بی‌خطر‌سازی زباله‌های بیمارستانی وظیفه چه کسی است؟

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: وظیفه بیمارستان‌هاست که زباله های پزشکی را بی خطر کرده و برای دفن به شهرداری تحویل دهند و اینکار وظیفه شهرداری نیست.
کد خبر: ۱۰۰۱۰۲۱
|
۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۱ 06 September 2020
|
3650 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا بر اساس اعلام شهرداری تهران، صدرالدین علیپور روز یکشنبه در این باره اظهار داشت: حتی دفع و دفن این پسماندها هم به عهده وزارت بهداشت است اما شهرداری تهران به صورت پیمانکاری این اقدام را انجام می‌دهد.

وی با اشاره به جزییات دستگاه زباله‌سوز چینی ها گفت: این دستگاه زباله سوز نبوده و فقط زباله‌های بیمارستانی را بی‌خطر می‌کرد، بنابراین اگر این دستگاه به قم نمیرفت و به تهران هم می‌آمد یک کار و یک هزینه به ما اضافه می‌کرد بدون آنکه نیازی به آن باشد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: چند ماه پیش چین اعلام کرد، یک دستگاه زباله سوز را به دلیل کرونا به تهران می‌دهد اما بعد که دستگاه ارسال شد، متوجه شدیم که دستگاه زباله سوز نیست و بی خطر ساز زباله است. در واقع شبیه همین دستگاه‌های اتوکلاوی ( دستگاهی است که عملیات پیش-دفع و استریلیزاسیون زباله‌های بیمارستانی را انجام می‌دهد) که اکنون در بیمارستان‌ها داریم.

وی ادامه داد: در آن مقطع پیگیری زیادی از طرف قم وجود داشت برای آنکه این دستگاه به این استان برود با مشورتی که با آقای شهردار کردیم و بعد از آنکه مشخص شد این دستگاه بی خطرساز است و زباله سوز نیست دستگاه به قم رفت. با توجه به زباله‌سوز نبودن آن عملا باید این دستگاه با هزینه شهرداری نصب می‌شد تا پسماندی که بیمارستان‌ها بی خطر می‌کنند مجدد در این دستگاه بی‌خطرساز ریخته شده و بعد دفن شود، از همین رو این دستگاه کار زیادی برای ما انجام نمی‌داد .

علیپور خاطر نشان کرد: در نهایت تدبیر شهردار تهران این بود که اگر قم نیاز به این دستگاه دارد و یا در بیمارستان‌هایشان دستگاه بی‌خطر ساز زباله ندارند، شهرداری تهران در این زمینه سخت برخورد نکند. اکنون هم در پیگیری‌هایی که من از این استان انجام می‌دهم این دستگاه روی دست آن‌ها هم مانده چرا که نصب آن هزینه زیادی داشته و نیاز به کارشناس دارد اما در مقابل کار زیادی هم انجام نمی‌دهد.

در روزهایی که همه منتظر ورود زباله‌سوز ۸۰۰ تنی هدیه چین به تهران بودند، شهردار قم اعلام کرد که با پیگیری‌های انجام شده این دستگاه اهدایی به جای تهران به قم می‌رود، موضوعی که واکنش‌های مختلفی را به دنبال داشت. از جمله واکنش زهرا نژادبهرام، عضو هیات رییسه شورای شهر تهران که این دستگاه زباله‌سوز را هدیه ویژه برای تهران دانست.

بعد از آن هم غلامحسین محمدی، رییس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران اعلام کرد که شهرداری تهران در موضوع زباله‌سوز چینی تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا بوده و قطعا این ستاد بهتر می‌داند در شرایط ویژه کرونا ، دستگاه زباله‌سوز باید به کدام شهر برود. در نهایت زباله‌سوز چینی به قم رسید.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟