فساد در فوتبال ادامه دارد؛ نبی و یار غار تاج به دادسرا رفتند

با مستندات جدیدی در پرونده فساد در فوتبال و توضیحات برخی شاهدان، نفرات جدیدی از اعضای فدراسیون فوتبال از جمله مهدی محمدنبی و حیدر بهاروند به دادسرا رفتند.
کد خبر: ۱۲۵۰۸۷۰
|
۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱ 30 July 2024
|
13915 بازدید

فساد در فوتبال ادامه دارد؛ نبی و یار غار تاج به دادسرا رفتند

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از آنا، چند روز قبل بود که در ماجرای فساد در فوتبال نفرات جدیدی که دادسرای رفسنجان فرا خوانده شدند.

در این پرونده حیدر بهاروند و محمدرضا کشوری‌فرد دو روز پیش به رفسنجان رفته و توضیحات خود را ارائه کردند. روز گذشته هم میرشاد ماجدی و سعید فتاحی این کار را انجام داد و امروز هم نوبت مهدی محمدنبی و یکی از مجریان سابق تلویزیون راهی رفسنجان شدند.

ظاهرا مدیرعامل وقت گل گهر سیرجان در زمان حضور در دادگاه توضیحاتی را در مورد همکاری و دریافت مشاوره از این افراد ارائه کرده و این نفرات هم بعد از مراجعه به دادسرا در مورد نوع مشاوره و راهنمایی‌هایی که به وی انجام داده‌اند، توضیحات خود را ارائه کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟