مسمومیت ۴۰ دانشجوی‌ دانشکده علوم پزشکی شوشتر

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر با اشاره به مسمومیت دانشجویان دانشکده علوم پزشکی شوشتر بعد از صرف شام در خوابگاه گفت: حال این دانشجویان مساعد است.
کد خبر: ۱۲۷۳۶۰۸
|
۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵ 24 November 2024
|
1630 بازدید

 مسمومیت ۴۰ دانشجوی‌ دانشکده علوم پزشکی شوشتر

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، صغری گنج در خصوص مسمومیت دانشجویان دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت:شامگاه شنبه 40 نفر از دانشجویان دانشکده علوم پزشکی شوشتر بعد از صرف شام در خوابگاه دچار علائم مسمومیت شدند.

وی افزود: این دانشجویان هم‌اکنون در صحت و سلامت کامل بوده، و حال عمومی آن ها خوب است.

گنج ادامه داد و افزود: با بروز این اتفاق، از همان ساعات اولیه هماهنگی و تمهیدات لازم برای درمان بیماران به طور کامل انجام شد.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر با بیان اینکه تعدادی از دانشجویان به صورت سرپایی درمان و ترخیص شدند ادامه داد: تعدادی دیگر نیز تحت «سرم تراپی» هستند و حال عمومی آن ها مساعد اعلام شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟