اعلام وفاداری واشنگتن به تل آویو برغم نسل کشی در غزه

وزیر دفع آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر حمایت قاطع واشنگتن از امنیت این رژیم و همچنین ادامه جنگ و امدادرسانی به غیرنظامیان تأکید کرد.
کد خبر: ۱۲۳۸۷۸۱
|
۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲ 23 May 2024
|
2260 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، به نقل از الجزیره، «لوید آستین» وزیر دفاع دولت جو بایدن بامداد امروز پنجشنبه با «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تلفنی گفت‌وگو کرد.

بنا بر گزارش الجزیره، محور این گفت‌وگوها حمایت مجدد کاخ سفید از تل آویو و ادامه جنگ و امدادرسانی به غیرنظامیان در نوار غزه بود.

وزیر دفاع آمریکا در گفتگوی تلفنی با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر حمایت قاطع واشنگتن از امنیت این رژیم و همچنین کمک رسانی به غزه تأکید کرد.

وزیر دفاع آمریکا در تماس تلفنی با همتای اسرائیلی خود بر حمایت قاطع واشنگتن از رژیم اشغالگر تأکید کرد.

لوید آستین در گفت‌وگو با یوآو گالانت همچنین خواستار ایجاد سازوکاری برای کمک‌رسانی به غزه همزمان با ادامه حملات شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟