دو هزار و چهارصد و نودمین بسته ویژه خبری «تابناک»

روایت محسن هاشمی از تصمیم جبهه اصلاحات برای انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراها / پزشکیان: اعضای شورای نگهبان، گلایه رهبر انقلاب را نادیده گرفتند / روایت باهنر از اولین روز کاری خاتمی بعد از پیروزی

رصد‌خانه «تابناک» خبر‌هایی از اخبار روز برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند، یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند کرباسچی: نگاه صداوسیما به مناظره، مثل نگاهش به خندوانه و کودک شو است / خاتمی: نظارت «استصوابی» شامل تمام مراحل انتخابات می‌شود / چرا فقط ۳۰ درصد از مردم مناظره اول را دیدند؟ و … رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۱۰۵۶۸۴۰
|
۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۶ 08 June 2021
|
29515 بازدید
|

تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

۱۰ میلیون واکسن «کوو ایران برکت» به‌ زودی تزریق می‌شود

علیرضا رییسی، سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا با اشاره به اتمام پروژه کلان ساخت واکسن ایرانی "کووبرکت" در یک هفته آینده و دریافت مجوزهای بالینی و اخلاقی، گفت: به زودی ۱۰ میلیون واکسن کوو ایران برکت تزریق و تا پایان سال تمام افراد واجد شرایط واکسن دریافت خواهند کرد. پنج شرکت بومی در حوزه تولید واکسن کرونا فعالیت می‌کنند و پیش بینی می شود واکسن کووبرکت تا انتهای خرداد وارد مرحله عملیاتی شود و در مرحله نخست یک میلیون دوز واکسن به گروه‌های هدف تزریق خواهد شد.طبق قرار بین ایران و شرکت کواس، این شرکت باید تاکنون ۱۶.۸ میلیون دوز واکسن به ایران باید تحویل می‌داد که تاکنون فقط ۲ میلیون دوز تحویل ما شده‌ است. اگر ما به دنبال تولید واکسن داخلی نمی‌رفتیم، کشورهای خارجی به راحتی اجازه فروش واکسن را به ما نمی‌دادند./ایرنا

نامزدان انتخابات ریاست‌جمهوری طرح‌های خود را در حوزه سلامت بیان کنند

سازمان نظام پزشکی در بیانیه‌ای از هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری خواست ضمن ارائه راهکار برای عبور کشور از چالش کووید۱۹، طرح و برنامه‌های خود را برای رفع موانع حوزه سلامت بیان کنند. در این بیانیه که روز سه شنبه خطاب به سعید جلیلی، سید ابراهیم رییسی، محسن رضایی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی منتشر کرده، آمده است: از مهمترین مباحث مورد انتظار در برنامه‌های نامزدهای ریاست جمهوری در همه کشورها، پاسخگویی به مطالبات حوزه سلامت و تامین شرایط مطلوب برای مردم و صاحبان فرایند در این بخش است. انتظار دوری نیست که جامعه عمومی و خواص در مناظرات آینده و برنامه‌های نامزدهای ریاست جمهوری مطالبه‌­گر برنامه‌ای مدون، محکم و به دور از شعارهای رایج در حوزه سلامت باشند. سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی بزرگترین نهاد صنفی جامعه ایثارگر و فرهیخته سلامت ایران انتظار دارد در این احوال خاص، نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری حین ارائه برنامه‌های خود به سوالات مطرح پاسخ لازم و شایسته بدهند./ایرنا

صف ٨٠ هزار نفری مردم در لیست انتظار

معاون وزیر راه و شهرسازی: روال و پروسه ثبت‌نام مسکن ملی مانند گذشته است و مردم نگران نباشند، قرار نیست سایت با تکمیل ظرفیت بسته شود و متقاضیان یک هفته زمان برای ثبت‌نام دارند و پس از آن کسانی که ثبت‌نام کردند پالایش می‌شوند. حدود ٨٠ هزار متقاضی در لیست ذخیره حضور دارند که در مراحل مختلف سیستم تایید نشده‌اند یا تایید شده‌اند اما سایر مراحل را تکمیل نکردند. این افراد هم می‌توانند در مرحله جدید ثبت نام کنند./ایلنا

نظر ترامپ راجع به بیت‌کوین

دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق آمریکا در گفت‌وگو با فاکس بیزینس با دفاع از دلار گفت، نیازی نیست همه بیتکوین ها را از چرخه خارج کنیم؛ اما باید خیلی روی تراکنش های مرتبط با آن نظارت داشته باشیم. وی بیتکوین را یک تقلب خواند که شور و اشتیاق ایجاد شده نسبت به آن در سطح جهان باعث کاهش تمایل معامله گران به نگه داشتن دلار شده است. /ایسنا

چرا انتخابات سیزدهم سرد است؟

روزنامه اعتماد نوشت: جمع زیادی از مردم باورمند شده‌اند که انتخابات ریاست‌جمهوری نمی‌تواند مشکلات‌شان را حل کند. دو، سه دهه هست که مردم با دشواری‌های فراوانی در همه حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی درگیرند. در این دوران باور داشتند با کنشگری فعال سیاسی می‌توانند بر آن دشواری‌ها پیروز شوند. آنچه واقع شد این است که نه تنها مشکلات‌شان حل نشد، بلکه هر روز پیچیده‌تر شد. اینک آحاد کثیری از مردم انتخابات ریاست‌جمهوری را دیگر قادر به حل مشکلات نمی‌دانند و بر این باورند که پیامدهای مطلوبی را نمی‌توان از آن انتظار داشت و شرکت در آن نمی‌تواند موجد امید مثبت در آینده باشد؛ از این روی فکر می‌کنند شرکت در انتخابات فایده‌ای ندارد.

کسانی که در انقلاب حضور نداشتند، پس از پیروزی با ماسک انقلابی وارد میدان شدند

روزنامه اعتماد بخش هایی از مصاحبه ای را که 8سال پیش با مرحوم علی اکبرمحتشمی صورت گرفته منتشر کرده است. در این مصاحبه آمده است: رخنه و نفوذ عوامل ضدانقلاب با پوشش انقلابیگری در نهادها و ارکان انقلاب همیشه در مرکز توجهات امام قرار داشت. امام نگران نفوذی‌ها بودند. نفاق تنها روزنه‌ای است که نامحرمان و نفوذی‌ها برای رسیدن به اهداف خود و تصرف ارکان اصلی قدرت از آن استفاده کرده و همچنان هم استفاده می‌کنند. دربسته و سربسته بگویم؛ کسانی که در این انقلاب هرگز دستی بر آتش نداشته‌اند یا از اساس مخالف نهضت اسلامی و مخالف حرکت توامان امام و ملت بوده‌اند، بعد از پیروزی انقلاب با ماسک جدید وارد شده‌اند. خیلی از این گروه‌ها و احزاب و بسیاری از این جریانات انحرافی به گونه‌ای ماسک اسلام و انقلاب را به چهره زدند که بسیاری فریب آنها را خوردند.

خاتمی گفته بود بروید دنبال یک فلان‌فلان‌شده دیگر برای ریاست‌جمهوری

باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:بهمن سال ۷۵ عده‌ای سراغ آقای خاتمی رفته بودند که شما بیایید کاندیدا شوید، گفته بود بروید دنبال یک فلان فلان شده دیگر...دو سه روز بعد از اینکه آقای خاتمی برای ریاست‌جمهوری انتخاب شد برای تبریک پیش ایشان رفتم، گفتم چه کسانی را برای اعضای کابینه‌تان معرفی می‌کنید؟ مشی اقتصادی شما چیست؟خاتمی آدم‌خوش مشربی است، غش‌غش شروع کرد خندیدن و گفت من مگر اصلا فکر می‌کردم رئیس‌جمهور شوم که به کابینه‌ام فکر کرده باشم؛ تازه از امروز دارم به این‌ها فکر می‌کنم.

چرا فقط ۳۰ درصد مردم مناظره اول را دیدند؟

یکی از تکنیک های عملیات روانی، "بمباران خبری" است. یعنی حجم تولید خبر درباره یک موضوع آنقدر زیاد باشد که باعث شود خبر مهم یا اصل خبر در میان آن گم شود.صداوسیما تصور کرد که بالا بردن هرچه بیشتر تعداد برنامه های انتخاباتی کاندیداها، میتواند به میزان مشارکت کمک کند اما به دلیل بی توجهی یا ناآگاهی از فنون ارتباطاتی، از این نکته غافل شد که این حجم از برنامه ها باعث می شود که توجه مردم از برنامه های اصلی انتخاباتی تلویزیون منحرف شود. به همین دلیل است که بر اساس نتایج نظرسنجی ایسپا، فقط ۳۰ درصد از واجدین شرایط رای دادن، مناظره اول کاندیداها را دیده اند!با توجه به حجم انبوه برنامه های تلویزیونی کاندیداها و بمباران تولید برنامه که صورت گرفته است، چه بسا بسیاری از مردم حتی از زمان پخش مناظره (به عنوان مهمترین برنامه انتخاباتی تلویزیون) مطلع نشدند و برنامه مهم در میان برنامه های انتخاباتی متعدد دیگر گم شد.

خاتمی: نظارت «استصوابی» شامل تمام مراحل انتخابات می‌شود

احمد خاتمی در همایش مدیران ستادی و استانی شورای نگهبان: شورای نگهبان امانتدار است و به وظیفه خود قاطعانه و دقیق عمل خواهد کرد. ناظران باید بی‌طرف باشند و از کاندیدای خاصی حمایت نکنند. نظارت شورای نگهبان بر انتخابات، «استصوابی» است و شامل تمام مراحل انتخابات می‌شود./ایرنا

کرباسچی: نگاه صداوسیما به مناظره، مثل نگاهش به خندوانه و کودک شو است

غلامحسین کرباسچی درباره مناظره های انتخاباتی به روزنامه ایران گفت:من فکر می‌کنم دو تا مشکل هست. اول نحوه طراحی مناظره و نگاه صدا و سیما. عزیزان صدا و سیما همان طور که به برنامه‌های «کودک‌ شو» و «خندوانه» نگاه می‌کنند، نگاه‌شان به مناظره هم همین است.
*نمی‌دانم این را چه کسی طراحی کرده که سؤالات را قرعه‌کشی کنند و بعد نامزد ریاست جمهوری مجبور باشد درباره مهم‌ترین مسائل کشور در ٣ دقیقه حرف بزند و جمع‌بندی کند.
*فرق این با مسابقه هفته و برنامه‌های سرگرمی تلویزیون چیست؟ صدا و سیما برای این مناظره بیشتر به دنبال زرق و برق و نمایش دادن ماشین‌های تشریفات و فرش قرمز و دکور برنامه بود تا کیفیت مناظره.
* مگر کاری داشت دو تا استاد دانشگاه می‌آوردند؟ کاری داشت از چهار تا استاد تبلیغات و مدیر اجرایی کشور برای طراحی سؤالات و طرح موضوعات اصلی در مناظره کمک می‌گرفتند؟

نتیجه آخرین نظرسنجی‌ «ایسپا» درباره انتخابات و مناظره اول

بر اساس نتایج آخرین نظرسنجی انجام شده توسط ایسپا، از هر ۱۰ نفر افراد بالای ۱۸ سال کشور، ۳ نفر مناظره اول انتخاباتی را دیده‌اند.در آخرین نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) از کل پاسخگویان پرسیده شده که «روز شنبه اولین مناظره بین نامزدهای ریاست جمهوری برگزار شد. آیا شما این مناظره را دیدید؟» که ۳۰.۷ درصد از پاسخگویان پاسخ داده‌اند که مناظره اول را دیده‌اند و در مقابل ۶۹.۳ درصد به این پرسش پاسخ منفی داده‌اند.ایسپا موج نهم نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری را با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور (شهر و روستا) از طریق مصاحبه تلفنی در تاریخ ۱۶ و ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ اجرا کرده است.ایسپا همچنین از شهریور ۱۳۹۹ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ در مجموع ۹ موج نظرسنجی انتخاباتی با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور اجرا کرده (هشت موج به شیوه مصاحبه تلفنی با اندازه نمونه تقریبی ۱۵۰۰ نفر و یک موج به شیوه مصاحبه حضوری در میادین و معابر با اندازه نمونه ۵۱۵۰ نفر) است که بر اساس آخرین نتیجه این نظرسنجی‌ها، مشارکت شهروندان در انتخابات ریاست جمهوری بعد از برگزاری اولین مناظره ۳۸ درصد محاسبه شده است.به گزارش ایسنا، دومین مناظره تلویزیونی کاندیداهای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ساعت ۱۷ روز سه‌شنبه ۱۸ خرداد برگزار می‌شود.

کنایه یک اصولگرا به شورای نگهبان

کنشگر سیاسی اصولگرا با مشاجره دانستن مناظره نخست کاندیداهای ریاست‌جمهوری تصریح کرد: لازم بود شورای نگهبان بیش از این چیزی که دقت کرده، کاندیداها را حذف می‌کرد، چون این کاندیداها در شأن جایگاه ریاست‌جمهوری نیستند.احمد کریمی اصفهانی کنشگر سیاسی اصول‌گرا در گفت‌وگو با ایلنا درباره مناظره نخست کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: این مناظره هیچ شباهتی به مناظره سازنده نداشت؛ مناظره‌ای برای مردم مهم است که بتواند روشنگری کند و کاندیداها برنامه‌هایشان را در آن ارائه دهند تا مخاطب خودشان را به تصمیم برسانند و آنها بتوانند به بهترین و شایسته‌ترین برنامه رای دهند. وی افزود: چیزی که برگزار شد، مناظره نبود بلکه یک مشاجره بود؛ کاندیداها در نظام جمهوری اسلامی که شان آن خیلی بالاتر از این حرف‌هاست باید به خاطر خدا کار کنند، اما چنین رفتاری می‌شود؟ فقط می‌توانم بگویم که متاسفم و شاید لازم بود، شورای نگهبان پیش از این چیزی که دقت کرده، حذف می‌کرد؛ بیشترین چیزی که مد نظر می‌آید این است که جایگاه ریاست جمهوری این نیست که این افراد بخواهند کاندیدای آن شوند.

پزشکیان: اعضای شورای نگهبان گلایه رهبر انقلاب را نادیده گرفتند

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: اگر جایی بی‌انصافی مشاهده شد، مطابق حرف شهید بهشتی بدانید آنجا اسلام نیست؛ لذا اگر چنین رویه‌ای را مشاهده کردیم نشان می‌دهد که اسلامی عمل نکرده‌ایم. در جلسه صحن علنی امروز سه‌شنبه ۱۸ خرداد مجلس شورای اسلامی، مسعود پزشکیان نماینده تبریز در اخطاری با استناد به اصل ۷۵ قانون اساسی گفت: برخی عنوان کردند بنده به شورای نگهبان بی‌احترامی کردم، همچنین از قرائت آیات قرآن توسط بنده گله کردند و همچنین برخی دیگر عنوان کردند دولت اصلاحات اقداماتی انجام داده و من قصد تصحیح آنها را داشتم.نماینده تبریز و آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: من از شورای نگهبان به دلیل عدم احراز تشکر کردم که بی‌احترامی محسوب نمی‌شود. همچنین درخواست و خواهش کردم علت عدم احراز صلاحیت برای مردم اعلام شود.

وی در خصوص علت خواندن آیاتی از قرآن ادامه داد: مشکل کشورمان و مسلمانان این است که قرآن را یک طرف گذاشته‌ایم و بعد از خودمان آیین‌نامه و دستورالعمل صادر می‌کنیم؛ مطالبی که از قرآن خوانده‌ام مربوط به کتاب حق و باطل از شهید بهشتی بود که توصیه می‌کنم آن را بخوانید.این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: شهید بهشتی در کتابش عنوان می‌کند اگر در خصوص تمام اسلام از من سوالی بپرسند می‌گویم حق و عدالت؛ اسلام به معنای حق و عدالت است لذا هر کجا عدالت دیدیم آنجا اسلام است. پزشکیان گفت: بنابراین اگر جایی بی‌انصافی مشاهده شد، مطابق حرف شهید بهشتی بدانید آنجا اسلام نیست؛ لذا اگر چنین رویه‌ای را مشاهده کردیم، نشان می‌دهد که اسلامی عمل نکرده‌ایم.نماینده تبریز و آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: خداوند در آیات مختلفی می‌فرماید پیامبرانی فرستادیم و به دستشان کتاب و میزان سپردیم که بر اساس عدالت حکم کنند؛ خداوند خطاب به حضرت داوود می‌فرماید تو را خلیفه کردیم. کسی که حق و انصاف را مراعات نکند، باید منتظر عذاب خداوند باشد؛ حال آنچه از شورای نگهبان انتظار می‌رود این است که بر اساس مراعات حق و عدالت قضاوت کند.

نامه اعتراضی طلایی به وزیر کشور درباره بررسی صلاحیت کاندیداهای شورای شهر تهران

مرتضی طلایی، نائب رئیس سابق شورای شهر تهران در نامه ای به وزیر کشور، با اعلام اینکه «پس از تایید صلاحیت اولیه در هیات نظارت تهران» در اقدامی که آن را فراقانونی و عجیب خوانده، نام برخی نامزدهای تایید صلاحیت شده در لیست نهایی از سوی هیات نظارت مرکزی انتخابات شوراهای شهر و روستا حذف شده؛ خواستار رسیدگی به این موضوع از سوی وزیر شده است.در متن نامه طلایی به رحمانی فضلی با اشاره به آنچه «قانون شکنی محتمل شورای مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای مجلس شورای اسلامی خوانده شده، آمده است که این «زمزمه خطرناک» امروز با انتشار فهرست اسامی کاندیداها، به حقیقت پیوست است. وی افزوده: همان گونه که در ۲۷ اردیبهشت امسال، معاون سیاسی جنابعالی در نامه‌ای به ریاست محترم هیات مرکزی نظارت، اعلام نمود، این هیات به صراحت قانون در تبصره‌های ۴ و ۵ ماده ۶۳ ، حق ورود به موضوع افراد تایید صلاحیت شده را نداشته و صرفاً صالح به رسیدگی به اعتراضات نامزدهای رد صلاحیت شده در شهرستان و استان می‌باشد. تایید صلاحیت کاندیداها در مراحل ماقبل، دارای اعتبار امر مختومه و خارج از صلاحیت قانونی هیات مرکزی نظارت قرار دارد.طلایی با غیرقانونی و ظالمانه خواندن اقدام هیات نظارت در « عدم اعلام اسامی ده‌ها نامزد تایید صلاحیت شده و رد صلاحیت افراد در سراسر کشور » این اقدام را «خلاف صریح قانون و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص قانونگرایی و افزایش مشارکت شهروندان در انتخابات» توصیف کرده است.وی افزوده که « این قانون‌شکنی» رویه‌ خطرناکی است که به زعم او « شائبه جدی در خصوص تلاش هیات مرکزی نظارت برای مدیریت نتیجه انتخابات و کمک مستقیم» به گروه و جریانی که تمامیت‌خواه خوانده را ایجاد می‌کند.

روایت محسن هاشمی از تصمیم جبهه اصلاحات برای انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراها

رئیس شورای اسلامی شهر تهران و رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: جبهه اصلاحات هنوز در مورد حمایت از هیچ یک  از هفت نامزد ریاست جمهوری اعلام نظر و حمایت نکرده است. محسن هاشمی روز سه شنبه در حاشیه جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اعلام کرد: در مورد انتخابات ریاست جمهوری آنچه تاکنون رخ داده است، جدای از اینکه افراد و شخصیت ها نه به عنوان نماینده حزبشان می توانند از نامزدها حمایت کنند، اما جبهه اصلاحات هنوز در مورد حمایت از نامزدها اعلام نظر نکرده است. وی یادآور شد: طی روزهای آتی جبهه اصلاحات باید جلسه ای تشکیل دهد و تکلیف انتخابات ریاست جمهوری و حمایت از نامزدها را روشن کند اما تاکنون در این مورد از هیچ نامزدی حمایت نکرده است. هاشمی در مورد انتخابات شورای شهر نیز اظهار داشت: در مورد شرکت جبهه اصلاحات ایران در انتخابات شوراها باید بگویم چند روز قبل جلسه ای تشکیل و تصمیم گرفته شد که جبهه اصلاحات در شوراها لیست داشته باشد.رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در جبهه اصلاحات بیش از ۳۰ حزب، انجمن و سازمان فعال سیاسی وجود دارد که بناست بر اساس مصوبه به زودی فهرستی را منتشر کند.وی خاطر نشان کرد: پیش از این بنا بود نمایندگان احزاب تایید شود تا جبهه اصلاحات بتواند فهرستی برای انتخابات شورای شهر منتشر کند.

توییت محسن رضایی در واکنش به برد تیم ملی فوتبال

یک کاندیدای سیزدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری گفت: پیروزی تیم ملی اعمال نظرهای ناجوانمردانه AFC برای میزبانی بحرین را بی اثر کرد.محسن رضایی در توییتر در واکنش به برد شب گذشته تیم ملی فوتبال نوشت: این پیروزی دلچسب از این جهت بزرگ‌ بود که اعمال نظرهای ناجوانمردانه AFC برای میزبانی بحرین رو بی اثر کرد! وقتی پای غیرت ایرانی در میان باشد حربه ها بی نتیجه خواهند بود؛ با همین روحیه و تلاش مضاعف تحریم ها را هم میتوانیم ۳-۰ شکست دهیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
چقدر بی روح و بی رمق است این انتخابات !؟!؟؟؟؟



رییس جمهور بعدی هیچ معجزه ای نمی تواند داشته باشد

وقت مردم را نگیرید
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
این مردک رئیسی فکر میکنه عهد بوقه که هرچی دلش خواست به خورد ملت بدهد ایران یک هفته بعد از پایان مهلت کواکس برای درخواست واکسن درخواست خود را ارسال کرد باز هم کواکس درخواست ایران را قبول کرد. اگر کواکس به اندازه واکسن تحویل نداده این در باره همه کشورهاست نه تنها ایران
محسن عبدالهی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
رای بی رای
تمام
من ۹۲ هم ب روحانی رای ندادم
چون رئیس جمهور در کشور ما قدرت تغییرات ساختاری نداره چه در حوزه سیاست خارجی چه در حوزه داخلی و اقتصاد
و مشکلات مملکت ساختاری هستند ....پس رئیس جمهور عملن نمیتواند کاری بکند
من رای نمی دهم
امامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
پزشکیان جاویدان تاریخ
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
از ضعیف ترین مجلس بعد از انقلاب غیر از این انتظاری نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
خاتمی آدم‌خوش مشربی است، غش‌غش شروع کرد خندیدن و گفت من مگر اصلا فکر می‌کردم رئیس‌جمهور شوم که به کابینه‌ام فکر کرده باشم؛ تازه از امروز دارم به این‌ها فکر می‌کنم.
برای همین است که موفق ترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی را داشت. و برای همین بود که علاوه بر وعده هایی که داده بود کارهای خیلی مهم دیگه ای هم برای مردم کرد و اتفاقا برای همین است که الان مغضوب است و کسی جرات ندارد حتی عکسش را منتشر کند. نه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
آیا باهنر درخشان ترین دوران کشور در زمان آقای خاتمی بود و ایشان همه کارها را با برنامه انجام می داد
قدری انصاف داشته باشید و به مردم بگویید چه چیز را تحویل گرفتند و چه چیزی را تحویل آقای احمدی نژاد دادن که همه را بر باد داد
پل صراط را فراموش نکنیم
رضا
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۲:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
پزشکیان جان این گلایه ها از نوع زرگری است مردم هم احمق نیستند
یاشار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۹
به مدد الهی و فضای مجازی مردم به این نتیجه رسیده اند که دولت تاثیر چندانی در سیاست های مملکت ندارد و مشکلات مردم با تغییر دولت ها ، تغییر زیادی نمی کند.
مگان مارکل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۹
جناب باهنر آقای سید محمد خاتمی در دوره ای که رییس جمهور بود هم اقتصاد را سامان داد هم سیاست را ...لطفا منصف باشید
بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟