به گزارش تابناک به نقل از فارس، سردار احمد علی گودرزی فرمانده مرزبانی ناجا در خصوص آخرین وضعیت امنیت مرزهای کشور اظهار داشت: با توجه به تنوع اقلیم در سرحداد سرزمینی ایران اسلامی و گستردگی مرزهای جغرافیایی و همسایگی با ۱۵ کشور، کشور ما از نظر استراتژیک و سوق الجیشی از اهمیت خاصی برخوردار است.
فرمانده مرزبانی ناجا تصریح کرد: با توجه به قابلیتهای موجود، فرصتهای دیپلماتیک فراروی همتایان مرزی کشورهای دوست و همسایه باعث میشود تعامل و ارتقاء روابط دیپلماتیک بر امنیت و انتفاع دو سویه ساکنان مرز تاثیر مستقیم بگذارد.
سردار گودرزی با تاکید بر اینکه وظیفه اساسی و ذاتی مرزبانی حفظ و حراست از سرحداد سرزمینی کشور بوده و همچنین استیفای حقوق مرزنشینان است اعلام کرد: ۴ راهبرد فرماندهی مرزبانی تعیینکننده خط مشی وظایف ماموریتی مرزبانان است که با جدیت و اهتمام ویژه در حال پیگیری و طرحهای عملیاتی برابر با چارچوب ملاحظات سازمانی است.
وی گفت: مرزبانان در مرزهای خاکی و آبی با حفظ و حراست از کیان کشور و از طرف دیگر مقابله جدی با برهم زنندگان نظم عمومی و مقابله با سودجویان و قاچاقچیان اقدام کرده و فرصت هر گونه سوءاستفاده از سرحداد سرزمینی را به حداقل میرسانند.
فرمانده مرزبانی ناجا اعلام کرد: مرزبانان به منظور حفظ حقوق مرزنشینان در مقابله با ناامنی و قاچاق با جدیت فعالیتهای ماموریتی را ادامه داده و شرایط داد و ستد معیشتی را برای مرزنشینان تسهیل میکنند.
این مقام ارشد مرزبانی کشور با اعلام این مطلب که مرزبانی، چشم بیدار نظام و حاکمیت در حفاظت از منافع ملی و مصالح کشور است اعلام کرد: مرزبانی نقطه صفر هشدار نسبت به هر گونه سوءنیتی است که در صورت سهلانگاری به سرعت و به یک تهدید و خطر بزرگ برای موجودیت یک ملت و یک کشور تبدیل خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد:مرزبانی زمینهساز فرصتهای حسن همجواری، وفاق، دوستی منطقهای، همیاری و مساعدت انسانی در هنگام حوادث و رخدادهای طبیعی و در یک کلام همبستگی انسانی است.
سردار گودرزی به ثبات و آرامشی که در مرزهای ایران حاکم است اشاره و اظهار داشت: اگر امروز در مرزهای کشور، ثبات، آرامش و سازندگی حاکم است، ناشی از مجاهدتهای شبانه روزی مجاهدان فی سبیل الله در مرزبانی است که ادامه دهنده رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس هستند.
فرمانده مرزبانی ناجا به حسن همجواری مرزبانی جمهوری اسلامی با کشورهای همسایه پرداخت و گفت: در گذشته در ۸ سال جنگ تحمیلی در مرزهای دو کشور ایران و عراق توپ و گلوله رد و بدل میشد اما در اربعین سال گذشته بیرقهای حرم مطهر امام رضا(ع) و امام حسین(ع) در بین مرزبانان دو کشور معاوضه شد که نشان دوستی و مودت دو کشور بود.
وی گفت: ماحصل روابط دیپلماسی ایران و عراق بیشتر در ایام اربعین جلوهگر است، زمانی که مرزبانان عراق خدماترسان و تسهیلکننده تردد زائران ایرانی در مرزهای خود بوده و با همکاری مشترک با مرزبانان ناجا، امنیت همایش و پیادهروی عظیم اربعین را تامین میکنند تا زائران بدون کوچکترین دغدغه امنیتی راهی زیارت شوند.
سردار گودرزی اعلام کرد: در سال جاری با توجه به فراگیر شدن ویروس منحوس کرونا در جهان، پیاده روی اربعین که میلیونها عاشق و دلداده را جذب خود میکند، برگزار نمیشود؛ این موضوع موجب اندوه مرزبانان نیز شده که توفیق خدمتگزاری به زائران ابا عبدالله الحسین از آنها سلب شده است.
فرمانده مرزبانی ناجا اظهار داشت: بنا بر اعلام ستاد اربعین کشور و همچنین اعلام رسمی کشور عراق، توصیه میکنیم مردم فهیم، ولایی و مکتبی ایران اسلامی برای اربعین سالار شهیدان به مرزهای چهارگانه با کشور عراق مراجعه نکنند؛ چراکه کشور عراق پذیرای زائران در مرزهای خود نیست.
وی ادامه داد: همه متأثر از این موضوع هستیم؛ چراکه خدماترسانی به زائران امری الهی و خداپسندانه است که توفیق آن از مرزبانان گرفته شده است.
این مقام ارشد مرزبانی ناجا اعلام کرد: کشور عراق آمادگی پذیرش زائران را ندارد و بر همین اساس تجمیع دستجات هیئات عزاداری، پیادهروی و حتی نصب موکب در جوار مرزها ممنوع است و ترددها تحت هیچ گونه شرایطی به سمت کشور عراق میسر نیست و مرزها بسته خواهد بود.
وی اظهار امیدواری کرد که مردم در منازل دعا و مناجات را بجای بیاورند؛ چراکه این موضوع فصل الخطاب بوده و مرزبانان از مردم پوزش میطلبند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.