صلاح: به جدایی از لیورپول نزدیک‌تر هستم تا ماندن!

ستاره مصری لیورپول می‌گوید که تا این لحظه پیشنهادی برای تمدید قرارداد دریافت نکرده و با این وضعیت جدایی‌اش محتمل‌تر است.
کد خبر: ۱۲۷۳۹۰۱
|
۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴ 25 November 2024
|
1725 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ محمد صلاح که با ۲۲۳ گل‌زده سومین گلزن برتر تاریخ باشگاه لیورپول پس از یان راش (۳۳۹ گل‌زده) و راجر هانت (۲۶۷ گل‌زده) است، در پایان فصل جاری ممکن است پس از ۸ سال از این تیم جدا شود، این در حالی است که طرفین هنوز مذاکره‌ای با هم برسر تمدید قرارداد نداشته‌اند.
 
صلاح ۳۲ ساله که قرارداد فعلی‌اش با لیورپول در پایان فصل جاری تمام می‌شود، در گفتگو با شبکه تلویزیونی «اِن‌بی‌سی اسپورتس» گفت: ما تازه در ماه دسامبر هستیم، اگرچه من پیشنهادی از سوی باشگاه برای تمدید قرارداد دریافت نکرده‌ام، به همین خاطر بیشتر به جدایی از لیورپول نزدیک هستم تا ماندن در این تیم.
 
وی افزود: شما می‌دانید چندین سال است که اینجا هستم و باید بگویم هیچ باشگاهی شبیه لیورپول نیست، اما تا این لحظه پیشنهادی برای تمدید قرارداد به من نشده و این از دستانم خارج است. عاشق هواداران لیورپول هستم و آنها هم مرا دوست دارند، اما موضوع تمدید قرارداد از دستان من و هواداران خارج است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟