مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

قطع برق ۵۰ دستگاه اداری پرمصرف تهران

با آغاز مردادماه و افزایش بی سابقه دمای هوا و با رصد برخط مصارف برق شهر تهران، برق ۵۰ دستگاه اداری پرمصرف پایتخت، قطع شد.
کد خبر: ۱۲۴۹۴۱۶
|
۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۱ 22 July 2024
|
3177 بازدید
                              قطع برق ۵۰ دستگاه اداری پرمصرف تهران

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به دنبال اخطارهای داده شده مبنی بر تشدید برخورد با ادارات پرمصرف و اعلام اسامی مشترکان اداری و دستگاه های اجرایی که به مصوبه هیات دولت مبنی بر لزوم کاهش مصرف برق بی توجه بوده اند، این شرکت روز دوشنبه؛ اول مردادماه، اشتراک برق ۵۰ دستگاه اداری کشوری و استانی شامل سازمان شهرداری های کشور، شرکت سهامی بیمه آسیا، ساختمان سرپرستی بانک تجارت، سازمان توسعه و نوسازی صنایع، موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی و ساختمان مرکزی بانک اقتصاد نوین را قطع کرد.

شایان ذکر است با توجه به استقرار جبهه آب و هوایی بسیار گرم در کشور، رصد و پایش لحظه ای مصرف برق مشترکان به ویژه مشترکان بزرگ تجاری و ادارات شهر تهران با تمام ظرفیت فنی موجود در حال انجام است و در راستای حفظ پایداری شبکه برق کشور برخورد با اداراتی که همکاری لازم را ندارند طی هفته جاری و پیش رو، تشدید خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت