معمای ناقلین خاموش، مبتلایان مثبت

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه انتقال ویروس کرونا از ناقلین خاموش و بدون علائم به دیگران، امکان‌پذیر است، گفت: شهروندان تماس با فرد کرونا مثبت و افراد مشکوک را جدی بگیرند به‌ویژه تماسی که از نزدیک و بدون محافظ بوده است.
کد خبر: ۱۰۱۵۴۰۲
|
۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۸ 16 November 2020
|
8520 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک»، آرزو فلاحی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص ناقلین بی علامت مبتلایان به کرونا هشدار داد و اظهار کرد: ناقلین خاموش با علائم پنهان ویروس کرونا ممکن است دیگران را مبتلا کنند چون طبق شواهد، انتقال بدون علامت این بیماری در حال وقوع است.

وی بیان کرد: اگر در خانواده‌ای یک نفر کرونا مثبت ‌شود و سایر افراد خانواده را تست کنیم، مشاهده می‌شود که از ۱۰ نفر اعضای خانواده، پنج نفر مثبت و مابقی منفی شده‌ و متأسفانه وارد اجتماع می‌شوند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: در حالی که همان افرادی که پاسخ تست‌شان منفی شده، اگر دو تا سه روز بعد مجدد تست دهند، ممکن است پاسخ تست‌شان مثبت باشد زیرا ویروس در بدن‌ آنها بوده، اما هنوز مثبت نشده است.

فلاحی با بیان اینکه در اوایل بیماری ممکن است ویروس قابل تشخیص نباشد، ذکر کرد: بر همین اساس بهترین راهکار این است که افرادی که در تماس با فرد کرونا مثبت بوده‌اند به مدت ۱۴ روز قرنطینه شوند.

وی با اشاره به اینکه نباید به پاسخ تست منفی اکتفا کرد، عنوان کرد: مردم تماس با فرد کرونا مثبت و افراد مشکوک را جدی بگیرند به‌ویژه تماسی که از نزدیک و بدون محافظ بوده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه برای عدم ابتلا به کرونا ویروس با توجه به اینکه از افراد دارای علائم واضح بیماری باید دوری کرد، افزود: در خصوص افراد بی علائم هم نباید غافل شد چراکه طبق شواهد جدید در برخی افراد علائم تا ۴۸ ساعت پس از ورود ویروس، ظاهر می‌شود.

فلاحی با بیان اینکه انتقال ویروس کرونا از ناقلین خاموش، اهمیت کنترل و رعایت فاصله گذاری اجتماعی را بیش از پیش آشکار می‌کند، تصریح کرد: صحبت کردن در فضای بسته ویروس کرونا را انتشار می‌دهد و پس از آنکه فردی در معرض ویروس قرار می‌گیرد ویروس در بدن وی تکثیر می‌شود.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: افراد مبتلا به کرونا ممکن است حامل بیماری، بدون علامت و یا دارای علائم متفاوتی باشند، بنابراین بسیاری از افرادی که در محیط‌های شلوغ نظیر بازار، مراکز خرید، ناوگان‌های حمل و نقل عمومی و خیابان‌ها حضور دارند شاید آلوده و حامل ویروس بدون علامت باشند.

فلاحی با بیان توضیحاتی در خصوص کرونا ویروس، رعایت بهداشت فردی و پیشگیری از این بیماری افزود: کاهش تردد غیر ضروری شهروندان، پرهیز از حضور در میهمانی‌های خانوادگی و مراسمات مختلف، پویش منطقی و جدی در خانه ماندن تنها راهبرد مقابله با این ویروس است که باید نهادینه شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اظهار تأسف از اینکه درصد زیادی از شهروندان قرنطینه خانگی را جدی نگرفته و رفتار مدنی، اجتماعی و شهری متناسب با این بحران در آنان تجلی نیافته است و این امر منجر به افزایش تعداد بیماران مبتلا و مرگ و میرها در استان شود، خواستار همکاری همگانی برای مبارزه با این بیماری و حمایت از کادر بهداشت و درمان شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Austria
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۶
....بر همین اساس بهترین راهکار این است که افرادی که در تماس با فرد کرونا مثبت بوده‌اند به مدت ۱۴ روز قرنطینه شوند........


در این کشور بلا زده چنین چیزی غیر ممکن است یک زمانی ما تحصیل رایگان داشتیم تغذیه در مدرسه داشتیم دانشگاه رایگان داشتیم و نظام بهداشتی بسیار ارزان داشتیم و بورس تحصیلی رایگان برای همه وجود داشت امروز همه این شرایط فقط برای کسانی است که وابسته به حکومت هستند.
افشین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۶
حرف هایتان همه متین و قابل قبول ولی هزینه تست را هم در نظر بگیرید با این درآمد مردم!!!!!!!! فکر نمی کنم حرف نامربوطی گفته باشم، اینطور نیست؟ شما همیشه به مردم منافع ملی را گوشزد می کنید ولی خودتان منافع شخصی و حزبی و موقتی خود را در نظر می گیرید. علی برکت الله.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟