زالی: تعطیلی تهران تنها راه عبور از موج چهارم کروناست

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونای پایتخت؛ هفته آتی را بسیار تلخ و خطرناک پیش بینی کرد و تعطیلی شهر را تنها گزینه برای عبور از بحران فعلی در تهران برشمرد.
کد خبر: ۱۰۴۴۷۶۳
|
۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۷ 08 April 2021
|
5863 بازدید
|
۳

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، علیرضا زالی با اشاره به رشد تصاعدی آمار بیماران سرپایی، بستری و مبتلایان در طول هفته اخیر در تهران از بستری ۱۰۱۳ بیمار جدید کرونایی در بخش های عادی و ۱۸۷ نفر در بخش های ویژه در طول ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گفته زالی امروز آمار بیماران بستری جدید کرونایی در تهران نسبت به روز قبل ۱۴ درصد و بیماران جدید بستری در بخش های ویژه ۱۰,۱ درصد رشد داشته است .

وی مراجعه ۱۲۱۲۹ شهروند تهرانی به بخش های سرپایی بهداشتی و درمانی در شبانه روز گذشته را یک رکورد استثنایی در طول ماههای اخیر برشمرد و از فوت ۴۸ شهروند تهرانی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر کرونا ابراز تاسف کرد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت خاطرنشان کرد: متاسفانه برای اولین بار در طول هفته های اخیر مجموع بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان های استان تهران از مرز ۵۰۰۰ نفر گذشت و درحال حاضر ۴۰۴۳ نفر در بخش های عادی کرونا و ۱۱۷۲ نفر در بخش های ویژه بیمارستان های استان تهران بستری هستند.

زالی سفرهای نوروزی، کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی و ازدحام های روزهای آخر اسفندماه و گردهمایی های خانوادگی را از دلایل عمده این طغیان بیماری کووید ۱۹ برشمرد ویادآور شد: از اوایل این هفته تا هفته آتی شاهد تبعات سفرهای نوروزی هستیم.

وی با بیان این که نیمی از مراجعان علامت دار به بخش های درمانی و بهداشتی تهران دارای تست PCRمثبت هستند گفت: این امر نشان دهنده فعالیت و چرخش شدید ویروس در تهران است. تقریبا همه مناطق ۲۲ گانه تهران آلوده هستند و از نظر جغرافیایی به یک آلودگی همگن در تهران رسیدیم که جای نگرانی دارد.

زالی با اشاره به روند افزایشی آمار بیماران در هفته آتی گفت: سرعت این روند افزایشی بسیار بیشتر از سه موج قبلی خواهد بود بنابراین پیشنهاد تعطیلی شهر تهران را عنوان کردیم. البته تعطیلی شهر یک راهکار موقت، پویا، فرصت آفرین و ضربه گیر است و علاج قطعی موضوع نیست .

وی با اشاره به دلایلی که تعطیلی تهران می تواند مفید واقع شود خاطرنشان کرد: مسافران نوروزی واجد سوش های جدید بیماری درصورت حضور در محافل اجتماعی و ازدحام های درون شهری و یا مراجعه به ادارات باعث افزایش انتقال بیماری می شوند . درصورت تعطیلی شهر این افراد مدتی در منزل می مانند و طبیعتا دوره نهفتگی بیماری تغییر می کند و مقداری از بار ویروسی سطح شهر کاهش می یابد.

به گفته زالی تعطیلی شهر در وقت مقتضی، به هنگام و با برنامه ریزی در کاهش بار ویروسی شهر مهم است اما راه علاج قطعی نیست و بالابردن حجم واکسن های وارداتی، افزایش میزان واکسیناسیون گروههای پرخطر و جامعه پزشکی، بیماران خاص و سالمندان راه حل قطعی است .

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت تاکید کرد: برای کنترل بیماری در تهران راهکار دیگری به غیر از تعطیلی شهر وجود ندارد و شاید در کوتاه مدت تعطیلی شهر تنها گزینه برای عبور از بحران فعلی کرونا در تهران باشند . البته در کنار آن باید به سرعت فرایند واکسیناسیون گروه های پر خطر و جامعه پزشکی صورت گیرد.

زالی تسریع واکسیناسیون را یک اولویت اصلی در تهران و سایر مراکز استان ها برای کاهش مرگ و میر برشمرد .
وی هفته آتی را بسیار تلخ و خطرناک پیش بینی کرد و گفت: زنگ خطر در تهران به صدا درآمده است و در چنین شرایطی نیاز به یک سرعت گیر برای مقابله با بیماری داریم . اگر امروز تهران را تعطیل کنیم طبیعتا در یک زمان منطقی تری می توانیم به آرایش جدید مدنی و اقتصادی شهر بازگردیم و هرچه این زمان طولانی ترباشد ابعاد خسارت بار بازرگانی و تجاری آن بیشتر خواهد شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۳
حسن روحانی
|
United States of America
|
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
اره تهران رو تعطیل کنید ولی چک ها رو برگشت بزنید و الکی بگید دستور العمل دادیم برگشت نزنن. حکم تخلیه بدین و بعد بگید دستور العمل دادیم کسی تخلیه نشه. مسخره کردین خودتون رو با کرونا
ناشناس
|
Spain
|
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
جمع کنید این ستاد ملی کرونا را که حتی تشکیل دهندگانش هم براش تره هم خورد نمیکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
چرا باید 45000 واکسن دست سازمان نظام پزشکی باشه آقای زالی؟
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟