به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین، از همه مهمتر، طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی بسیار ساده است و تنها با چند ماده غذایی میتواند یک وعده غذایی خوشمزه را برای اعضای خانواده تهیه کنید. در این مقاله قصد داریم، در مورد طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی صحبت میکنیم.
در جدول زیر مواد لازم در طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی آورده شده است:
مواد لازم |
مقدار |
سینه مرغ |
یک عدد |
قارچ |
۱ فنجان |
پیاز |
۱.۲ کوچک |
سیر |
یک عدد |
روغن زیتون یا کره |
یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه |
برای طعم بهتر |
نان باگت |
۲ عدد |
سس مایونز |
یک تا ۲ قاشق غذاخوری |
کاهو |
چند برگ |
پنیر ورقهای |
به تعداد لازم |
در ادامه به طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی اشاره میکنیم:
در طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی به ترفندهای زیر توجه کند:
در جدول زیر میتوانید ارزش غذایی ساندویچ مرغ و قارچ را مشاهده کنید:
کالری (یک ساندویچ) |
۳۵۰ تا ۴۵۰ کیلو کالری |
پروتئین |
۲۵ تا ۳۰ گرم |
چربی کل |
۱۰ تا ۱۵ گرم |
چربی اشباع |
۲ تا ۴ گرم |
کربوهیدرات |
۴۰ تا ۵۰ گرم |
فیبر |
۴ تا ۶ گرم |
شکر |
۴ تا ۶ گرم |
کلسترول |
۶۰ تا ۸۰ میلی گرم |
سدیم |
۵۰۰ تا ۷۰۰ میلی گرم |
کلام آخر
اکنون طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی را یاد گرفتید و به خوبی میتوانید این غذای خوشمزه را در خانه درست کنید. توصیه میکنیم از مواد غذایی تازه برای استفاده حداکثری از مواد مغذی ساندویچ خود بهره ببرید. علاوه بر این، این امکان را دارید هر ماده غذایی دیگر را به عنوان مزه به ساندویچ مرغ و قارچ خانگی خود اضافه کنید. مطمئماً همه اعضای خانواده به ویژه بچهها از خوردن این ساندویچ نهایت لذت را خواهند برد.