واکنش کرملین به ادعای ترامپ درباره توقف جنگ اوکراین

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه ادعاهای رئیس جمهور منتخب آمریکا درباره پایان دادن به جنگ اوکراین را غیر واقعی توصیف کرد.
کد خبر: ۱۲۷۰۵۵۷
|
۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۸ 08 November 2024
|
3145 بازدید

سخنگوی کرملین ادعاهای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا درباره جنگ اوکراین را رد کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تاس، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین اعلام کرد که دونالد ترامپ ظاهراً درزمان مبارزات انتخاباتی خود قول داد که درگیری‌های اوکراین را ظرف ۲۴ ساعت پایان دهد که اغراق آمیز بود.

سخنگوی کرملین همچنین یادآور شد که برای هرگونه پیش بینی قبل از روی کار آمدن جمهوری خواهان در ژانویه ۲۰۲۵ زود است.

گزارش‌های رسانه‌های آمریکا امروز به نقل از منابع نزدیک به دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید این کشور حاکی از آن است که مشاوران وی برای توقف جنگ در اوکراین و ایجاد منطقه خالی از سلاح برنامه ریزی می‌کنند.

این منابع اضافه کردند که قرار است روند پیوستن کی‌یف به پیمان ناتو به مدت ۲۰ سال متوقف شود. آنها تاکید کردند که یکی از گزینه‌های مطرح، تعهد کی‌یف به عدم پیوستن به ناتو به مدت ۲۰ سال و در مقابل، ادامه یافتن کمک‌های تسلیحاتی آمریکا به اوکراین خواهد بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟