غیبت ۲ بازیکن در تمرین امروز استقلال

دو بازیکن تیم فوتبال استقلال در تمرین امروز آبی‌پوشان حضور نداشتند.
کد خبر: ۱۲۹۳۸۲۴
|
۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴ 12 March 2025
|
775 بازدید

غیبت ۲ بازیکن در تمرین امروز استقلال

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، تیم فوتبال استقلال روز گذشته از عربستان به تهران بازگشت و از ساعت ۱۱ امروز (چهارشنبه) مراحل آماده‌سازی این تیم برای دیدار مقابل ذوب‌آهن از سر گرفته شد.

در این تمرین، محمدحسین اسلامی و مهرداد محمدی به دلیل مصدومیت حضور نداشتند و در کلینیک مراحل درمانی را دنبال می‌کردند. هر دو بازیکن یادشده در دیدار برابر ذوب‌آهن اصفهان غایب خواهند بود.

مسعود جوما بازیکن کنیایی استقلال که چند هفته‌ای به دلیل مصدومیت دور از میادین بود، در تمرینات گروهی شرکت کرد.

آرش رضاوند دیگر مصدوم استقلال در محل تمرین آبی‌پوشان حضور داشت، اما با تیم تمرین نکرد و تحت نظر پزشکان بود.

تیم استقلال یکشنبه هفته آینده در چارچوب هفته بیست‌وسوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در اصفهان به مصاف ذوب‌آهن می‌رود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟