونیستی پس از پایان نشست قاهره به نقل از یک منبع سیاسی اسرائیلی گزارش دادند: تغییری در موضع حماس در رابطه با پیشنهاد توافق مبادله اسرا و آتشبس وجود ندارد.
کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد، هیات اسرائیلی به ریاست رئیس موساد بدون هیچ نشانهای از پیشرفت قاهره را ترک کرده است.
عضو ارشد حماس با اشاره به دروغ و تزویر رژیم صهیونیستی در تعامل با طرح پیشنهادی پاریس درباره غزه، خواستار ممانعت کشورها از ورود کالا به اراضی اشغالی شد.
«اسامه حمدان» عضو ارشد حماس روز چهارشنبه گفت رژیم صهیونیستی طرح پیشنهادی آتشبس پاریس که پیشتر با آن موافقت کرده بود را نپذیرفت و این ماهیت رژیم در فریبکاری، دروغگویی و فرار از تعهدات را آشکار میکند.
او تاکید کرد این رژیم همچنان شاهد یک بحران داخلی است و هرگونه آتشبس تبعات گستردهای بر این رژیم خواهد داشت، زیرا بیانگر شکست آن در اهداف اعلامی خود مبنی بر حذف مقاومت، آزادی اسرای خود نزد مقاومت و ایجاد فضای حامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه است.
بنا بر گزارش المنار، حمدان تصریح کرد: «دشمن پی برده است که نمیتواند اهداف خود در نوار غزه را محقق کند و به همین دلیل طفره میرود و فریبکاری میکند، زیرا میخواهد زمینه را برای تداوم عملیات نظامی چه بسا در مسیرهای دیگر در داخل غزه فراهم کند و این امر محقق نخواهد شد مگر همان چیزی که مقاومت میخواهد: آتشبس، پایان محاصره، آغاز روند بازسازی و تبادل اسرا بر اساس شروط مقاومت».
او با اشاره به مواضع آمریکا درباره حمله احتمالی به شهر رفح در جنوب نوار غزه تاکید کرد که دولت آمریکا شریک در جنایت است و این موضوع دیگر یک راز نبوده و دیگر پوشیده نیست.
حمدان درباره موضوع رفح تصریح کرد، دولت آمریکا در تلاش است تا خود را نگران غیرنظامیان در رفح جلوه دهد، زیرا دغدغه بازتاب این موضوع بر انتخابات و تاثیر آن بر شانس پیروزی «جو بایدن» رئیسجمهور این کشور برای دومین بار را دارد.
عضو ارشد حماس همچنین عنوان داشت: «عملیات رفح در صورت وقوع، بر نسلکشی صهیونیستها در نوار غزه صحه میگذارد، بنابراین دولت آمریکا بیم آن را دارد که شخصیتهای آمریکایی به دلیل دست داشتن در این تجاوز تحت محاکمه قرار گیرند. موضع آمریکا همواره در حمایت از اشغالگری بوده است و هرچه میگوید ریا و دروغ است».
او گفت: «اگر آمریکا درباره توقف تجاوز جدی باشد، میتواند گامهای آسان بسیاری بردارد؛ از جمله اعلام توقف ارسال سلاح و مهمات به رژیم صهیونیستی، توقف حمایت اقتصادی و مراجعه به شورای امنیت و درخواست صدور قطعنامهای ذیل فصل هفتم مبنی بر توقف عملیات نظامی و تجاوز به نوار غزه».
حمدان همچنین به اظهارات صهیونیستها مبنی بر ایجاد خط حمل ونقلی برای انتقال کالا از شرق آسیا به رژیم صهیونیستی از طریق امارات و عربستان سعودی و با عبور از اردن اشاره کرد و گفت این امر در راستای تلاش برای دور زدن اقداماتی است که یمنیها برای جلوگیری از ورود کشتیهای تجاری به بنادر رژیم صهیونیستی تا پایان تجاوز به غزه صورت میدهند.
او با تاکید بر اینکه ملتها اجازه نخواهند داد چنین خطی از این مسیرها عبور کند، خاطرنشان کرد: «جنبش حماس از این دولتها خواسته است تا موضع خود را در قبال آنچه اسرائیلیها میگویند توضیح دهند».
حمدان از ملتها بهویژه مردم این کشورها خواست تا راه را به روی این خط تجاری ببندند و از ورود کامیونها به اراضی اشغالی جلوگیری کنند بهویژه در اردن که همسایه و شریک در این رویارویی است و مردم آن در کنار ملت فلسطین ایستاده و حمایت خود را از آرمان فلسطین به طور گسترده اعلام کردند.
پس از انتشار گزارشهایی از طرح آمریکا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین ظرف چند هفته آتی که در چارچوب طرحی برای صلح انجام میشود، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به جمع وزرای خشمگین کابینه رژیم صهیونیستی پیوست.
«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که از جمله چهرههای افراطی کابینه فعلی این رژیم است، در واکنش به گزارش روزنامه «واشنگتن پست» درباره تلاش آمریکا و تعدادی از شرکای عربی آن جهت تدوین طرح کاملی برای توافق صلح میان ۲ طرف فلسطینی و اسرائیلی که شامل جدول زمانی مشخصی برای تشکیل کشور فلسطین است، در پلتفرم «ایکس» (توییتر سابق) نوشت، «تا زمانی که ما در دولت هستیم کشور فلسطین هرگز تشکیل نخواهد شد»!
به نوشته روزنامه تایمز اسرائیل، بن گویر در ادامه اظهارات خصمانه خود مدعی شد، «قصد آمریکا و کشورهای عربی برای تشکیل کشوری تروریستی در کنار اسرائیل تنها یک توهم و بخشی از این تصور گمراهکننده است که در طرف مقابل شریکی برای صلح وجود دارد اما بعد از هفت اکتبر بیش از هر زمانی روشن شده که دادن کشوری به آنها ممنوع است»!
این وزیر افراطی کابینه رژیم اشغالگر صهیونیستی در ادامه اظهارات مدعیانه خود نوشت، «۱۴۰۰ نفر کشته شدند و جهان میخواهد به آنها کشوری داده شود، این اتفاق هرگز نخواهد افتاد».
پیش از این «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی نیز گفت که به آمریکا اعلام کرد که مخالف تشکیل کشور فلسطین به عنوان بخشی از هرگونه سناریویی برای مرحله پسا جنگ است.
«بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد «کشور فلسطین تهدیدی برای موجودیت اسرائیل است و در نشست امروز، از کابینه درخواست خواهم کرد تصمیم روشنی برای اعلام مخالفت اسرائیل با تشکیل کشور فلسطین بگیرد».
اسموتریچ در ادامه نیز مدعی شد «هرگز موافقت نخواهیم کرد کشور فلسطین به پایتختی قدس به فلسطینیها پاداش داده شود».
پنتاگون از رایزنی وزیر دفاع آمریکا با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات آزادی زندانیان اسرائیلی نزد حماس در غزه خبر داد.
وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد «لوید آستین» وزیر دفاع این کشور با «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره «مذاکرات آزادی گروگانهای باقی مانده نزد جنبش حماس در غزه» رایزنی کرده است.
در همین راستا، روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نوشت، دهها نفر از خانوادههای اسرای اسرائیلی شب گذشته در مقابل اقامتگاه گالانت در شهر عمیکام دست به تظاهرات زدند.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش کرد، در پی اعلام توقف مذاکرات تبادل اسرا با مقاومت فلسطین، صدها شهرک نشین از جمله خانواده های زندانیان به شکل خودجوش در مقابل محل اقامت «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی در قدس تظاهرات کردند. معترضان توقف مذاکرات با حماس را قربانیکردن عمدی بازداشت شدگان عنوان کردند.
بنا بر گزارش الجزیره، وزارت دفاع آمریکا خاطرنشان کرد: آستین در تماس با گالانت بر «اهمیت حفاظت از غیرنظامیان و تضمین ارسال کمکها پیش از هرگونه عملیاتی در رفح» تاکید کرده است.
پیش از این، شبکه الجزیره نوشت سه مقام آمریکایی روز چهارشنبه در خصوص حمله رژیم صهیونیستی به رفح و مواضع آمریکا در این خصوص گفتند که « هیچ طرح توبیخ در حال آماده سازی نیست، به این معنی که نیروهای اشغالگر میتوانند بدون روبهرو شدن با عواقب آمریکایی وارد شهر رفح شوند و به غیرنظامیان آسیب برسانند».
اظهارات کلی مقامات ارشد دولت بایدن به وضوح نشان داده است که «هیچ تغییری در رویکرد ایجاد نخواهد شد»، اگرچه ایالات متحده میگوید که میخواهد قبل از شروع تهاجم زمینی به شهر رفح که بسیار پرجمعیت شدهاست، طرحی معتبر برای محافظت از غیرنظامیان را شاهد باشد.
اظهارات اخیر مقامات آمریکا و رئیس جمهوری این کشور چراغ سبزی برای عملیات تلآویو علیه رفح محسوب میشود.
نماینده حزبالله لبنان در سخنانی بر حتمیبودن نابودی اسرائیل و نزدیک بودن پیروزی در برابر آن تاکید کرد.
«محمد رعد» رئیس فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان امروز(پنجشنبه) در مراسم بزرگداشت فرماندهان شهید در جنوب این کشور تاکید کرد، رژیم صهیونیستی بیشک از بینرفتنی است، زیرا روز به روز نژادپرست بودن و عدم امکان همزیستی آن با بشریت آشکارتر میشود.
رعد با اشاره به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به روستاهای جنوبی لبنان گفت: «دردی که اشغالگر با تلفات و بیثباتی باعث آن شده به سمت هدفی هدایت میشود که به دشمن ما برخورد کند و آن را به درد آورد».
بنا بر گزارش المیادین، رعد در پایان خاطرنشان کرد: «ملت ما، ملت شجاع و توانمندی در مقابله با دشمن است و امروز شاهد تزلزل این رژیم هستیم و در مرحله پیش از مرحله پیروزی قرار داریم».
وزیر خارجه آلمان با تاکید بر نیاز به آتشبس بشردوستانه جدید در غزه، گفت پیشنهاد مصر و قطر فرصتی است که باید آن را مغتنم شمرد.
«آنالنا بربوک» وزیر امور خارجه آلمان روز پنجشنبه گفت «امنیت اسرائیل در برابر تروریسم با اهمیت زنده ماندن غیرنظامیان فلسطینی برابری میکند».
وزیر خارجه آلمان در حالی از تروریسم سخن میگوید که ماشین ترور رژیم صهیونیستی با حمایت غرب و آمریکا تاکنون جان دهها هزار فلسطینی بیگناه از جمله زنان و کودکان را گرفته است.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد تشکیلات خودگردان مسئول غزه بوده و آماده انجام وظیفه خود به محض توقف جنگ است.
«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفته این نهاد «مسئول نوار غزه بوده و آماده است به محض توقف جنگ علیه مردممان، به وظیفه خود عمل کند. ما از گذشته مسئول نوار غزه بودیم و هستیم و خواهیم بود».
عباس در گفتوگو با روزنامه فرامنطقهای «الشرق الاوسط» با اشاره به اینکه «حمله طوفان الاقصی برای همه غافلگیر کننده بود و هیچ کسی انتظار آن را نداشت»، بر عزم تشکیلات خودگردان فلسطین برای همکاری با تمامی طرفهای عربی، منطقهای و بینالمللی جهت ممانعت از بروز اشغالگری جدیدی برای ملت فلسطین تاکید کرد.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در ادامه این مصاحبه با اشاره به بیانیه عربستان که بر اولویت به رسمیت شناختن کشور فلسطین بر هرگونه صلح فراگیر و عادیسازی به ویژه در شرایط حساس و خطرناک فعلی منطقه و جهان تاکید داشت، موضعگیریهای عربستان درباره مساله فلسطین را «تاریخی، شرافتمندانه، معتبر و استوار» توصیف کرد.
او تاکید کرد: «دولت آمریکا فشار واقعی و جدی را بر کابینه اسرائیل اعمال نمیکند تا روند راهحل سیاسی را که به تشکیل کشور مستقل فلسطین منجر شود، تقویت کند».
عباس در ادامه گفت «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی به مانعی در برابر اقدامات بینالمللی کنونی برای متوقف کردن جنگ و حرکت در مسیری سیاسی مبتنی بر قوانین بینالمللی تبدیل شده و صحبتهای او در مخالفت با راهحل ۲دولتی و نیز تاکید او بر جنگ علیه غزه نشانه آشکاری از مخالفت علنیاش با روند صلح و برقراری امنیت و ثبات بوده و نشان میدهد که او تنها به اشغالگری، شهرکسازی و زبان زور باور دارد.
رئیس تشکیلات خودگردان با تاکید بر اینکه موضوع تشکیل کابینه جدید یک مساله داخلی فلسطین است، گفت: «ما در راه حفظ استقلال رای فلسطین هزینههای سنگینی دادیم و هرگز به کسی اجازه دخالت در آن و یا تلاش برای کنترل یافتن بر آن را نخواهیم داد».
وزارت بهداشت فلسطین به جدیدترین آمار شهدا و مجروحان ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به غزه اشاره کرد.
به گزارش فلسطین الیوم، «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین آمار جدیدی از شهیدان و مجروحانی ناشی از حملات رژیم صهیونیستی ارائه داد.
وی افزود: اشغالگران طی ۲۴ ساعت گذشته، مرتکب ۹ کشتار جدید در غزه شدند که بر اثر آن ۸۷ نفر شهید و ۱۰۴ نفر دیگر زخمی شدند.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه همچنین اعلام کرد که هنوز شمار زیادی از قربانیان زیرآوار و در جاده ها هستند و اشغالگران مانع از رسیدن تیم های پزشکی به آنها می شوند.
همچنین سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین بیان کرد که شمار شهدا به ۲۸ هزار و ۶۶۳ و مجروحان به ۶۸ هزار و ۳۹۵ نفر رسیده است.
همزمان منابع فلسطینی از شهادت ۱۰ نفر که در میان آنها شماری کودک به چشم می خورد و زخمی شدن شماری دیگر بر اثر هدف قرار گرفتن منزلی از سوی اشغالگران در غرب اردوگاه «النصیرات» در مرکز غزه خبر دادند.
در حمله به جنوب «دیرالبلح» نیز یک نفر شهید و دو نفر دیگر زخمی شدند.
کانادا، استرالیا و نیوزلند برقراری آتشبس بشردوستانه فوری در غزه را از رژیم صهیونیستی خواستار شده و «نگرانی» خود را نسبت به حمله احتمالی این رژیم به شهر «رفح» در جنوب نوار غزه ابراز کردند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، همزمان با واکنشهای بینالمللی در رد حمله نظامیان صهیونیستی علیه منطقه رفح در جنوب غزه، سران دولتهای کانادا، استرالیا و نیوزلند نیز در بیانیهای مشترک اعلام کردند: ما به شدت نگران نشانههایی مبنی بر برنامهریزی رژیم اسرائیل برای حمله زمینی به رفح هستیم.
جاستین ترودو نخست وزیر کانادا، آنتونی آلبانیز نخست وزیر استرالیا و کریستوفر لوکسون نخست وزیر نیوزلند از طریق این یادداشت رسمی تاکید کردند: یک آتشبس فوری بشردوستانه به فوریت مورد نیاز است.
سران این سه کشور از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواستند از حمله به رفح خودداری کند، آنها همچنین تصریح کردند که برقراری آتشبس باید بر هر دو طرف تاثیرگذار باشد و از حماس خواستند تا گروگانهای اسرائیلی را آزاد کند.
آنها همچنین یادآوری کردند که دیوان بینالمللی دادگستری که در حال بررسی پرونده نسلکشی اسرائیل توسط آفریقای جنوبی است، از رژیم صهیونیستی خواسته که از غیرنظامیان محافظت و کمکهای بشردوستانه به آنها ارائه کند.
آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان نیز به تازگی هشدار داد که حمله به رفح در نوار غزه باعث بروز فاجعه انسانی میشود.
پادشاه اردن در دیدار با نخستوزیر کانادا بار دیگر بر ضرورت برقراری آتش بس در غزه تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری سما، «عبدالله دوم» پادشاه اردن در جریان رایزنی با «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا بر اهمیت دست یابی به آتش بس در اسرع وقت در غزه تاکید کرد.
پادشاه اردن طی این دیدار درباره تبعات منطقه ای تداوم جنگ در غزه به شدت هشدار داد.
از سوی دیگر جاستین ترودو نیز بر ضرورت برقراری آتش بس دائمی و ارسال کمک های بیشتر به غزه تاکید کرد.
این خبر در حالی منتشر می شود که امروز، کانادا، استرالیا و نیوزیلند در بیانیهای مشترک خواستار آتشبس فوری انسانی در نوار غزه شدند.
در این بیانیه آمده است: نیاز مبرمی به آتشبس فوری در نوار غزه به دلایل بشردوستانه وجود دارد.
این کشورها به شدت نسبت به تصمیم رژیم صهیونیستی برای حمله زمینی به رفح ابراز نگرانی کردند.
در این بیانیه آمده است که هرگونه عملیات نظامی در رفح فاجعهبار بوده و پیامدهای ویرانگری بر غیرنظامیان فلسطینی خواهد داشت.
جاستین ترودو نخست وزیر کانادا، آنتونی آلبانیز نخست وزیر استرالیا و کریستوفر لوکسون نخست وزیر نیوزلند در این بیانیه تاکید کردند: یک آتشبس فوری بشردوستانه به فوریت مورد نیاز است.
آنها همچنین یادآوری کردند که دیوان بینالمللی دادگستری که در حال بررسی پرونده نسلکشی اسرائیل توسط آفریقای جنوبی است، از رژیم صهیونیستی خواسته که از غیرنظامیان محافظت و کمکهای بشردوستانه به آنها ارائه کند.
ادامه تبادل آتش سنگین میان حزب الله و اسرائیل
مقاومت اسلامی لبنان در اطلاعیهای گفت: « در راستای حمایت از ملت مقاومت فلسطینی در غزه و پشتیبانی از مقاومت شریف و قهرمان، مجاهدین مقاومت اسلامی در ساعت 10:40 صبح پنج شنبه تجهیزات جاسوسی در منطقه «وریسات العلم» در مزارع اشغالی «شبعا» را با سلاح مناسب و با موفقیت هدف قرار دادند».
در مقابل، منابع رسانهای گزارش دادند رژیم صهیونیستی به یک ساختمان مسکونی در جنوب لبنان حمله هوایی کرده و تاکنون ۸ نفر شهید و هفت نفر دیگر مجروح شدهاند.
در پی حمله اخیر رژیم صهیونیستی به یک منطقه مسکونی در شهر النبطیه در جنوب لبنان ۸ نفر شهید و هفت نفر دیگر مجروح شدند و عملیات جستجوی مفقودین همچنان ادامه دارد.
خبرنگار المیادین نیز امروز پنجشنبه گزارش داد که تا این لحظه در پی تجاوز روز چهارشنبه رژیم صهیونیستی به لبنان ۱۱ غیرنظامی به شهادت رسیدند.
خبرگزاری رسمی لبنان شب گذشته گزارش داد که رژیم صهیونیستی به یک مجتمع مسکونی در شهر النبطیه حمله هوایی کرده و افرادی از خانواده «آل برجاوی» شهید و مجروح شدند.
در این گزارش آمده است که این ساختمان مسکونی با یک موشک هدایت شونده مورد هدف قرار گرفته و ویران شده است.
در این تجاوز رژیم صهیونیستی «حسین برجاوی» و همسرش و دخترشان به نام امانی به شهادت رسیدند.
نیروهای امدادی بعد از انجام عملیات امدادی و برداشت آوارها اجساد تعدادی زن و کودک شهید را یافتند و تعدادی دیگر نیز مجروح بوده و به بیمارستان انتقال داده شدهاند و عملیات جستجو همچنان ادامه دارد.
بر اساس این گزارش در این تجاوز رژیم صهیونیستی ساختمانهای اطراف و خودروهایی که در خیابان متوقف بودند نیز آسیب دیدند.
منابع رسانهای بعد از ظهر روز چهارشنبه از حملات رژیم صهیونیستی به مناطق غیرنظامی در جنوب لبنان و شهادت چهار نفر از جمله یک مادر و ۲ کودک او خبر دادند.
شبکه المیادین در این باره گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی اطراف شهرک «کفردونین»، «عدشیت»، «الصوانه» و «الشهابیه» در جنوب لبنان را هدف حملات خود قرار داد.
طبق این گزارش، جنگندههای ارتش رژیم صهیونیستی همچنین منطقه «وادی غزه» در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.
ظهر روز گذشته مناطق مختلفی در شمال سرزمین های اشغالی هدف حملات شدید حزبالله لبنان قرار گرفته بود.
محمود عباس: «طوفانالاقصی» برای همه غافلگیرکننده بود
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: عملیات «طوفان الاقصی» برای همه غافلگیرکننده بود و احدی انتظار آن را نداشت.
«محمود عباس» در گفت وگو با «الشرق الاوسط» از عزم تشکیلات خودگردان فلسطین برای تعامل با همه طرفهای عربی، منطقه ای و بین المللی به منظور جلوگیری از نکبت جدید برای ملت فلسطین دم زد.
عباس در ادامه از مواضع عربستان در زمینه مساله فلسطین تمجید کرد و آن را تاریخی، اصیل و ثابت دانست.
وی ادامه داد: دولت «جو بایدن» فشار واقعی و جدی به اسرائیل برای تثبت روند راهکار سیاسی منتهی به برپایی کشور مستقل فلسطین انجام نمی دهد.
این سخنان در حالی بیان می شود که روز گذشته نیز، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از حماس خواست با رژیم صهیونیستی درباره آتشبس و تبادل اسرا توافق کند، به آن امید که جلوی وقوع فاجعه دیگری مثل نکبت ۱۹۴۸ (اخراج صدها هزار فلسطینی از خانه شان) گرفته شود.
اذعان ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت یک نظامی دیگر در غزه
ارتش رژیم صهیونیستی به کشته شدن یک نظامی دیگر خود در غزه اذعان کرد.
به گزارش فلسطین الیوم، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد یک نظامی زن این رژیم در نبردهای روز گذشته در نوار غزه کشته شده است.
با کشته شدن این نظامی، تلفات ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز حمله به غزه در هفتم اکتبر طبق اعلام رسمی، به ۵۷۰ نفر افزایش یافت.
سفر از پیش اعلام نشده مدیر «افبیآی» به اراضی اشغالی
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.