کارمندان چاق بیشتر غیبت دارند

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: بین نوع تغذیه کارکنان و خستگی و خواب آلودگی آنها در محیط کار ارتباط مستقیمی وجود دارد.
کد خبر: ۱۰۵۵۰۷۳
|
۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۰ 30 May 2021
|
4989 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، در نشست کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان با بیان اینکه بیماری های غیرواگیر نخستین علت مرگ و میر در جهان هستند، اظهار کرد: سالانه ۳۸ میلیون نفر در سراسر دنیا به دلیل ابتلا به بیماری های غیر واگیر جان خود را از دست می دهند. مشکلات قلبی عروقی، سرطان ها، دیابت و مشکلات تنفسی از شایع ترین بیماری های غیر واگیر محسوب می شوند.

وی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد افرادی که به دلیل بیماری های غیر واگیر جان خود را از دست می دهند در سنین بهره وری بوده و از جمعیت فعال جامعه هستند، افزود: دو سوم مرگ های ناشی از بیماری های غیر واگیر به دلایل مختلفی همچون تغذیه نامناسب، عدم تحرک و دخانیات گزارش شده است.

عبداللهی ادامه داد: الگوی غذایی نامناسب و تحرک ناکافی دو علت اصلی مرگ و میرهای ناشی از بیماری های غیرواگیر در کشور هستند؛ بر اساس مستنداتی که در دنیا وجود دارد با تغذیه مناسب می توان از ابتلا به این بیماری ها پیشگیری کرد.

به گفته مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ۳۰ درصد از ابتلا به سرطان ها در صورت داشتن رژیم غذایی سالم قابل پیشگیری هستند.

وی در ادامه به نقش مهم تغذیه در بازدهی و بهره وری کارمندان اشاره وخاطرنشان کرد: سالانه ۲۷۰ میلیون حادثه شغلی اتفاق می افتد که منجر به مرگ ۳۵۵ هزار نفر می شود.

عبداللهی با تاکید بر اینکه بین نوع تغذیه کارکنان و خستگی و خواب آلودگی آنها در محیط کار ارتباط مستقیمی وجود دارد، گفت: تعداد روزهای غیبت در محیط کار در کارکنان چاق ۲ برابر افرادی است که وزن متناسب دارند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه کمبود ریزمغذی ها تا ۳۰ درصد بهره وری کارمندان را کاهش می دهد، خاطرنشان کرد: ابتلا به بیماری های غیرواگیر در جمعیت بین ۳۰ تا ۷۰ سال شایع تر است و زمانی که الگوی تغذیه در این سن نامناسب باشد احتمال ابتلا افزایش می یابد.

وی با اظهار تاسف نسبت به اینکه اضافه وزن در گروه سنی ۳۰ تا ۷۰ سال در ایران شیوع بالایی دارد، توضیح داد: چاقی ریزفاکتور اصلی ابتلا به بیماری های غیرواگیر است. حداقل ۵۰ درصد جامعه تحرک کافی ندارند که ۴۷ درصد این آمار را آقایان و ۶۴ درصد را بانوان تشکیل می دهند.

عبداللهی با بیان اینکه به ازای هر ۶ ساعت نشستن در روز در مقایسه با ۳ ساعت نشستن، خطر مرگ در مردان ۱۸ درصد و در زنان ۳۷ درصد افزایش پیدا می کند، یادآور شد: هرچه میزان پشت میز نشینی و کم تحرکی بیشتر باشد ریسک مرگ ناشی از بیماری های شایع افزایش پیدا می کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت عنوان کرد: زمانی که کارمندان سبک زندگی مناسب نداشته باشند به این معنا است که خطر بروز سکته ها در این افراد ۷۰ درصد و سرطان ها ۷۱ درصد، بیماری های قلبی-عروقی ۸۲ درصد و دیابت ۹۱ درصد افزایش پیدا می کند.

وی بیان کرد: از دیدگاه بین المللی توجه به سلامت کارمندان بسیار مهم است و ما اگر بخواهیم ابتلا به بیماری های غیرواگیر را در این افراد جامعه کنترل کنیم باید به سبک زندگی آنها توجه کنیم که این امر به رشد اقتصادی کشور هم کمک خواهد کرد.

عبداللهی در پایان خاطرنشان کرد: با اعلام سازمان جهانی بهداشت بازدهی کارمندان در محیط کار درصورتی که تغذیه مناسبی نداشته باشند به طور متوسط ۲۰ درصد کاهش خواهد یافت. در ایالات متحده آمریکا سالانه حدود ۳۹ میلیارد دلار به دلیل غیبت از کار، محدود شدن فعالیت جسمی و معلولیت ناشی از دیابت هزینه شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مریخ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
کارمندان تپل غیر از تاخیر
با ارباب رجوع بسیار مهربانند
بیشتر کارمندان بعلت فشار عصبی کاری بعد از بازنشستگی عمر چندان زیادی نخواهند داشت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟