تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبرهایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبرهایی که مورد توجه قرار میگیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانههای خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته میکنند و در مواردی هم از کنار آن میگذرند. اگر خبر بهماهو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.
رصدخانه «تابناک» جایی است که خبرهایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمیگیرد، برای مخاطبان آماده میکند؛ خبرهایی که گاه به ملاحظه جناحهای سیاسی مورد توجه قرار نمیگیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانهها به حاشیه میروند، ولی همین خبرها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه میکنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصهای از مهمترین اخباری که اطلاع از آنها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار میگیرد و اینک رصدخانه تابناک را میبینید.
نامه نمکی به جهانپور: کدورت را از اذهان بزدایید
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در نامه ای به دکتر کیانوش جهانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، با اشاره به برخی حواشی پیرامون گفتمان درخصوص واردات واکسن در فضای مجازی، گفت: صبوری، تاب آوری و خوشرویی در کردار و بهره گیری از واژگان نفیس و پاکیزه در گفتار، انتظار همه فرهیختگان، بزرگان و مردم شریف و نجیب و قدرشناس کشور از همه ماست. در نامه دکتر سعید نمکی خطاب به جهانپور آمده است:« اخیرا در فضای مجازی مطالبی از شما منتشر شد که به محض اطلاع خواستم تا به نحوی شایسته و با گفتمان در شأن مجموعه نظام سلامت، کدورت را از اذهان بزدایید و فضای درهم ریخته را مرمت کنید و اشاره کردم هرگونه تأخیر و تعلل در این ترمیم دوستانمان را شگفت زدهتر، مردم بی اطلاع را رنجورتر و اندکی را که سد راه سوء استفادههایشان بودهایم، آمادهتر برای سوارشدن بر ارابه تخریب و شخم زدن مغرضانه دستاوردهای ارزشمند ایام پرملالمان خواهد کرد.
واکنش سردار کوثری به شکایت حمید رسایی
اسماعیل کوثری منتخب تهران در انتخابات میاندورهای مجلس شورای اسلامی در رابطه با شکایت حمید رسایی درباره حضور غیرقانونی وی در انتخابات مجلس، اظهار کرد: موردی که وجود دارد این است که وقتی در ابتدای ثبت نامها شورای نگهبان و وزارت کشور بنده را تایید کرده اند دیگر چیز غیرقانونی وجود ندارد. وی ادامه داد: در رابطه با شکایت آقای رسایی از سوی شورای نگهبان به بنده زنگ زده شد و ماجرا را جویا شدند و بنده هم توضیحاتی در این رابطه دادم و بیان کردم که اگر حضور بنده در انتخابات غیرقانونی بوده پس برچه اساسی در مجلس هشتم و نهم حضور داشتم؟ منتخب مردم تهران در مجلس، با بیان اینکه بنده در سال ۸۷ بازنشسته شده ام، گفت: شورای نگهبان بعد از توضیحات بنده در رابطه با شکایت آقای رسایی قرار است رسیدگیهای لازم را انجام دهد و بنده هم با این موضوع مشکلی ندارم. کوثری تصریح کرد: هیچ مشکلی از سمت بنده برای شرکت در انتخابات وجود ندارد پس مرجع اصلی بررسی تخلفات، شورای نگهبان و وزارت کشور است نه فردی که قاضی نیست پس اگر تخلفی باشد مراجع ذیصلاح پیگیری خواهند کرد و هیچ کسی نمیتواند به تنهایی حکمی را صادر و اعلام کند.
عباس عبدی: اصولگرایانی که می گویند طالبان امروز طالبان دیروز نیست، اشتباه بزرگی می کنند
عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت: برخلاف خوشحالی اصولگرایان که منتظر پیروزی طالبان هستند و برای آن لحظهشماری میکنند، گمان نمیکنم که این امر به سادگی رخ دهد، ولی در این ماجرا دو نکته مهم وجود دارد که توجه به آن لازم است. اولین نکته اینکه اصولگرایان استقلال سیاست خارجی کشور را مخدوش کردهاند؛ به این معنا که به جای حفظ منافع ملی کشور، جهتگیری سیاست خارجی را منحصرا در تقابل با ایالات متحده قرار دادهاند، از هر چیزی که گمان میکنند علیه آن باشد دفاع و با هر چیزی که به سود آن باشد مخالفت میکنند. این سیاست موجب میشود که حتی مواضع احتمالا درست اصولگرایان در تقابل با برخی سیاستهای منطقهای امریکا منطقی تلقی نشود و همین رویکرد است که آنان را به طالبان نزدیک کرده است. نمیخواهم بگویم که طالبان را باید نادیده گرفت، چون واقعیتی مهم در افغانستان هستند، ولی طالبان به عنوان یک نیروی ارتجاعی درنهایت علیه مردم افغانستان و ایران عمل خواهد کرد و اگر الان پیشروی کرده، بیشتر به این علت است که بازیچه همسایه جنوبی خود قرار گرفته است.
پزشکیان: طرح مجلس درباره فضای مجازی در جامعه با اقبال مواجه نخواهد شد
نماینده مجلس یازدهم دو موضوع حذف یک جریان سیاسی از صحنه انتخابات و قدرت و نیز طرح مجلس پیرامون فضای مجازی و مجازات استفادهکنندگان از فیلترشکنها را بررسی و آنها را بیثمر و بدون نتیجه عنوان کرد. وی درباره طرح مجلس درباره فضای مجازی و مجازات خاطیان اظهار داشت: چنین طرحی نمیتواند در جامعه برد داشته باشد، خیلی وقتها خیلی از چیزهایی را که از اول انکار و رد میکردیم یا تایید نمیکردیم، خودبه خود آمده و ما را زیر پای خودش له کرده و برده است. پزشکیان با بیان اینکه با رادیو، حمام، ویدیو و هر چیز تازهای مخالفت کردیم، گفت: این به هیچ جایی نمیرسد.
واکنش وزیر ارتباطات به طرح مجلس درباره فضای مجازی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: باید توجه داشت که اصول حکمرانی سایبری در کشورها اساسا برای بهرهگیری از فضای مجازی تدوین میشود نه برای انسداد. محمدجواد آذری جهرمی در سفر به شیراز، گفت: اصل ورود مجلس به قانونگذاری در مورد حکمرانی سایبری، به شرط رعایت برخی اصول، مبارک است. کشوری که قاعدههای شفاف در فضای مجازی ندارد، در عمل با رهاشدگی این فضا مواجه است. باید توجه داشت که اصول حکمرانی سایبری در کشورها اساسا برای بهرهگیری از فضای مجازی تدوین میشود نه برای انسداد. بر اساس طرح مجلس که به دست ما رسیده است، ایجاد ساختار نهادی جدید و واگذاری اختیارات قانونگذار به این نهاد و همچنین حذف دولت از فرآیند تصمیمگیری، حکمرانی سایبری ایران را مبهمتر میکند. آذری جهرمی افزود: اگر مجلس قواعد روشنی وضع کند تا اصول حکمرانی ایران در آن به وضوح دیده شود، بسیار مفید است.
فاضل میبدی: پاسخ صریح رئیسی برای عدم دیدار با رئیسجمهور آمریکا، دیپلماتیک نبود
فاضل میبدی با بیان اینکه اولین گام اعتدال واقعی این است که سیاست خارجی مملکت تعریف شود، اظهار کرد: هنگامی که خبرنگار از رئیسجمهور منتخب محترم سوال کرد، اگر آمریکا شرایط شما را بپذیرد، آیا برای مصالح کشور حاضرید با رئیسجمهور آمریکا دیدار کنید، ایشان گفتند خیر! به نظر من این پاسخ یک پاسخ دیپلماتیک نبود. آقای رئیسی به راحتی میتوانست بگوید باید بنشینیم فکرها و ملاحظاتمان را انجام دهیم، ببینیم در چه شرایطی هستیم، آنگاه پاسخ میدهیم. این عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه قطع رابطه با آمریکا که حرمت ذاتی ندارد که ما بگویم خیر مطلق است، عنوان کرد: بله، ما با آمریکا به دلیل تحریمها و ظلمهایی که انجام داده است، قطع رابطه کردهایم، بنابراین اگر این کشور به شرایط ما برگردد، تحریمها را بردارد و اگر مصلحت کشور اقتضا کند، برویم و بنشینیم مذاکره کنیم، چه اشکالی دارد؟ وی ادامه داد: بالاخره آمریکا بد یا خوب امروز ابرقدرت دنیاست، اهرم فشار در دستش دارد، تحریمها را زیاد و رفت و آمدهای دیپلماسی ما را محدود میکند، کشتیهای ما را متوقف میکند، بانکها به روی ما بسته شده است و هزاران مشکل دیگر؛ از همین رو معقتدم کابینه رئیسجمهور باید نگاهی به این مسائل داشته باشد، نه نگاه نفی مطلق که نه اسلام، نه قانون اساسی و نه ملت آن را نمیپذیرد که تحریمها و فشارهای اقتصادی را تحمل کنیم و ارتباطی برقرار نکنیم.
محمدعلی ابطحی: هر چه میتوانید کمک کنید دولت فعلی برجام را به نتیجه برساند
محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاحطلب در یادداشتی که به قول خودش در قالب تذکر و مشاوره مجانی بوده است، خطاب به دولت سیزدهم نکاتی را بیان کرد. ابطحی در یادداشت خود در خصوص تذکرهایش به دولت آینده اینگونه نوشت: هر چه میتوانید کمک کنید دولت فعلی برجام را به نتیجه برساند. دوره شما هم طرفدارانتان سخت میگیرند و هم طرفهای خارجی خیلی همراهی نخواهند کرد و هم آقای روحانی حاضر است مسئولیت اتمام این مساله بزرگ سیاسی را به عهده بگیرد و هم در آغاز کارتان گشایش اقتصادی خوبی برای مردم خواهد بود. این مدت کوتاه را به نفع مردم از دست ندهید.
بهروز وثوقی میتواند به ایران برگردد؟
رئیس مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور گفت: «با هماهنگیهای انجام شده با مسئولان کشور همه هنرمندان، خوانندگان و ورزشکاران خارج از کشور از جمله بهروز وثوقی برای آمدن و ماندن در ایران هیچ مانعی ندارند و بستر بازگشت آنها مهیا شده است.»
مدعیان اگر می توانند، بدون برجام و FATF، سفره مردم را رنگین کنند
مسعود پزشکیان گفت: کشور متعلق به همه است، مال یک دسته، یک گروه و یک جریان نیست. ولی متاسفانه ما آمدیم همه آن کسانی که آن طرف بودند را به بهانههای مختلف کنار گذاشتیم و یکدست کردیم. حالا یک دست کردند؟ اشکال ندارد؛ سفره مردم را رنگین و مشکلات مردم را حل کنند. ولی اگر نتوانستند این را حل کنند توجیه نکنند و بازی «کی بود، کی بود، ما نبودیم به راه نیندازند»؛ حالا که خودشان هستند، حل کنند ما هم دعا و کمک میکنیم. ما دیدیم آنهایی که ادعا کردند مشکل مسکن وجود دارد، سوءمدیریت است، فقر وجود دارد و سفره مردم رنگی نیست؛ گفتند که برجام و FATF بد است. اینها میگفتند FATF بد است، برجام بد است، خب اینها را حل نکنند و با آنها هم دعوا کنند و مشکلات کشور را حل کنند، ببینند شدنی است؟ اما این امکان ندارد که چنین امری محقق شود.
جریان اصلاحات نیاز به خون و نگاه تازه ای دارد
محسن هاشمی رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: در شرایط فعلی باید برنامه جدی برای بازسازی وآسیب شناسی عملکرد اصلاح طلبان طراحی شود. جریان اصلاحات نیاز به خون و نگاه تازه ای دارد.یکی از مشکلات جدی اصلاح طلبان این است که در هنگام خارج بودن از قدرت وایفای نقش منتقد و اپوزیسیون، با رویکرد روشنفکری وانتزاعی رفتار می کنند و شاید برای آن دوران این رویکرد مناسب باشند اما وقتی به قدرت هم می رسند از همان فضا و نگاه ایده آلی و انتزاعی خارج نمی شوند و باز هم همان شعارها را می دهند در حالیکه لازمه حضور در قدرت و کارآمدی، عملگرایی و واقعگرایی است./ایسنا
واکسن کرونا دوزی چند؟
محمدرضا شانهساز رئیس سازمان غذا و دارو ، قیمت واکسن برکت ساخت ایران را ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرده است.به گفته وی، ۲۰۰ هزار تومان برای محصول هایتکی که با این زحمت و پشتوانه علمی تولید میشود، در مقایسه با قیمت واکسن سایر کشورها عدد بالایی نیست. واکسنهای داخلی براساس ارز نیمایی قیمتگذاری میشود و قیمت تمامی واکسنهای ایرانی در همین محدوده است./ایرنا
طرح مسدودسازی فضای مجازی را حتی از نمایندگان مجلس پنهان می کنند؟
شرق نوشت: طرحی که با سرنوشت تمام کاربران ایرانی در فضای مجازی ارتباط دارد تا صبح دیروز حتی در اختیار نمایندگان مجلس هم قرار نگرفته بود.آن بخشی از متن «طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی» که در روزهای پیشین منتشر شد، با دسترسی یک رسانه به محتوای این طرح محرمانه اتفاق افتاده است. هرچند طرح یادشده در دستور جلسه دیروز قرار داشت، درنهایت فرصتی برای بررسی نهایی آن فراهم نشد تا واکنش اکثریت مجلس به این طرح فعلا در هالهای از ابهام باقی بماند.طرحی که قرار است استفادهکنندگان از پیامرسانهای خارجی فیلترشده را راهی زندان و تهیه و توزیع فیلترشکن را ممنوع کند و بازار رمزارزها را نیز به تعطیلی بکشاند.
توصیه علی مطهری به حدادعادل در مورد دولت رئیسی
علی مطهری به اظهارات اخیر حدادعادل درباره رئیسی و دولت آینده واکنش نشان داد.علی مطهری در توئیتی نوشت؛آقای حدادعادل می گوید« دولتی روی کار آمده که سخن رهبری را می فهمد، می پذیرد و اجرا می کند. من دراین چهار دولت ۸ ساله چنین حسی نداشتم.»به ایشان می گویم اگر می خواهید در ۸ سال آینده چنین حسی داشته باشید باید به عنوان یکی از اعضای محفل پنهان برنامه ریز، سخن دولت را بفهمید و به او کمک کنید و از ایجاد حاکمیت دوگانه بپرهیزید.
کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به حدادعادل
روزنامه جمهوری اسلامی به سخنان اخیر غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف واکنش نشان داد.در این مطلب آمده است: رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب معتقد است: دولتی روی کار آمده که سخن رهبری را میفهمد، میپذیرد و اجرا میکند، من در این چهار دولت ۸ ساله چنین حسی نداشتم. غلامعلی حدادعادل بدون ارائه دلیلی برای علت عدم مشارکت ۵۲ درصد از واجدین شرایط در انتخابات اضافه کرد: مردم با ذوق و شوق در انتخابات شرکت کردند در حالی که بیش از ۳ میلیون مردم در عرض ۱۴ ماه اخیر مبتلا به کرونا شدند و ۸۰-۹۰ هزار نفوس انسانی از دست رفته و در همه جای دنیا کرونا در انتخابات اثر کرده و در ایران هم درصدی از مردم در هر صورت احتیاط کرده و شرکت نکردهاند و با این حال حدود ۵۰ درصد مردم بیایند این خودش برای همه دنیا پیام دارد.وی هیچ اشارهای در سخنان خود به بیش از ۴ میلیون رای باطله در انتخابات ۱۴۰۰ که جایگاه دوم را میان ۴ نامزد باقیمانده در رقابت انتخاباتی پیدا کرد، نداشت و کاملاً نشان داد که پیام ۵۲ درصد عدم مشارکت و بیش از ۴ میلیون آراء باطله را دریافت نکرده است.
طعنه سنگین دهباشی به همتی؛ از زدن زیر میز تا دستمال کشیدن روی میز!
حسین دهباشی در توییتی به همتی کنایه زد.
همتی سفره دلش را باز کرد؛ گلایهها و ناگفتههایی از انتخابات 1400
عبدالناصر همتی، کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری و رئیس سابق بانک مرکزی به بیان ناگفتههایی از رقابتهای انتخاباتی و نامزدی اش پرداخت و گفت: جفایی که دولت در حقم کرد هیچوقت یادم نمیرود. برخی بزرگان اصلاحات، امروز و فردا کردند و در نهایت حمایتی نکردند؛ تاریخ و مردم قضاوت میکنند.
متن کامل اظهارات همتی در نشستی برای تقدیر و تشکر از اعضای ستاد انتخاباتی اش، در زیر میآید:
**من سه موضوع را هرگز یادم نمیرود، یکی محبتی که جوانان، زنان و عزیزان دیگر در نقاط مختالف کشور به من کردند؛ بدون امکانات لازم فیزیکی و مالی، این کمپین را راه اندازی کردند و مدیون زحمات این عزیزان هستم.
**دوم، جفایی که دولت در حق من کرد که هیچوقت یادم نمیرود. حتی یک نفر از آنها به حمایت از من برنخواستند، درحالیکه من چوب آنهارا در انتخابات خوردم، مشکلات اقتصادیای که ناشی از عملکرد برخی دوستان بود و من تلاش کرده بودم بخشی از مشکلات را در بانک مرکزی رفع کنم. من در واقع قربانی عملکرد ضعیف برخی دیگر شدم، در مناظرات البته با قدرت از آنها دفاع کردم، چون وظیفه خود میدانستم و دو سال و نیم در این دولت کار کرده بودم. وقتی رئیس قوه قضائیه هنوز هم دارد کارهای خود را انجام میدهد و در مورد قوه تصمیم میگیرد، من را یک ماه پیش، از مسئولیتم عزل کردند، به خاطر آنکه براساس نظر آنها تصمیم نگرفته بودم. هیچ وقت یادم نمیآید دولتی بخواهد با یک عضوش که انقدر خدمت کرده اینطور رفتار کند. یکی از بزرگان به من گفت دولت باید خیلی قدر شما را بابت اقداماتت بداندمخصوصا از زمانیکه آن نوسانات و التهابات در بازار ایجاد شده بود. البته من به خاطر کشور و خواست بزرگان و اقای رئیس جمهور، مسئولیت بانک مرکزی را پذیرفتم و به وظیفهی ملی خودم عمل کردم. افتخار هم میکنم که به کشورم خدمت کنم، ولی انتظار جفا را نداشتم
** سوم، بزرگان اصلاح طلب. من در آخرین صحبت هایم در کلاب هاوس گفتم؛ من و خانواده ام به همراه مجموعهای از جوانان ورود کردیم و احساس تنهایی نکردم. اما انتظار داشتم که بزرگان در این باره تصمیم بگیرند، اینکه فقط اطلاعیه بدهند و غیر مستقیم حرف بزنند، طوری که یک نفر شاید فکر کند از همتی حمایت کرده باشند، اینکه کاری نداشت و همه میتوانستند چنین اطلاعیهای بدهند. من خودم گلهمند نیستم، درحالیکه من تنها به صحنه آمده بودم، متاسفانه امروز فردا کردند و چانه زدند که ببینیم فردا پس فردا چه میشود، که درنهایت هم اتفاقی نیافتاد. من گلهای ندارم، ولی تاریخ و کشور در آینده درمورد این موضع گیریها قضاوت خواهد کرد. البته از آندسته احزاب و بزرگانی که از من حمایت کردند و من مدیون انها هستم صمیمانه تشکر میکنم، ولی درخصوص برخی جریانات سیاسی و بزرگان در صحنه من گفتم شرط بندی روی اسب برنده که هنر نیست. مثلا درخصوص جناب رئیسی، همه میدانستند احتمالش خیلی زیاد است که رئیس جمهور شوند، طبیعی بود خیلیها به ستادشان مراجعه کندو هزینه هم بکنند، ولی برخی از دوستان اصلاح طلب دلایلی برای عدم ورود عنوان کردند که من نتوانستم درک کنم
پیش بینی فائزه هاشمی از آینده سیاسی روحانی
فائزه هاشمی فعال سیاسی اصلاحطلب معتقد است روحانی پس از پایان حضورش در پاستور در مجمع تشخیص مصلحت حضور خواهد داشت.
بخشهایی از گفتگوی فائزه هاشمی با روزنامه آرمان ملی را بخوانید:
چه آیندهای برای آقای روحانی پس از خروج از پاستور متصور هستید؟
اصولگرایان دشمنی زیادی با آقای روحانی پیدا کردهاند و درصدد هستند تقصیرات خودشان را به هر دلیلی به گردن آقای روحانی بیندارند.
درست است. سوال این است که آقای روحانی در چه نهادی حضور پیدا میکند؟
طبق روال حقوقی و قانونی اگر خودشان مخالف نباشند، عضو مجمع تشخیص مصلحت میشوند و به عنوان شخصیت حقوقی در مجمع حضور پیدا میکنند؛ چراکه روسایجمهور بر اساس قانون پس از پایان عمر دولتشان عضو این نهاد خواهند شد، مگر اینکه خودشان نخواهند که آقای خاتمی چنین بود؛ یعنی خودش تمایلی به حضور در مجمع تشخیص نداشت.
یعنی آقای روحانی در جایگاه دیگری قرار نمیگیرد؟
دور از انتظار است پست دیگری پس از پایان دوران ریاستجمهوری در اختیار آقای روحانی قرار بگیرد. اگر مخالفتهای تند و تیز مخالفان کاهش پیدا کند، شاید در آن زمان اتقافات دیگری رخ دهد.
به هر حال پس از پایان عمر دولت مخالفتها به مرور کم میشود. چه مخالفتی باعث شده شما از زاویه تند مخالفان با روحانی سخن میگویید؟
به عنوان مثال انسان پس از شنیدن اظهارات نمایندگان در مجلس وحشت میکند؛ چراکه خیلی از این افراد زاویه تندی با آقای روحانی پیدا کردهاند.
هاشمیطبا: شورای نگهبان در مقابل تذکر رهبری بر مصداق «کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!» رفتار کرد
هاشمیطبا با اشاره به تاکید رهبر انقلاب به شورای نگهبان مبنی بر جبران جفا به برخی از کاندیداها در روند بررسی صلاحیتها گفت: شورای نگهبان در مقابل تذکر رهبری بر مصداق «کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!» رفتار کرد.
وی افزود: اشاره رهبری کاملا به یک کاندیدای مشخص بود و پیش از صحبت ایشان، به نقل از خود آیتالله شبزندهدار نقل شده بود که مساله وضعیت تابعیت و اقامت فرزند یکی از کاندیداها بر موضوع صلاحیت وی اثر گذاشته است اما بعد از تاکید مقام رهبری شورای نگهبان منکر شد و گفت از اساس موضوع عدم احراز صلاحیت داستان دیگری داشته است.
هاشمیطبا در ادامه از بیبرنامگی هر دو جناح سیاسی کشور در مواجهه با مسائل و مشکلات، انتقاد و تاکید کرد: اصلاحطلبان برای اداره مملکت برنامه ندارند؛ درست مثل اصولگرایان. مجلس فعلی با مجلس قبلی تفاوتی ندارد و هر دو بیبرنامه بودند و هستند. کسری بودجه نیز همچنان برقرار است؛ یعنی کسری بودجه مجلس در زمان حضور اصولگرا و اصلاحطلب در مجلس، تفاوتی ندارد.
وی تاکید کرد: اصلاحطلبان در مرحله اول باید بگویند برنامه اجرایی آنها چیست؟ آنها نمیگویند رفع تحریم به چه قیمتی است و چه اندازه در قبال مقاومت اهمیت قائل هستند؛ کما این که اصولگرایان نمیگویند با راهبرد «تاکید بر محور مقاومت به جای مذاکره»، چه برنامهای برای مدیریت کشور در شرایط مقاومت دارند؟
احمدینژاد: نمیخواهم ایران مانند کرهشمالی شود
رئیس دولت های نهم و دهم در گفتگو با شبکه تلویزیونی ان آرکی نروژ در اظهاراتی گفت: من به عنوان یک ایرانی، هرگز نمیخواهم کشورم مانند کره شمالی شود!احمدی نژاد در گفتگو با شبکه تلویزیونی ان آرکی نروژ در اظهاراتی گفت: من معتقدم سلاح هسته ای اساسا یک سلاح ضد انسانی است و باید کلا منهدم و ریشه کن شود. ما بدنبال جهانی هستیم که انسان ها با انسانیتشان و نه با تکیه بر سلاح، با یکدیگر زندگی کنند. سلاح برای آدمکشی است. خدا ما را برای کُشتن خلق نکرده، بلکه برای دوستی و همکاری آفریده است. ایران هیچ وقت دنبال بمب اتم نخواهد رفت. این را همه می دانند. هیات حاکمه آمریکا علاقه مند است بر انرژی منطقه خاورمیانه سیطره داشته باشد. مشکل اینجاست والّا اگر آمریکایی ها مخالف بمب اتم بودند، اول بمب اتم خودشان را از بین می بردند! اما می بینیم که هر روز در حال اضافه کردن هستند. من به عنوان یک ایرانی، هرگز نمی خواهم کشورم مثل کره شمالی شود، ایران متفاوت از دیگران است. اینجا سرزمین فرهنگ و تمدن و تاریخ است. من دوست دارم همه ملت ها با هم ارتباط داشته باشند، همکاری کنند و در صلح و دوستی زندگی کنند.