به گزارش خبرنگار « تابناک»، بهروز کاویانی شهردار شهریار، در مراسم افتتاح طرحهای عمرانی با اشاره به در طی 18 ماه خدمت بنا را براین اساس گذاشتیم که خدمات قابل قبولی را برای شهروندان ارائه دهیم، اظهار کرد: در حوزه عمرانی سعی کردیم پروژه های نیمه کاره را به اتمام برسانیم تا جاییکه 80 درصد این پروژه ها تا به امروز محقق شده است و امروز نیز آماده افتتاح است. همچنین در سایر حوزه ها سعی شد که زیر ساختی و زیر بنایی کارهایی انجام شود.
شهردار شهریار با بیان اینکه در بسیاری از حوزه ها با مشکلات فروانی مواجه بودیم، گفت: به عنوان مثال اگر شهرداری شهریار را با قدمت 69 ساله با شهرداری کرج که قدمت 70 ساله دارد، مقایسه کنیم از نظر امکانات از نظر ساختار اداری و از نظر نیازهایی که شهروندان ما در شهر شهریار دارند اصلا قابل مقایسه نیست ما در این مدت سعی کردیم از تجربیات خوب کلان شهرها استفاده کنیم.
وی افزود: شعار ما امروز در شهر شهریار این است که ما به سمت هوشمندسازی حرکت کنیم به همین منظور در حوزه شهرسازی، نرم افزار شهروندسپاری بکارگیری شد. همچنین در حوزه نرم افزار مکاتبات اداری با مشکل مواجه بودیم؛ ولی امروز این نرم افزارها فراهم شده و شهروندان از منزل و به صورت غیر حضوری با شهرداری مکاتبات خودشان را درمیان میگذارند. در کنار موارد فوق برای ارائه خدمات بهتر برای شهروندان شهرداری الکترونیک را ایجاد کردیم.
کاویانی با اشاره به برنامههای پیشروی این حوزه اظهار کرد: شهرداری با دفاتر اسناد رسمی ، بانک ها، به ویژه دفترخانه ها و جاهایی که استعلام می کنند تا با لینک شدن از طریق درگاه شهرداری خدمات را ارائه دهد تا اگر کسی نیاز به نقل و انتقال ملک داشت از درگاه الکترونیکی استفاده کند و نیاز به مراجعه حضوری نیست.
وی ادامه داد: در گذشته سامانه 137، سامانه 1888 ، سامانه مدیریتی پروژه های ما در حوزه عمران کاملا به صورت دستی صورت وضعیت ها انجام می شد؛ ولی امروزه با خرید بهترین نرم افزار های الکترونیکی توانستیم خطاها را به صفر برسانیم.
حتی خیلی از مناطقی مجوز لازم را نداشتند اما با مجوز وزیر کشور ، شهر شهریار مجوز 4 منطقه و 6 ناحیه را دریافت کرد و این همان اصلاح ساختاری است که در شهرداری شهریار اتفاق افتاده است.
گفتنی در این مراسم «گرمخانه و مددسرای نگار » با حضور شهردار شهریار و فرماندار و جمعی کارکنان به صورت رسمی افتتاح شد. این گرمخانه در زمینی به مساحت ۲۸۵۰ متر مربع و زیربنای ۱۰۸۰ متر مربع ساخته شده است.
مددسرای نگار دارای یک سالن اصلی با ظرفیت ۳۰۰ نفر، شش سوئیت اقامتی، یک اتاق پزشک، یک اتاق مشاوره روانشناسی، دو اتاق اداری، چهار سرویس حمام و چهار سرویس بهداشتی، آشپزخانه و محوطه است که این پروژه با اعتباری بالغ بر6.5 میلیارد تومان ساخته شده است. لازم به ذکر است که زمین این گرمخانه اهدایی خانواده خانم خیشابه است.
لازم به ذکر آموزشگاه 12 کلاسه سپیده کاشانی، مرکز کنترل ترافیک شهرداری شهریار نیز همزمان با افتتاح این طرح ها به بهره برداری رسید.