دو هزار و پانصد و هفتمین بسته ویژه خبری «تابناک»

واکنش جهانگیری به اظهارات اهانت آمیز جهانپور / افشاگری جدید داوری درباره احمدی نژاد و محسنی اژه‌ای / بگومگوی قاضی‌زاده هاشمی و سلیمی نمین بالا گرفت

رصد‌خانه «تابناک» خبر‌هایی از اخبار روز برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند، یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند علم الهدی: «شورای ائتلاف» [اصولگرایان]دعوت من را لبیک گفتند / واکنش قاضی‌زاده هاشمی به برداشت‌هایی که از مصاحبه اخیرش شد / صوفی: ممکن است نهاد اجماع‌ساز با فروپاشی مواجه شود و رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۱۰۶۰۳۷۰
|
۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۳ 26 June 2021
|
89561 بازدید
|

تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

علم الهدی: «شورای ائتلاف» [اصولگرایان] دعوت من را لبیک گفتند

سید احمد علم‌الهدی با بیان این‌که از لحظه اول شورای ائتلاف را تأیید کردم، گفت: الآن هم اعلام می‌کنم «شورای ائتلاف» مورد تأیید من است؛ اما هر که انتخاب‌شده در نتیجه فرآیند است. از همان اول عزیزان را به ائتلاف دعوت کردم، بنشینند دورهم اتفاق و ائتلاف کنند، ائتلاف از ریشه الفت است که عزیزان و جریان‌های ولایتمدار از نظر هدف، بینش سیاسی و جنبه ولایت‌محوری خودشان با هم الفت بگیرند و نتیجه این ائتلاف در فرآیندی که اجرای فرآیند به دست همه جریان‌ها انجام می‌گیرد، معرفی افراد نخبه به مردم باشد. نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی افزود: عزیزانی را به ائتلاف دعوت کردیم و شما دعوت من را لبیک گفتید، امیدواریم که نتیجه‌اش نیز خوب باشد و اسلام از این قضیه منتفع بشود، توسعه ارزش‌های دین به نتیجه برسد، مشارکت و فعالیت کردید و ان‌شاءالله در همه زحماتی که در عرصه استان کشیدید، مأجور باشید. وی با اشاره به تکلیف محور بودن انسان در انجام فعالیت‌های خود، گفت: ما باید تکلیفمان را انجام دهیم، گاهی آدم اقدامی می‌کند که به نتیجه نمی‌رسد و دلسرد می‌شود، اگر جمع مورد تأیید ما درست عمل نکردند، نباید دلسرد شویم. در شرایطی که دروازه دموکراسی و مردم‌سالاری باز شده و هرکسی می‌تواند وارد نظام بشود، اگر در خانه بنشینیم، فردا که هزاران بلا سر اسلام و مسلمین بیاید نمی‌توانیم بگوییم ما وظیفه‌مان را انجام دادیم. مساله مهم این است در افرادی که شما انتخاب کردید، مخالف انقلاب، مخالف دین و نفوذی دشمن نبود. 

انتقاد شدید مصطفی معین از اظهارات جهانپور

مصطفی معین، وزیر اسبق علوم، با انتشار عکس و متنی در اینستاگرام اظهارات اخیر یک مقام دولتی در توئیتر را به باد انتقاد گرفت و نوشت: «پفیوز» در فرهنگ دهخدا به معنی «سست و ضعیف و بیکاره و پخمه» است! حال باید دید که آیا کاربرد این واژه، شایسته چه کسانی است، مردم بی‌پناه و غیرمصون در برابر پاندمی کووید-۱۹ یا مدیرانی که غیر از بی‌کفایتی و ضعف مدیریت، اندوخته دیگری جز توهم دانایی، بی‌ادبی، طلبکاری از مردم، تبختر و تملق چیزی در بساط ندارند! تاکنون فقط ۱/۲ درصد از مردم ایران دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده و مصونیت یافته‌اند در صورتی که میانگین جهانی آن به ۱۷/۲ درصد رسیده است! این چه افتخاری است که ایران در بین کل کشورهای منطقه نیز آخرین رتبه را در زمینه واکسیناسیون عمومی دارد! هم‌اکنون با ادامه واردات و تزریق قطره‌چکانی واکسن، سالمندان و دردمندان مظلوم ایرانی در صف‌ها و ازدحام غیربهداشتی مراکز تزریق واکسن بلاتکلیف و سرگردان و در معرض آسیب بیشتری قرار دارند! فرصت‌سوزی این مدیران در تهیه واکسن کرونا که علی‌رغم گزافه‌گویی‌های مکرر، به تلفات انسانی منجر شده به خوبی نشان‌دهنده شخصیت و مدیریت این آدم‌های تازه به دوران رسیده است! از دولت و مراجع قضائی ذی‌ربط خواستار رسیدگی به فعل و انفعالات اداری و مالی، چگونگی ساز و کارهای تصمیم‌گیری در سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و رفتار موهن سخنگوی آن هستیم. عملکرد و رفتاری که موجب نارضایتی مردم، اعتراض داروسازان و داروخانه‌ها و جامعه پزشکی شده است!

کیهان: طالبانِ امروز با طالبانی که سر می‌بُرید، تفاوت‌هایی کرده

روزنامه کیهان، یادداشت روز خود را به پیشروی طالبان در افغانستان اختصاص داد و در بخشی از آن نوشت: در این پیشروی‌ها خبری از جنایات‌ هولناک، شبیه جنایات داعش در عراق نیست. طالبان حتی اعلام کرده کاری با شیعیان این کشور هم ندارد (و تا لحظه تنظیم این گزارش نیز خبری درباره جنایت این گروه علیه شیعیان افغان لااقل، مخابره نشده است). طبق این گزارش‌ها، خبری از قتل‌عام غیرنظامیان بی‌گناه و تخریب خانه‌ها هم نیست و آنچه هست، صرفا درگیری با نیروهای مسلح دولتی است. ... به عبارتی، نیروهای طالبانی که امروز از آن حرف می‌زنیم، اولا نیروی یکدست و هماهنگی نیست ثانیا با طالبانی که می‌شناختیم و مثلا سر می‌برید، تفاوت‌هایی کرده است. طالبان این تغییر رویه را رسما نیز اعلام کرده ‌اما میزان صحت و سقم این ادعاها نیاز به بررسی جدی دارد.

به دلیل نارضایتی مردم، در یک شرایط اجتماعی حساس و لرزان قرار داریم

علی صوفی با بیان این که هریک از وزارت‌خانه‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای دارند، اظهار کرد: مهم‌ترین وزارت‌خانه‌ای که باید بسیار به آن توجه کرد، وزارت امور خارجه است، چون اگر بخواهند از یک چهره وابسته به جریان تندرو استفاده کنند، قطعاً هیچ امیدی هم به تعامل با دنیا و حل مشکلات ما وجود وجود نخواهد داشت و این‌گونه آقای رئیسی هم فرصت خودش را از دست خواهد داد. صوفی ادامه داد: وزارت‌خانه بعدی که بسیار حائز اهمیت است، وزارت کشور است که در استان‌ها هم می‌تواند آرامش ایجاد کند هم می‌تواند از نظر اجتماعی فضای ملتهبی را به وجود بیاورد به طوری که ما هر روز در گوشه و کنار کشور شاهد التهاب باشیم؛ از همین رو معتقدم اینجا هم اگر از یک شخصیت متعادلی استفاده نشود، به زیان کشور خواهد بود. وی خاطرنشان کرد: بالاخره ایران یک کشور متکثر  از نظر قومی، قبیله‌ای و مطالبات گوناگون است و وزارت کشور از این نظر که کنترل اوضاع و حفظ آرامش را ایجاد کند، بسیار تاثیرگذار است، به ویژه این‌که باتوجه به دلیل نارضایتی مردم، ما در یک شرایط اجتماعی حساس و لرزان قرار داریم.

چهره اصلاح‌طلب: اصلاح طلبان نباید قهر با سیاست را رواج بدهند

یک چهره سیاسی‌اصلاح طلب گفت: می گوییم چرا برخی از افراد در مجامع حکومتی سن بالایی دارند و سال هاست که فقط همین افراد هستند اما در مورد احزاب همین را سوال کنید. حزبی که در ارتباط با جامعه است و از محیط تاثیر می پذیرد و حزبی که می خواهد اثر گذاری خود را حفظ کند، باید به باز بودن سیستم خود اجازه بدهد.جلال میرزایی، فعال سیاسی اصلاح طلب، در گفتگو با برنا در رابطه با نیاز اصلاح طلبی به بازتعریف و جابجایی سران اصلاح طلبان گفت: فرد یا در جریان اصلاح طلبی تعریف می شود یا رهبر معنوی و یا از افراد موثر این جریان است یا جزو دبیران احزاب اصلاح طلب یا عضوی ساده و یک حامی است. این جریان در انتخابات ورود کرد و نتیجه ای نگرفت. اگر به دلیل نتیجه نگرفتن در انتخابات نظام را مخاطب قرار می دهیم و می گوییم نظام گوش کن و صدای مردم را بشنو و آرا باطله را به رخ نظام بکشیم و آنهایی را که شرکت نکرده اند به رخ بکشیم خب ما الان در چنین جایگاهی نیستیم.او افزود: بنابراین ابتدا باید تکلیف را با خودمان روشن کنیم؛ نیازی نیست ما نگران نظام باشیم ما ابتدا باید تکلیف خود را با پایگاه اجتماعیمان روشن کنیم. باید بدانیم چرا حامیان دیروز ما امروز به کمکمان نمی آیند. به نظر من امروز بیشتر باید بر این موضوع تمرکز کرد و باید بدانیم که چه اتفاقی افتاده است. سوال اساسی این است و دوم باید گفت چه کار باید کرد؟او در رابطه با چرایی انفعال اصلاحات در انتخابات های اخیر توضیح داد: درباره چرایی این اتفاق برخی از اصلاح طلبان تمرکز خود را روی آرا باطله گذاشته اند و آرای برخی از شهر ها را بسیار کم دانسته اند و کسانی را که شرکت نکرده اند مورد توجه قرار داده اند این ها برای توجیه خوب است. اما تکلیف ما با خودمان چه می شود؟ چرا این وضعیت برای ما پیش آمد؟ اگر می خواهیم بحث جناحی داشته باشیم و به عنوان یک اصلاح طلب صحبت کنیم، اول باید پیام مردم به خودمان را بگیریم و روی این پیام تامل کنیم و چرایی آن را مورد توجه قرار بدهیم.

بگومگوی قاضی‌زاده هاشمی و سلیمی نمین بالا گرفت

سلیمی نمین گفته بود: «به آقای قاضی زاده هاشمی آنقدر این مطلب را القا کرده بودند که قطعا ایشان رئیس جمهور خواهد شد! مثل آقای احمدی نژاد که برخی از پیشگوها به سراغش می رفتند و چنین حرفهایی می زدند، یک پیشگو هم در مشهد به آقای قاضی زاده هاشمی این مطلب را گفته بود که تو قطعا رئیس جمهور می شوی و به همین دلیل به درخواست برخی از نمایندگان که از او خواسته بودند کنار رود، برخورد بسیار تند و غیر مؤدبانه داشت، چون تصور کرده بود که او قطعا رئیس جمهور می شود.»

قاضی‌زاده هاشمی اما همان طور که انتظار می‌رفت در برابر این ادعا سکوت نکرده و آن را تکذیب کرد آنطور که کانال تلگرامی اصلاحات نیوز نوشته است، قاضی‌زاده هاشمی می‌گوید: «سلیمی نمین پیش‌بینی کرده بود که انصراف می‌دهم، حالا که تا آخر ماندم شایعه‌ می‌سازد که با پیش‌گوها در ارتباط بودم!»وی افزود: از افرادی که مدعی پژوهشگری هستند انتظار می رود براساس مدارک و مستندات صحبت کنند نه براساس ذهنیات.به گفته قاضی زاده هاشمی، اکنون که پیش بینی ایشان مبنی بر انصراف بنده در ایام انتخابات درست درنیامده بجای پاسخگویی، اقدام به انتشار شایعات بی اساس و مضحک میکنند اینجانب ضمن تکذیب قطعی موارد مطرح توسط آقای سلیمی نمین، ایشان و همه ی دلسوزان را به اخلاق و تقوا توصیه میکنم و حق برخورد قانونی با ایشان را برای خود محفوظ می دانم.

ابطحی: اصلاح‌طلبان نتوانستند مانند مردم بن‌بست اصلا‌ح‌طلبی را بفهمند

محمد علی ابطحی گفت: انتخابات ریاست‌جمهوری یکی از قله‌های پیروزی اصلاح‌طلبی به عنوان یک اندیشه و شکست اصلاح‌طلبان به عنوان احزاب و تشکیلات بوروکراتیک بود. اگر مردم را اصل بدانیم و جمهور را سنگ زیر بنای کشور، هرچه در این سال‌ها اصلاح‌طلبان اصیل، حکومت را به اصلاح از درون فراخواندند و همه این دعوت‌ها، با بی‌اعتنایی روبرو شد و تنها به محدود کردن اصلاح‌طلبان اقدام کردند و پنجه‌های امنیتی به جای اصلاح روش‌ها عامل نگهداری حکومت شد، طبیعی بود مردم اصلاح‌طلبانه‌ترین کار را کردند و به جای اعمال هر نوع خشونتی از طریق صندوق رأی اعتراض کردند.عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: ما هم همان مسیر دعوت به اصلاح را دنبال کردیم؛ مردم را به رأی متفاوت دعوت کرده و به پای صندوق رأی رفتیم. مخاطبانمان اصلاحی‌تر از ما بودند و از طریق رأی ندادن نظر اصلاحی‌شان را بیان کردند. اصلاح‌طلبان نتوانستند مانند مردم بن‌بست اصلا‌ح‌طلبی را بفهمند. اما آن چه مهم بود اینکه، راه‌های خشن و براندازانه نتوانست جایگزین تفکر اصلاح‌طلبی شود ولی اصولگرایان توانستند جایگزین اصلاح‌طلبان شوند.ابطحی در پایان گفت، اگر نگاهی به شعارهای انتخاباتی اصولگرایان بیندازیم، درمی یابیم که صحبت‌های اصلاح‌طلبانه‌ای را ارایه دادند که خود آقای خاتمی در دوران ریاست‌جمهوری نمی‌توانست به زبان بیاورد.

توئیت فوتبالی مطهری درباره تحریم ها علیه ایران

علی مطهری در توئیتی به کسانی که می گویند تحریم ها اثری ندارد کنایه زد.علی مطهری در توئیتی نوشت: مطابق نامه فدراسیون فوتبال آسیا به فدراسیون فوتبال ایران، مانع اصلی میزبانی ایران در دور دوم انتخاباتی جام جهانی، تحریم های تحمیل شده به ایران است که مانع مبادلات بانکی است. قابل توجه کسانی که چند سال است تبلیغ می کنند تحریم ها اثری ندارد و فقط دولت مقصر است.

توضیح جدید صفار هرندی درباره احتمال دیدار رئیسی و بایدن

صفار هرندی در مورد اظهارات اخیرش درباره «نه» رئیسی به دیدار بایدن گفت: چنین پاسخی را نباید از روی تعصب کور یا سرسختی نامعقول فهمید بلکه منطق روشن و موجهی در متن مواجهات جاری میان ایران و آمریکا دارد.متن توضیح صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به این شرح است: ظاهراً نقل ناقص و منقطع از زمینه آنچه در این دو دقیقه از گفتگوی تلویزیونی چند روز قبل گفته ام در برخی رسانه‌های خبری موجب سوء تفاهم شده است. در همین قطعۀ کوتاه به روشنی توضیح دادم که این مطلب از موضع یک تحلیلگر ناظر بیان می‌شود و من در موضع سخن گفتن از جانب رئیس‌جمهور منتخب یا دولت آینده نیستم.

در مقام تببین و توضیح پاسخ کوتاه و قاطع آقای رییسی به سؤال از امکان دیدار با رییس جمهور آمریکا، آن را واکنشی به سخن چند ماه قبل بایدن دانستم. مقصود از این توضیح آن بود که چنین پاسخی را نباید از روی تعصب کور یا سرسختی نامعقول فهمید بلکه منطق روشن و موجهی در متن مواجهات جاری میان ایران و آمریکا دارد. روشن است که در عالم سیاست جز اصول و مبانی که تغییرناپذیرند، در روشها و تاکتیکها امر لایتغیر و مطلقی نداریم. امام راحل می‌فرمودند که حتی برقراری رابطه با آمریکا نیز به فرض آن که «آمریکا آدم بشود» ممکن است و این موضع دربارۀ مسائل پایین‌تر از برقراری رابطه به طریق اولی صادق است. هرچند با توجه به مجموعۀ رفتارهای مستکبرانه و ظالمانۀ طرف آمریکایی بعید است در آینده نزدیک خبری از «آدم شدن» باشد و طبعاً بر این اساس تغییری در «خیر» قاطع آقای رئیسی و راهبردی که در پس آن قرار دارد هم ایجاد نمی‌شود.

نیکزاد بررسی طرح در مورد فضای مجازی و پیام رسان ها را تایید کرد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، بررسی طرح در مورد فضای مجازی و پیام رسان ها را تایید کرد.علی نیک زادثمرین در واکنش به خبرهای منتشره در خصوص طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان های اجتماعی در رسانه‌ها گفت: این طرح اکنون در حال بررسی بوده و هنوز به قانون تبدیل نشده است.وی تصریح کرد: در صورت ارائه این طرح به صحن علنی، ما مدافع حقوق مردم بوده و قانونی مغایر با منافع مردم را تصویب نخواهیم کرد.

صوفی: ممکن است نهاد اجماع‌ساز با فروپاشی مواجه شود

وضعیت اصلاح‌طلبان مبهم است و معلوم نیست در آینده چه کار کنند. آیا بناست آنها با همین نهاد اجماع‌ساز ادامه دهد و از دست از کار تشکیلاتی نکشند یا آنکه این نهاد تشکیلاتی هم مانند شورای عالی سیاست‌گذاری منحل می‌شود؟علی صوفی، دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات و از اعضای نهاد اجماع‌ساز درباره آینده این تشکل انتخاباتی به «مثلث‌آنلاین» گفت: «وضعیت نهاد اجماع‌ساز مستلزم نشستی است که در آینده برگزار می‌شود که در آن جلسه که احتمالا حضوری و نه مجازی خواهد بود، مشخص می‌شود که قرار است اصلاح‌طلبان به چه شیوه عمل کنند».او ادامه داد: «در جبهه اصلاحات اصل احزاب هستند؛ یعنی شاکله اصلی جبهه اصلاحات متشکل از احزاب است که تعدادشان معمولا ثابت است. در کنار احزاب شخصیت‌های حقیقی هم به نهاد اجماع‌ساز اضافه شدند که در این بخش ممکن است همواره تغییراتی وجود داشته باشد که آقای علوی‌تبار نیز یکی از اعضای حقیقی بود که روز گذشته استعفای خود را خطاب به آقای نبوی ارائه داد. در گذشته هم آقایان موسوی‌لاری و عارف از حضور در این نهاد کناره‌گیری کرده بودند. اگر قرار باشد اعضای نهاد اجماع‌ساز یک به یک استعفا دهند، دیگر نهاد اجماع‌ساز از مفهوم اولیه خود تهی می‌شود و احتمال از پاشیدنش وجود دارد».این فعال سیاسی درباره شیوه فعالیت اصلاح‌طلبان بیان کرد: «تا دو سال دیگر هیچ انتخاباتی برگزار نمی‌شود و فعلا ضرورت تشکیل یک تشکل دیگر هم احساس نمی‌شود و به نظر من اگر نهاد اجماع‌ساز از بین برود بعید است به این زودی‌ها تشکل مشابه دیگری ایجاد شود اما به هر حال همه‌چیز به جلسه پیش روی اصلاح‌طلبان بستگی دارد».

واکنش پناهیان به واکسن زدن رهبر انقلاب

علیرضا پناهیان در توئیتی نوشت: بار دیگر بالا زدن آستین همت معنا شد.واکسن زدن رهبر حکیم نمادی است از اعتقاد همیشگی و راسخ او به ما می‌توانیم و می‌شود به جوانان اعتماد کرد.در دولت جدید دائم شاهد عزم و اقدامات شجاعانه برای تحقق شعار ما می‌توانیم خواهیم بود.دیگر دوران غرب‌زدگی و خودکم‌بینی به پایان رسیده است.

واکنش قاضی‌زاده هاشمی به برداشت هایی که از مصاحبه اخیرش شد

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تفسیرهایی که از مصاحبه کوتاه من با ایلنا می‌شود، با آنچه گفته‌ام و مد نظر بود کاملا متفاوت است.امیرحسین قاضی زاده هاشمی، نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود با اشاره به برخی حواشی پیرامون مصاحبه اخیرش با یکی از خبرگزاری‌های کشور نوشت: ‏تفسیرهایی که از مصاحبه کوتاه من با ایلنا می‌شود با آنچه گفته‌ام و مد نظر بود، کاملا متفاوت است.وی افزود: یکدست شدن قوا و کاهش نظارت‌ها فرض خبرنگار بود، اما من گفتم مردم از دعوا خسته شده بودند و آن را با آرای خود در دو انتخابات اخیر نشان دادند. متن اصلی کاملا گویاست.

افشاگری جدید داوری درباره احمدی نژاد و محسنی اژه‌ای

عبدالرضا داوری، مشاور رسانه ای پیشین «محمود احمدی نژاد» که طی ماه های گذشته با تغییر مسیر دادنش و جدا کردن راهش از احمدی نژاد بارها ادعا و افشاگری های عجیبی را مطرح کرده است، این بار درباره برکناری «غلامحسین محسنی اژه ای» از وزارت اطلاعات نوشت:کمتر گفته شده که غلامحسین محسنی اژه‌ای، وزیر اطلاعات دولت نهم، در سوم مرداد ۱۳۸۸ به دلیل مخالفت با پخش اعترافات بازداشت‌شدگان حوادث پس از انتخابات در تلویزیون، به دستور محمود احمدی نژاد از کار برکنار شد.

واکنش جهانگیری به اظهارات اهانت آمیز جهانپور

انتشار مطلب اهانت آمیز مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت و سخنگوی سازمان غذا و دارو به منتقدان روند توزیع واکسن کرونا و گران بودن قیمت واکسن ایرانی نسبت به واکسن خارجی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، واکنش معاون اول رییس جمهور را در پی داشت.اسحاق جهانگیری طی پی نوشتی به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر واکسیناسیون رایگان عمومی به عنوان دغدغه‌ای همگانی و انتظاری به حق تاکید کرد و گفت: واکسیناسیون رایگان عمومی دغدغه‌ای همگانی و انتظاری به حق است که بخشی از آن با واردات و بخشی دیگر با تولید داخلی همزمان در حال انجام است.معاون اول رییس جمهور در ادامه تصریح کرده است: نباید به تقابل نادرست این دو اقدام دامن زد و در عین حال شایسته نیست که به ابهام ها و یا حتی انتقادها در رسانه ها و افکار عمومی با کم تحملی و اهانت برخورد کرد. لازم است در این خصوص اقدام مناسب انجام شود.متن کامل پی نوشت اسحاق جهانگیری به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شرح زیر است:جناب آقای دکتر نمکی، واکسیناسیون رایگان، عمومی دغدغه ای همگانی و انتظاری بحق است که بخشی از آن با واردات و بخشی دیگر با تولید داخلی همزمان در حال انجام است.نباید به تقابل نادرست این دو اقدام دامن زد و در عین حال شایسته نیست که به ابهام ها و یا حتی انتقادها در رسانه ها و افکار عمومی با کم تحملی و اهانت برخورد کرد. لازم است در این خصوص اقدام مناسب انجام شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۲
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۴۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
مهم ترین وزارت خانه مسکن صنعت کشاورزی است مردم گشنه بی جا مکان تعامل میخواهند چیکار تعامل برای ژن های خوب است
سلام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
جناب على مطهرى؛ تحريمها همه بالمره برداشته شده است! مملكت را به باد داديد لطفاً ساكت باشيد.
پاسخ ها
ناشناس
| Australia |
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۶
کجا تحریم ها برداشته شده؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
واكسيناسيون در همه جا مجاني هست
صحبت اينجاست با توجه به اينكه واكسن خارجي ارزانتر از داخلي هست چرا بايد دولت واكسن داخلي خريداري كند!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
از کی تا حالا رییس جمهور میتواند وزیر اطلاعات را بر کنار کند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
تا کنون که آقای قاضی زاده هاشمی بیشتر از آنچه نشان داده شد استوار تر و مصمم تر است . منتظر تخریب بیشتر این فرد اصولگرای صداقت پیشه از سوی اصولگرانماها باشید . حضور اینگونه افراد پایه های تصورات افسانه ای خیلی ها را میلرزاند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
دلار ۱۵ هزار تومان نشه اقتصاد سامان نمیگیرد
اهن از پارسال ۹۰ درصد رشد کرده در حالی که دلار ۵۰ درصد از اوج قیمتش یعنی ۳۲هزار گاهش یافته ؟
این چیزی جز اشفتگی اقتصاد نیست
روحانی اقتصاد مملکت رو رها کرد و این بزرگترین آسیب رو به نظام زد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۶
ه مردم ازخنده
شاعر زهیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
مصطفی معین معلوم هست چی میگی چطور دولت رسیدگی کنه مشکل واکسن را حل کنه خود دولت داره واکسن را میاره می‌دیده فقط به کارمندها بازنشسته ها تزریق میکنه بقیه ملت بمیرند برای دولت غمی نیست.. این ملت خودشان را به کوری زدن که دولت چطور در حق همه مردم ظلم کرده و میکنه یک یارانه 45 هزاری میده و یک روز بعد پس میگیره به بهونه پول برق آب و منت میزارند سر ملت ... مگه از مردم امارات قطر عربستان و بقیه اعراب کمتریم که هیچ غمی مشکلی برای واکسن کرونا ندارند بهترین واکسن برای مردم خودشان گرفتن ولی ما پول نداریم چرا نداریم کشورمون جز ششمین کشور ثروتمند جهان هست ولی فقیریم پول این معدن طلا و پول نفت و غیره توی جیب کی میره .. اول نگاه کنید همین جهانگیری اول چی داشت و الان ثروتمندترین کس شده از کجا آورده ارز دولتی ..و ملت ایران سختی بکشند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
حواستان باشد که با انتخاب شدن رئیس جمهور جدید موج جدیدی از مهاجرت اغاز خواهد شد اگر مجلس به اصطلاح انقلابی هم بخواهد بیش از این مردم را با مسدود کردن فضای مجازی ازار دهد مطمئن باشید دو نفر و نصفی ادم حسابی تو‌این مملکت پیدا نخواهید کرد و همه جلای وطن خواهند کرد. خود دانید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
زیرآب زنی برخی مسئولان علیه یکدیگر جز برای کسب کرسی های قدرت نیست
برای خدمت به مردم نیست .

فریب این افشاگری ها را نمی خوریم

نمایش ضعیفی بود
محم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۶
اصلاحطلبان سخت ترین ضربه را ازهشت سال دورویی روحانی خوردند خود رااصلاحطلب خواند ولی دراصل ضد اصلاح طلبان بود من لیسواد جامع این رافهمیدم که روحانی بامدیریتش همه رازیر سوال برد تابرسد به اصلاحطلبان مردم دلخوشی ازگرانی تورم ووضع بد اقتصادی ندارن وکمر خم کردند وهمه پای لصلاحطلبان نوشته شد بروید هشت سال استراحت کنید تافکرتان به کارافتد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟