آخرین تحولات خاورمیانه

آمادگی مشروط بایدن برای بازگشت به برجام/ آمادگی امیرعبدالهیان برای بازگشت به مذاکرات در دیدار با جوزف بورل/ دیدار نماینده پوتین در افغانستان با نمایندگان طالبان/ معرفی نماینده طالبان در سازمان‌ملل

آمادگی مشروط بایدن برای بازگشت به برجام، آمادگی امیرعبدالهیان برای بازگشت به مذاکرات در دیدار با جوزف بورل، دیدار نماینده پوتین در افغانستان با نمایندگان طالبان، معرفی نماینده طالبان در سازمان‌ملل و واکنش مقام آمریکایی به تغییر تیم مذاکره کننده برجامی ایران، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۰۷۷۷۶۰
|
۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۱ 22 September 2021
|
32366 بازدید
|

آمادگی مشروط بایدن برای بازگشت به برجام/ آمادگی امیرعبدالهیان برای بازگشت به مذاکرات در دیدار با جوزف بورل/ دیدار نماینده پوتین در افغانستان با نمایندگان طالبان/ معرفی نماینده طالبان در سازمان‌ملل

بین الملل تابناک/ تحولات خاورمیانه: آمادگی مشروط بایدن برای بازگشت به برجام، آمادگی امیرعبدالهیان برای بازگشت به مذاکرات در دیدار با جوزف بورل، دیدار نماینده پوتین در افغانستان با نمایندگان طالبان، معرفی نماینده طالبان در سازمان‌ملل و واکنش مقام آمریکایی به تغییر تیم مذاکره کننده برجامی ایران، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

آمادگی مشروط بایدن برای بازگشت به برجام

روز سه شنبه، رئیس جمهوری امریکا در سخنرانی خود در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، بار دیگر ادعای آمادگی مشروط بازگشت واشنگتن به برجام را تکرار کرد و گفت، اگر ایران به تعهداتش در قبال برجام عمل کند، آمریکا هم به تعهداتش بازمی گردد.

جو بایدن در نخستین سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل به عنوان رئیس جمهوری آمریکا، همچنین بدون اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی بزرگترین تهدید هسته ای برای امنیت منطقه است، ادعا کرد که ایران نباید به سلاح های هسته ای دست یابد.

بایدن در واقع موضوع جدیدی در قبال ایران مطرح نکرد و آنچه امروز گفت، تکرار مواضع و ادعاهای قبلی واشنگتن در قبال تهران بود.

مقامات عالی جمهوری اسلامی بارها تاکید کرده اند که ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته ای نیست و آن را حرام می داند. جمهوری اسلامی ایران همچنین بارها تاکید کرده که لغو همه تحریم های ظالمانه آمریکا، لازمه احیای برجام است.

بایدن همچنین با اشاره به مساله افغانستان، خروج نیروهای امریکای از افغانستان را آغاز یک فصل جدید دانست و ادعا کرد: ما به ۲۰ سال جنگ افغانستان پایان دادیم.

او ادعا کرد، کشورش حامی حقوق زنان و دختران افغانستان است و طالبان را در این زمینه مسئول می‌داند و از طالبان می خواهد که حقوق این افراد را مدنظر داشته باشد.

رئیس جمهوری آمریکا در خصوص مساله فلسطین نیز تاکید کرد که آمریکا معتقد است تشکیل دو کشور، بهترین راه حل این مساله است.

آمادگی مشروط بایدن برای بازگشت به برجام/ آمادگی امیرعبدالهیان برای بازگشت به مذاکرات در دیدار با جوزف بورل/ دیدار نماینده پوتین در افغانستان با نمایندگان طالبان/ معرفی نماینده طالبان در سازمان‌ملل

بایدن ادعا کرد که دولت آمریکا خود را متعهد به امنیت خاورمیانه می داند.

وی در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به مسائل و مشکلات فراوان پیش روی جهان به خاطر شیوع کرونا، گفت که جهان دچار رنج و درد بسیار به خاطر این پاندمی شده است.

وی تاکید کرد، باید برای غلبه بر همه گیری کرونا، اقدامات سریع و فوری انجام دهیم.

بایدن با بیان اینکه دولت واشنگتن از دسترسی جهانیان به امکانات بهداشتی برای رویارویی و مهار کرونا حمایت می کند، خواستار تاسیس نهاد جدیدی برای شناسایی و مقابله با همه گیری و گسترش بیماری‌های واگیردار در جهان شد.

رئیس جمهوری آمریکا در سخنانی که بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت، از کمک مالی و دارویی آمریکا به کشورهای مختلف برای مقابله با کرونا خبر داد و افزود: به زودی برنامه جدیدی برای مقابله با کرونا از جمله کمک به واکسینه کردن جهانیان اعلام خواهد کرد.

بایدن در نخستین سخنرانی خود به عنوان رئیس جمهوری ایالات متحده در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، به پیوستن دوباره واشنگتن به توافق پاریس برای دگرگونی های اقلیمی و همچنین ائتلاف ناتو و ادامه تعامل با اتحادیه اروپا اشاره کرد.

همچنین با اشاره به حملات سایبری و تروریسم، این دو مسئله را از چالش های مهم جهان امروز دانست و گفت برای مقابله با حملات سایبری باید قواعد و مقررات مشخصی وجود داشته باشد. آمریکا حق پاسخگویی به حملات سایبری علیه خود و متحدانش را محفوظ می داند.

بایدن با اشاره به روابط آمریکا با متحدانش گفت که واشنگتن متعهد به همکاران با متحدان خود است. اگر لازم باشد امریکا برای حفظ منافع خود و متحدانش به زور هم متوسل خواهد شد.

وی همچنین گفت : در مقابله با تروریسم، با متحدان خود همکاری خواهیم کرد تا نیازی به استفاده از نیروی نظامی در مقیاس بزرگ نباشد.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد که کشورش بار دیگر سکان رهبری جهان را بدست گرفته است.

وی همچنین بدون اشاره به ردپای کشورش در بسیاری از مشکلات و بحران های جاری در جهان، مدعی شد که امریکا اماده همکاری با همه کشورها برای حل و فصل بحران ها و مشکلات مشترک پیش روی جهان است.

آمادگی امیرعبدالهیان برای بازگشت به مذاکرات در دیدار با جوزف بورل

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌های خود در حاشیه هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد عصر سه‌شنبه به وقت محلی با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و در خصوص موضوعات مختلف از جمله برجام و تحولات افغانستان گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه در این ملاقات، با تاکید بر این‌که دولت رئیسی در چارچوب اصول، عملگراست و لذا به دنبال نتیجه عملی در مذاکرات است، اظهار داشت: همانطور که قبلا گفته شده ما با جدیت در حال بررسی سوابق مذاکراتی هستیم و دولت جدید مذاکرات را از سر خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: ملاک ما عمل طرف‌های مقابل است، نه اظهارنظر آنها. دولت جدید در حال مرور و مطالعه پرونده مذاکرات انجام شده است؛ نه اتلاف وقت می‌کند، نه رفتار غیر سازنده آمریکا را می‌پذیرید و نه کشور را معطل وعده‌های توخالی سابقه‌دار خواهد کرد.

امیرعبداللهیان تأکید کرد: متاسفانه رفتار و سیاست‌های دولت بایدن تاکنون در رابطه با ایران و برجام غیرسازنده بوده است. بایدن با وجود آنکه زبانی از سیاست‌های ترامپ انتقاد کرده، در عمل در قبال ایران همان سیاست‌ها را دنبال می‌کند.

وزیر خارجه در ادامه ضمن تقدیر از تلاش‌های جوزپ بورل برای پیگیری روند مذاکرات، اظهار داشت: اگر آمریکایی‌ها فکر می‌کنند با اعمال فشار علیه ایران نتیجه می‌گیرند، صد در صد اشتباه می‌کنند. مردم ایران نشان داده‌اند به فشار و تهدید پاسخ سخت می‌دهند.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: سه کشور اروپایی به جای فشار به آمریکای ناقض برجام برای بازگشت به تعهداتش، مدام خواستار تعجیل ایران به انجام مذاکرات هستند. همه طرف‌ها باید بدانند، برجام باید برای ایران نتایج ملموس داشته باشد و در عمل، برداشتن تحریم‌های غیرقانونی را ببینیم.

وی ادامه داد: همه طرف‌ها باید عملا با برداشتن گام‌های محکم پایبندی خودشان را به برجام ثابت کنند. این وضعیت غیرقابل قبول است که آمریکا از یک طرف گاهی حرف‌های مثبت می‌زند و از طرف دیگر تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال می‌کند. 

آمادگی مشروط بایدن برای بازگشت به برجام/ آمادگی امیرعبدالهیان برای بازگشت به مذاکرات در دیدار با جوزف بورل/ دیدار نماینده پوتین در افغانستان با نمایندگان طالبان/ معرفی نماینده طالبان در سازمان‌ملل

 وزیر امور خارجه کشورمان افزود: اگر دیگران به تعهدات خودشان برگردند و راستی آزمایی شود، ما نیز آمادگی داریم اقدامات جبرانی خود را متوقف کنیم. این کار سختی نیست که آمریکایی‌ها به تعهدات خودشان بر اساس برجام عمل کنند و سه کشور اروپایی به بی عملی خود پایان دهند.

جوزپ بورل نیز در این ملاقات ضمن مرور اقدامات اتحادیه اروپا برای احیای برجام اظهار داشت: به نظر من موفقیت برجام نه تنها برای ایران و ۱+۴ بلکه برای منطقه و جهان بسیار مهم است. شکست برجام و مذاکرات برای هیچ طرفی خوب نیست.

وی اضافه کرد: اتحادیه اروپا همواره از سیاست و اقدام مخرب ترامپ در خروج از برجام انتقاد کرده و در این خصوص شفاف بوده، ولی تصمیم دولت جدید آمریکا فصل نوینی برای حفظ و احیای برجام ایجاد کرده است.

بورل ضمن ارائه گزارشی از پیشرفت‌ها و چالش‌ها در وین اظهار داشت: مسئولیت آمریکا نسبت به ایجاد وضعیت فعلی روشن است، اما در عین حال همه طرف‌ها باید کمک کنند تا به نتیجه مرضی الطرفین برسیم؛ گام اول در این راستا، تعیین زمان نشست وین است.

مسئول ارشد اتحادیه اروپا، خواستار اقدامات اعتمادساز از سوی همه طرف‌ها شد.

لازم به ذکر است دو طرف در خصوص آخرین تحولات افغانستان و همکاری‌های فیمابین به ویژه در خصوص پناهندگان و ضرورت تشکیل دولت کاملا فراگیر تبادل نظر کردند.

دیدار نماینده پوتین در افغانستان با نمایندگان طالبان

ضمیر کابولوف نماینده رئیس جمهوری روسیه در امور افغانستان با نمایندگان گروه طالبان دیدار و درباره اوضاع افغانستان با آن‌ها گفت‌وگو کرد.

 محمد نعیم، سخنگوی گروه طالبان، روز سه شنبه به خبرگزاری ریانووستی گفت: کابولوف با نمایندگان طالبان در خصوص آخرین اوضاع افغانستان و سرنوشت این کشور و همکاری‌های آن با کشورهای دیگر تبادل نظر کرد.

در این دیدار که در کابل پایتخت افغانستان برگزار شد، همچنین وضعیت اقتصادی افغانستان، مشکلات آن و دورنمای همکاری آن با کشورهای دیگر بررسی شد.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه پیشتر اعلام کرده بود، کابولوف نماینده رئیس جمهوری روسیه در افغانستان در دیدار طالبان با هیات‌های روسیه، چین و پاکستان شرکت می‌کند.

منابع خبری افغانستان روز سه شنبه اعلام کردند، نمایندگان کشورهای چین، روسیه و پاکستان برای افغانستان با ملامحمدحسن آخوند رئیس دولت موقت گروه طالبان دیدار و گفت‌وگو کردند.

آمادگی مشروط بایدن برای بازگشت به برجام/ آمادگی امیرعبدالهیان برای بازگشت به مذاکرات در دیدار با جوزف بورل/ دیدار نماینده پوتین در افغانستان با نمایندگان طالبان/ معرفی نماینده طالبان در سازمان‌ملل

به گزارش ایرنا، خبرگزاری «افق نیوز» افغانستان نوشت، در این دیدار که در کاخ ریاست جمهوری افغانستان انجام شد، ضمیر کابلوف نماینده ویژه روسیه، صادق خان نماینده ویژه پاکستان و نماینده چین برای افغانستان حضور داشتند.

هنوز جزئیات بیشتری از این دیدار و موضوع عمده مورد بحث بین مقامات طالبان و نمایندگان این کشورها منتشر نشده‌ است.

روسیه از سه هفته پیش و پس از تصرف کابل، پایتخت افغانستان توسط طالبان، با این گروه ارتباط برقرار کرد و بیشترین تماس‌های مسکو با این گروه از طریق سفارت روسیه در کابل صورت می‌گیرد.

معرفی نماینده طالبان در سازمان‌ملل

طالبان درخواست کرده که طی نشست هفته جاری، سران جهانی در مجمع عمومی سازمان ملل را خطاب قرار داده و «سهیل شاهین» سخنگوی خود را که در دوحه مستقر است به عنوان نماینده افغانستان در سازمان ملل معرفی کرد.

بر اساس نامه‌ای که رویترز نیز آن را مشاهده کرده است، «امیر خان متقی» وزیر خارجه طالبان، روز دوشنبه نامه‌ای به «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل ارسال کرده است. متقی از گوترش درخواست سخنرانی در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل کرده است.

«فرحان حق» سخنگوی دبیر کل سازمان ملل، ارسال این نامه توسط طالبان را تایید کرده است. این حرکت باعث رویارویی با «غلام اسحاق‌زی» نماینده دولت سرنگون شده افغانستان در نیویورک خواهد شد که ماه پیش، طالبان برکناری وی از این سمت را اعلام کرد.

آمادگی مشروط بایدن برای بازگشت به برجام/ آمادگی امیرعبدالهیان برای بازگشت به مذاکرات در دیدار با جوزف بورل/ دیدار نماینده پوتین در افغانستان با نمایندگان طالبان/ معرفی نماینده طالبان در سازمان‌ملل

فرحان حق گفت که درخواست‌ها برای کرسی افغانستان در سازمان ملل به کمیته 9 عضوی اعتبارنامه که شامل آمریکا، چین و روسیه می‌شود، ارسال شده است. احتمال نمی‌رود که این کمیته پیش از دوشنبه آینده که پایان نشست مجمع عمومی سازمان ملل بوده، نشستی داشته باشد؛ بنابراین، امکان سخنرانی وزیر خارجه طالبان در مجمع عمومی سازمان ملل با تردید مواجه است.

واکنش مقام آمریکایی به تغییر تیم مذاکره کننده برجامی ایران

یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا گفت: «اگر مذاکره کننده اصلی تغییر یابد و ما همچنان قادر به گفت‌وگوی مستقیم با ایران نباشیم و آنها پارامترهای اساسی متفاوتی با آنچیزی که ما مذاکره کردیم بیابند، با مشکل مواجه خواهیم شد. ما حتی با مذاکره کنندگانی که با آنها آشنا بودیم نیز نتوانستیم شکاف‌ها را از بین ببریم. اگر شما آن متغیرها را تغییر دهید به سختی شاهد خواهیم بود که این (کاهش شکاف‌ها) به سرعت اتفاق بیفتد.»

این مقام ارشد آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، درباره جدول زمانی انجام مذاکرات برجام گفت: «ما یک جدول زمانی نداریم. موضع ما این است که ما آماده بازگشت به میز مذاکره هستیم.»

وی در ادامه گفت: «اگر آنها نخواهند به زودی به میز مذاکره بازگردند یا اینکه بازگردند و موضع‌گیری‌های ناسازگار با شرایط اتخاذ کنند، بنابراین نتیجه‌گیری‌ها خود را تحمیل خواهند کرد که آنها خواستار ادامه برنامه هسته‌ای خود هستند.»

سعید خطیب زاده،‌ سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز اخیرا در کنفرانس خبری خود درباره ترکیب تیم مذاکره کننده ایران برای مذاکرات برجام گفت: ترکیب تیم مذاکره کننده در حال بررسی است و طبیعتا تغییراتی صورت خواهد گرفت و شکل و شمایل این تغییرات هنوز نهایی نشده و به محض نهایی شدن به اطلاع همه خواهد رسید.»

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش نیز چند روز پیش در پیامی در توییتر به تغییرات در تیم مذاکره کننده ایران برای مذاکرات برجام واکنش نشان داد و نوشت: «تغییرات خاص در تیم مذاکره کننده پس از تشکیل دولت جدید در ایران طبیعی است. مهمترین نکته برای موفقیت گفت‌وگوهای وین این است که از تداوم روند اطمینان حاصل شود. مذاکرات باید نه از ابتدا ، بلکه از نقطه ای که تا بیستم ژوئن به آن رسیده است، از سر گرفته شود.»

تا کنون شش دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است.

آمادگی مشروط بایدن برای بازگشت به برجام/ آمادگی امیرعبدالهیان برای بازگشت به مذاکرات در دیدار با جوزف بورل/ دیدار نماینده پوتین در افغانستان با نمایندگان طالبان/ معرفی نماینده طالبان در سازمان‌ملل

یکی از زمینه‌های اختلاف در این مذاکرات، اصرار آمریکا بر حفظ برخی از تحریم‌هایی است که دولت «دونالد ترامپ» بعد از خروج از برجام علیه ایران اعمال کرده است؛ مضاف بر این، دولت بایدن اعلام کرده هیچ گونه ضمانتی نمی‌تواند درباره عدم خروج دوباره دولت‌های بعدی آمریکا از برجام بدهد.

افزون بر اینها، مقام‌های دولت آمریکا پیش از این تصریح کرده‌اند که قصد دارند از ورود به برجام به عنوان «سکویی» جهت پرداختن به سایر اختلافات از جمله مسائل موشکی و منطقه‌ای استفاده کنند.

به تازگی مقام معظم رهبری در جلسه‌ای تأکید کردند آمریکایی‌ها خواستار گنجاندن بندی در توافق هسته‌ای برجام برای ملزم کردن ایران به گفت‌وگو بر سر مسائل موشکی و منطقه‌ای هستند.

جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده با توجه به اینکه آمریکا طرفی بوده که توافق را نقض کرده، این واشنگتن است که باید با رفع تحریم‌ها به توافق بازگردد و لازم است اجرای تعهدات آمریکا راستی‌آزمایی شود. تهران البته تأکید کرده اصرار یا عجله‌ای برای بازگشت آمریکا به توافق ندارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۴۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
برجام را هرچه زودتر به نتیجه برسانید. کمر مردم زیر بار گرانی ها شکست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
مشکل اینجاست که کمر مسولان نشکسته که هیچ

خیلی هم قرص و محکم تر شده !!!!؟

و ظاهرا برایشان اصلا اوضاع اسفبار و فلاکت بار فعلی

کشور و مردم برایشان مهم نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
گرانی ها بخاطر میلیاردها اختلاس و رانت و دولت روحانی است نه اسب تروای برجام
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
به مسولان! یا برجام رو امضا کنید و قیمتها رو کنترل کنید، یا دلار رو پایین بیاورید، یا دستمزدها رو مطابق افزایش قیمت دلار از سال 1397 افزایش بدید یا ...
سیدرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
حقیقت را گفتین ، ولی کو گوش شنوا که صدای خرد شدن استخوان های مردم زیر بار گرانی را درک کند.چون حقوق هیچکدامشان عقب نیفتاده و سفرشان کوچک نشده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
ناشناس ۰۹:۳۷
تازه فهمیدی؟ اگه مهم بود که اون بازی های سیاسی رو با روحانی در نمیاوردن! البته الان که کل کشور یکدست هم شده بازم نمیتونن کاری از پیش ببرن
ناشناس
| Czechia |
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
اول برو اقتصاد یاد بگیر تا سوتی ندهی چرا کمر مردم زیر گرانی ها شکسته
ع.ع
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
این برجام هیچ نتیجه ای برای ما ندارد. تمامش تعهدات یکطرفه است
ناشناس
| Oman |
۱۳:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
باید نطر شما را در کتب اقتصاد درج کرد. به برجام برگردید تا تمام مشکلات اقتصادی رفع شود. به نظرم دنیا یک جایزه نوبل به شما بدهکار است.
reza1
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
به برجام برمیگردیم اما به ارزانی خودرو و مسکن و دلار و غیره امیدی نبندید . با توجه به منابع عظیم نفت و گاز و فلزات و غیره تورم در ایران بایستی عدد 0 باشد . تورمی که سالهاست گریبان کشور را گرفته تورم خود ساخته توسط مسئولین ، پولدارها و دلالها میباشد که کسی توان ایستادن مقابل آنها را ندارد . اگر دلار ارزان شود مطمئن باشید مافیای فلزات و پتروشیمی با حمایت بانک مرکزی با بوق و کرنای ورشکستگی جلوی آن را خواهند گرفت
ناشناس
|
Netherlands
|
۰۹:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
بایدن
اول باید تحریم ها رو لغو کنه.
دوم بیاد تو برجام.
سوم اگه ایران بازی دراورد موضوع رو ببره به شورای امنیت.
چهارم تحریم سازمان ملل کنه.

خدایی بایدن کند ذهنه. بازی شطرنج بلد نیست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
ما هم یک شرط غیر ممکن اعلام کردیم

!!!!(که کلیه تحریم ها برگردد تا ما به مذاکرات برگردیم )

که امکان ندارد امریکا و اروپا و حتی چین و روسیه هم قبول کنند

یعنی خلاصه اینکه مسولان ما نمی خواهند مشکلات متعدد مردم و کشور بر طرف گردد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
بایدن فقط یک دروغگوی پیر است که همچنان به دروغهای زندگی اش ادامه می دهد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
شما راستگویید؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
نیاز به مذاکره نیست . وقت دولت و ملت را تلف نکنید . امریکا خارج شده باید برگردد و به تمام تعهدات خود که در دوره قبل انجام نشد عمل کند .راستی ازمایی بعد از یکسال انجام شود .سپس کم کم و به تدریج ایران به تعهدات خود مجددا عمل کند . د
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
چشم امر دیگه؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
فرمایش دیگه ای ندارین؟
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
ماهی چقدز و از کدام نهاد دولتی حقوق میگیری؟؟؟ اجاره خانه داری؟؟؟فرزند در شرف ازدواج داری؟؟؟ میدانی هزینه تامین جهیزیه برای پدر آبرومند چقدر است؟؟؟ آیا میدانی جوان برای تامین معاش خانواده چه باید کند؟؟؟ از طلاق و فقر و فحشا باخبری؟؟؟ اصلا در ایران هستی؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
اول امریکا باید تحریم برداره بعدش ازاما خواهش کنه بیایید صحبت کنیم ورباره برجام اونموقع ببینیم چی میشه اگر حال داشتیم یکارش بکنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
سلام: مذاکره و توافق مجدد با غرب و امریکا براساس عبرت ها و تجربه های تلخ تاریخی، محاسبات متقن وغیرقابل خدشه ذیل موجب حراج دادن مولفه های قدرت ، زیانبار برای اقتصاد،باج خواهی و زیاده خواهی دشمن، آب در هاون کوبیدن و باعث ممانعت ازپیشرفت کشور می گردد:
1- هدف امریکاه از مذاکره لغوکامل تحریم ها نیست بلکه ساختار آن باقی مانده وتحریم اساساً وسیله و ابزاری است برای اینکه از ایران درهمه زمینه ها ی چهار گانه ازجمله درموضوعات هسته ای،حضورمنطقه ای،موشکی و حقوق بشرامتیاز گرفته بلکه اگر بتواند پیشرفت کشور را درهمه علوم به سراشیبی سقوط بکشاند.
2- آمریکا اگر کوچکترین امتیازی به ایران بدهد با بدعهدی و بد قولی زیر تعهدات می زند و با عمل نکردن به آن ،ایران چند باره رکب خورده و بازگشت کامل کشور به برجام یعنی پس ازطی هزینه سنگین راه اندازی غنی سازی 60درصدی نابودی آن دستگاه ها وممنوعیت توسعه و تحقیقات هسته ای و عقب گرد وعقب ماندگی نسبت به کشورهای دارای علوم و فنون پیشرفته هسته ای.
3- عبرت های تاریخی معاصرمثل اعتماد دکتر مصدق به امریکا و سقوط دولت او،اعتمادو مذاکره معمر قذافی در زمینه های هسته ای ،موشکی و تجاری با امریکا وغرب ،یافتن تمام نقشه های نظامی وغیر نظامی آن و در پی آن نابودی برنامه هسته ای و موشکی لیبی و سرانجام به خاک سیاه نشاندن اقتصادلیبی و معمرقذافی توسط امریکا و اروپا ،اعتماد صدام جنایتکاربه بازرسان سازمان ملل و یافتن تمام نقشه های نظامی و غیر نظامی عراق ودادن اطلاعات آن به امریکا و پس از آن جنگ راحت امریکا و متحدانش علیه صدام و شکست او. مذاکره تحویل دیپلمات های امریکایی در لبنان در زمان مرحوم هاشمی وعدم آزاد شدن پول های بلوکه شده ایران توسط آمریکا،معاهده سعد آباد مبنی بر قبول داوطلبانه تعلیق غنی سازی و پروتکل الحاقی توسط روحانی در دولت خاتمی با سه کشوراروپایی وعدم اجرای تعهد توسط آن سه کشوراروپایی و آمریکا.ومعاهده برجام مبنی برممنوعیت حدود صد نوع فناوری هسته ای ایران با1+5 خروج از برجام توسط امریکاواضافه شدن بیش از 1500 نوع تحریم قبلی وجدیدعلیه ایران .
4- اساس، انگیزه و داستان وضع تحریم ها ازطرف دشمن به طمع فشارهمه جانبه برملت و دولت از طریق گشودن باب مذاکره بوده و انگیزه و هدف نهایی مذاکره هم از طرف غرب راهی برای به حراج دادن مولفه های قدرت ایران یکی پس از دیگری و جری شدن دشمن و باج خواهی های مضاعف از کشورو مردم ودر ادامه تغییر رفتار نظام و در نهایت تقییر رژیم و تجزیه کشور و اجرای طرح خاورمیانه جدید یعنی تجزیه کشورهای منطقه است.
5- غرب صرفاً با تله وحیله مذاکره می تواند اهرم های حیاتی قدرت را با نیرنگ از ایران بگیرد درصورتیکه بجز مذاکره هیچ راهی برای به زیر کشیدن قدرت ایران ندارد مانند ممنوعیت صد نوع فناوری هسته ای در برجام وموارد ذکر شده بند های این موارد.
6- با عنایت به اینکه انرژی هسته ای در بسیاری از حوزه ها و طیف وسیعی از صنایع کاربرد علمی و صنعتی دارد ازجمله انرژی های تجدید پذیر، تولید برق، تولید باصرفه پیشران ها و باطری های اتمی برای کشتی ها،شیرین کردن پاک آب های خلیج فارس و انتقال آن به فلات خشک ایران و در پی آن ایجاد رونق کشاورزی و صنعتی ، کاربرد انرژی هسته ای در علوم پزشکی و رادیو دارو کاربرد بسیار در حوزه های کشاورزی ،صنعتی و ... مذاکره با غرب باعث محدویت و عدم صنعتی سازی در همه این حوزه ها گردیده و موجب زیان آشکار و محدودیت گسترده برای توسعه و پیشرفت کشور می گردد.
7- به لحاظ عدم لغو کامل همه تحریم ها از طرف غرب و با بدعهدی احتمالی امریکا و اروپا پس از مدتی برگشت دوباره تحریم ها،اقتصاد و معیشت مردم به لحاظ وابستگی به تحریم ها و شرطی شدن در مقابل آن بسیار ضربه پذیر وآسیب زا می شود.
8- درصورت بازگشت به برجام وعضویت در آن از طرف آمریکا، به هر بهانه ای دوباره می تواند از مکانیزم ماشه یا همان اسنب بک استفاده کرده وتحریم ها را ازطریق قطعنامه های شورای امنیت به بکباره برگرداندوایران را ذیل بند 7 منشور ملل متحد ببرد.
9- در صورت مذاکره موشکی وحضور منطقه ای ایران برای جنگ با داعش و ترروریست و به باد دادن توان موشکی ،قدرت دفاعی و منطقه ای کشور، امریکا ، اروپا و حتی کشورهای مثل عربستان و اسرائیل می توانند امنیت ایران را نابود کرده وکشور و ملت رامثل لقمه ای چرب خودغارت کرده یا داعش و سایرگروهای تروریستی خون آشام را به جان،مال و ناموس ملت بیاندازند.
10- مشکلات اقتصادی به هیچ وجه با مذاکره قابل حل نیست زیرا ساختار کلی وپایه اصلی تحریم ها همچنان حفظ شده وآمریکا به تعهدات خود عمل نکرده و آنرا بطور کامل لغو نمی کند زیرا هر تحریمی و یا بیشتر آن بابرچسب های چهار گانه هسته ای ، موشکی ،حضور منطقه ای ایران و حقوق بشراست.اگرغرب و امریکا یک موضوع از تحریم یعنی هسته ای را بردارند سایر برچسب های تحریم باقی می ماند و این یعنی لغو تحریم ها کاملاً بی خاصیت و دروغ بوده وایران در گرداب،تله و دور بی حاصل موضوعات متعدد تحریم و مذاکره برای باج دادن فاجعه بارسایراهرم های قدرت یکی پس از دیگری قرار می گیرد.
11- در صورت عدم لغو تحریم ایسا ( ممنوعیت سرمایه گذاری خارجی درایران) وتحریم یوترن( گردش مالی آزاد ایران از طریق دلار باجهان) که متاسفانه هیچکدام در برجام توسط تیم منفعل مذاکره کننده قبلی ایرانی از امریکا درخواست لغو نشده است برداشتن تحریم ها بدون لغو این دو بی معنی، همراه با فریب ،مضحک است .
12- با تکیه بر توانمندی های و ظرفیت های عظیم داخلی اثرو نقش تحریم هارا باید بی خاصیت وخنثی کرده و ازبین برد و امریکا را از حربه تحریم و سپس مذاکره مایوس کرداز جمله راهکارها:ایجاد فشار به اروپا ازطریق آزاد کردن مزر ها و انتقال سیل مهاجرین به اروپا،استفاده درهمه حوزه های علمی،فنآوری و تولیدی ازجوانان نخبه ، شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهای برترصنعتی،استفاده از قرار گاه سازندگی و شرکت مپنا به عنوان تجربه موفق وراهگشای خنثی سازی تحریم ها، ،جذب سرمایه عظیم ایرانیان مقیم خارج ،برنامه ریزی بودجه سالانه بدون کسری بودجه توسط دولت وعدم چاپ بی پشتوانه اسکناس وعدم افزایش پایه پولی بدون پشتوانه افزایش تولید، اصلاح نظام بانکی و کنترل تورم تک رقمی ،ممنوعیت قطعی هرگونه تعطیلی واحد ها وشرکت هایی تولیدی از طرف بانک ها،اعطای تسهیلات قرض الحسنه و بسیار کم بهره به واحد ها ی تولیدی متوسط و کوچک ، تک نرخی کردن ارز وحذف قطعی ارز 4200 تومانی که این ارز رانت زا و فساد آفرین بوده و باعث نابودی تولید داخلی می شود،استفاده ازظرفیت معادن بصورت غیر خام فروشی ، برنامه ریزی مدون علاوه بر خود کفایی دارای اهداف صادراتی برای تولیدات گسترده صنعتی وکشاورزی ، تدوین برنامه چهار ساله آبخیزداری و آبخوان داری برای تولید بیش از 400میلیون تن کالاهای کشاورزی)،شناسایی آموزش و نصب رایزن کارامد و امین اقتصادی حداقل به تعداد 100نفردرکشورهای همسایه ،همسو و غیر همسوبرای جهش صادرات ،برنامه ریزی صادرات به همسایگان ازمیزان2درصد کنونی به 20 درصد طی برنامه 4 ساله یعنی رسیدن به حدود 200میلیارد دلارصادرات به 15 کشورهمسایه، با توجه به عضویت رسمی ایران در سازمان همکاری های شانگهای و بازار 3میلیارد نفری در کشور های عضو این سازمان هدف گذاری4 ساله برای جهش صادرات از 11 میلیارددلار کنونی به کشورهای عضواین سازمان به حدود50 میلیارد دلار صادرات ،حمایت همه جانبه از تولید داخل با کیفی سازی وبا وضع تعرفه باز دارنده کالاهای خارجی مبازره هدفمند با قاچاق و فساد، پیمان های پولی دو وچند جانبه با کشورها ، ممنوعیت وقطع همیشگی فروش نفت خام وتبدیل آن به مواد پتروشیمی در صنایع با محوریت صادرات محصولات آن به همسایگان، اخذ مالیات عادلانه از ثروتمندان و عایدی سرمایه، خانه خالی و ماشین های لوکس واخذ مالیات از گردش حساب های بانکی ،تکمیل زنجیره پروژه های آزاد راهی، ریل وراه آهن از طریق کریدو شرق به غرب و شمال به جنوب برای دریافت حق ترانزیت از کشورهای همسایه، داخلی سازی با کیفیت خودرو با پلتفرم پیشرفته کاملا ایرانی و بومی، داخلی سازی با کیفیت و صادرات محورلوازم خانگی و لوازم ساختمانی ،استفاده از ظرفیت عظیم بسیج و نیروهای جهادی در تمام این مراحل برنامه ریزی پیشرفت و توسعه کشوروعدم اجازه ورود مجدد به شرکت هایی بیگانه عهد شکن مانند توتال ،پژو ،سامسونگ ، ال جی و... که به بهانه تحریم کشور را ترک کرده و باعث شوک و خسارت به اقتصاد و معیشت مردم شدند، بطور قطع با پیاده سازی این برنامه ها باید حربه دو گانه تحریم ومذاکره را ازدشمن گرفت.در غیر این صورت مانند 8 سال اخیر با بدعهدی و شرطی کردن اقتصاد به دشمن توسط دولت بی تدبیر، شیفته و تشنه مذاکره با آمریکاوغربگرای روحانی، شیرازه اقتصاد مبتنی برتوانمندی و ظرفیت های داخلی و رویکرد اقتصاد مقاومتی ازهم می پاشد و باعث مشکلات عدیده ازجمله تورم غیر متعارف و افسار گسیخته ،نابودی تولید داخلی و تعطیلی کارخانجات و بیکاری فزاینده، جهش عجیب و غیر عادی قیمت ارز، ریزش غیر طبیعی بورس و گرانی بی ضابطه کالا،مسکن و خدمات گردیده ونارضایتی بحق ملت را در پی دارد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
آفرين بر شما
عليرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
دارم به اين نتيجه مي رسم كه همه اين بازي ها بازي موش و گربه هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
"رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد که 'کشورش' بار دیگر سکان رهبری جهان را بدست گرفته است"

از اول هم معلوم بود و بعد از اکوس هم معلوم تر شد که 'کشورش' اون یکی دیگه است نه ایالات متحده!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
مسئله آب بزرگترین مشکل سرزمین ماست ...چرا برای حل این ابر فاجعه کسی صحبت و راه حل ارائه نمیده
چرا دولت در مورد همه چی صحبت میکنه ولی در مورد آب هیچ راه حل اجرایی ارائه نمی دهند ؟؟؟؟ چرا در انتخابات ریاست جمهوری هیچ نامزد انتخابات برای مشکل خشکسالی ایران راه حل ارائه نداد؟؟؟چرا شما و مطبوعات در این رابطه هیچ مقاله و راهکار کارشناسی و اجرایی ارائه نمیدهید ؟؟؟؟مسئله اصلی و اورژانسی ایران مسئله آب است آب ......چرا کسی گوشش بدهکار نیست ؟؟؟فاجعه بیخ گوش ماست .....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
آب هست ولی کم هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
طالبان با این نمایندگان ومسولینشان به اصطلاح چهره شیطانی ومنحرف خودشان را هر روز به روز رسانی میکنند واحتمالا دنیا در حال قبول کردن این شیاطین هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
آقا اصلا برجام نخواستیم بذارید ما بمیریم راحت بشیم.خسته مون کردید مگه ما چند سال عمر می کنیم همشو به فنا دادید شما .ما یه زندگی دیگه از خدا طلبکاریم
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟