کیوسک بین الملل تابناک

آغاز کارگروه بررسی لغو تحریم‌های ایران/ امضای قرارداد ضد ایرانی میان انگلیس و اسرائیل/ آزمایش موشک بالدار مافوق صوت توسط روسیه/ تمجید فرمانده سابق نیروی زمینی عراق از نقش ایران علیه داعش

آغاز کارگروه بررسی لغو تحریم‌های ایران، امضای قرارداد ضد ایرانی میان انگلیس و اسرائیل، آزمایش موشک بالدار مافوق صوت توسط روسیه، تمجید فرمانده سابق نیروی زمینی عراق از نقش ایران علیه داعش و بازداشت ۱۷ تن از معترضان به دولت ترکیه در آنکارا، از جمله مهمترین خبرها، رویداد‌ها و تحولات بین الملل در ۲۴ساعت گذشته بوده اند.  
کد خبر: ۱۰۹۰۴۳۴
|
۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۵ 29 November 2021
|
35056 بازدید
|

آغاز نشست کمیسیون مشترک برجام در وین/ امضای قرارداد ضد ایرانی میان انگلیس و اسرائیل/ آزمایش موشک بالدار مافوق صوت توسط روسیه/ تمجید فرمانده سابق نیروی زمینی عراق از نقش ایران علیه داعش

کیوسک بین الملل تابناک: آغاز کارگروه بررسی لغو تحریم‌های ایران، امضای قرارداد ضد ایرانی میان انگلیس و اسرائیل، آزمایش موشک بالدار مافوق صوت توسط روسیه، تمجید فرمانده سابق نیروی زمینی عراق از نقش ایران علیه داعش و بازداشت ۱۷ تن از معترضان به دولت ترکیه در آنکارا، از جمله مهمترین خبرها، رویداد‌ها و تحولات بین الملل در ۲۴ساعت گذشته بوده اند.

آغاز کارگروه بررسی لغو تحریم های ایران

«علی باقری»، معاون سیاسی وزیر امور خارجه و رئیس هیأت مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات با گروه ۱+۴ برای رفع تحریم‌ها امشب (دوشنبه) پس از نشست افتتاحیه این مذاکرات که در هتل کوبورگ برگزار شد، در اظهاراتی بیان کرد: امروز ما نشست کمیسیون مشترک برجام را داشتیم که کشورهای عضو برجام در آن مشارکت داشتند. این نشست به ریاست انریکه مورا، نماینده اتحادیه اروپا و جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

وی افزود: شرکت کنندگان در این نشست، دیدگاه خود را در مورد دو موضوع بیان کردند؛ یکی وضعیت اجرای برجام و دیگری درباره چشم انداز آتی، به ویژه نگاه هر یک از اعضا نسبت به مذاکرات در روند پیش روی.

معاون وزیر خارجه خاطرنشان کرد: در این نشست بر این نکته تأکید داشتیم که عامل اصلی شرایط کنونی، اقدام کشوری است که با نقض توافق و قطعنامه شورای امنیت (۲۲۳۱) از توافق خارج شد و بر خلاف قانون و مقررات بین‌المللی، تحریم‌های گذشته را دوباره بازگرداند و همچنین تحریم‌‌های جدیدی را علیه ملت ایران وضع کرد.

رئیس هیأت مذاکره کننده ایرانی ادامه داد: در نهایت قرار بر این شد که موضوع لغو تحریم‌ها به عنوان دستورکار اولیه کمیسیون مشترک برجام قرار بگیرد و بر همین اساس، فردا صبح سه‌شنبه نهم آذر ماه کارگروه بررسی لغو تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه علیه ملت ایران آغاز به کار کند.

علی باقری بیان کرد: به نظر من، این خودش دستاورد قابل توجهی است که همه کشورهای عضو گروه ۱+۴ به مطالبه بحق جمهوری اسلامی ایران تن دادند و بر آن تأکید و تصریح کردند که ابتدا باید وضعیت تحریم‌های غیرقانونی رژیم آمریکا علیه ملت ما روشن و بعد نسبت به سایر موارد بحث، بررسی و تصمیم گیری شود.

 معاون سیاسی وزیر امور خارجه در نشست افتتاحیه مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) بر لزوم لغو تمامی تحریم‌های غیرانسانی و قهرآمیز آمریکا علیه ملت ایران تأکید کرد و گفت:‌ تا زمانی که کارزار فشار حداکثری آمریکا نفس می‌کشد، احیای برجام سخن گزافی بیش نیست.

گفتنی است، هیأت ایرانی با هدف تمرکز جدی بر مساله رفع تحریم‌ها علیه ملت ایران، با ترکیبی حقوقی و اقتصادی در این نشست شرکت کرده است. معاونان دیپلماسی اقتصادی و امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه و همچنین معاون امور ارزی و بین‌الملل بانک مرکزی، معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاون بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت و مشاور اقتصادی معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس‌کل اسبق بانک مرکزی از جمله اعضای هیأت ایرانی حاضر در این نشست هستند.

امضای قرارداد ضد ایرانی میان انگلیس و اسرائیل

یک پایگاه خبری گزارش داده، انگلیس و رژیم صهیونیستی قراردادی در زمینه‌های تجاری، دفاعی و سایبری امضا کرده است.

آغاز نشست کمیسیون مشترک برجام در وین/ امضای قرارداد ضد ایرانی میان انگلیس و اسرائیل/ آزمایش موشک بالدار مافوق صوت توسط روسیه/ تمجید فرمانده سابق نیروی زمینی عراق از نقش ایران علیه داعش

پایگاه خبری پولیتیکو نوشته، هدف توافق جدید، «جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای» است.

«لیز تراس» و «یائیر لاپید»، وزیران امور خارجه انگلیس و رژیم صهیونیستی در یادداشتی مشترک در روزنامه دیلی‌تلگراف نوشته‌اند: «ما شب و روز برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به قدرت هسته‌ای تلاش خواهیم کرد.»

پولیتیکو نوشته تراس و لاپید این قرارداد را امروز دوشنبه (۲۹ نوامبر/ ۸ آذر) در شهر لندن پایتخت انگلیس امضا کردند.

تراس در مصاحبه‌ای بعد از امضای این قرارداد گفت: «ایران هسته‌ای، کل خاورمیانه را به سمت مسابقه تسلیحات هسته‌ای سوق خواهد داد و ما خودمان را در بحبوحه یک جنگ سرد جدید خواهیم دید.»

وی اضافه کرد: «اما این بار، بمب در دستان انسان‌های جزم‌اندیش مذهبی خواهد بود که تروریسم برایشان نوعی سبک زندگی است. دنیا باید از این جلوگیری کند و می‌تواند این کار را انجام دهد: با تحریم‌های سخت‌تر، نظارت مستحکم‌تر و انجام گفت‌وگو از موضع قدرت.»

پولیتیکو نوشته این «برنامه راهبردی» شامل مفادی در زمینه امنیت سایبری است و اسرائیل را به عنوان یکی از شریکان درجه یک انگلیس در این حوزه قرار می‌دهد.

امضای این قرارداد در روز آغاز دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌ها میان ایران و گروه ۱+۴ یکی از جدیدترین نشانه‌های گرم شدن روابط میان انگلیس و رژیم صهیونیستی است.

آزمایش موشک بالدار مافوق صوت توسط روسیه

وزارت دفاع روسیه از پرتاب آزمایشی یک موشک مافوق صوت از نوع تسیرکون که به قاتل ناوهای هواپیمابر معروف شده، خبر داد.

آغاز نشست کمیسیون مشترک برجام در وین/ امضای قرارداد ضد ایرانی میان انگلیس و اسرائیل/ آزمایش موشک بالدار مافوق صوت توسط روسیه/ تمجید فرمانده سابق نیروی زمینی عراق از نقش ایران علیه داعش

به گزارش خبرگزاری ریانووستی، یک مقام وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه به خبرنگاران گفت که ناوشکن «آدمیرال گورشکوف» ناوگان شمال روسیه از دریای سفید موشک تسیرکون را پرتاب کرد.  

موشک با موفقیت پرتاب شد و به هدف تعیین شده در فاصله ۴۰۰ کیلومتری اصابت کرد.

مقام وزارت دفاع روسیه گفت که پرتاب آزمایشی این موشک، مشخصات فنی را تایید نمود؛ پرتاب آزمایشی قبلی موشک تسیرکون دو هفته پیش صورت گرفته بود.

بر اساس قوانین روسیه، قبل از این که موشکی به ارتش این کشور تحویل شود، باید ۹ بار آزمایش شود و پس از تایید مشخصات فنی آن، موشک به ارتش روسیه تحویل می شود.

براساس اطلاعات رسانه های روسی، موشک مافوق صوت تسیرکون با سوخت جامد و رادار گریز، می تواند اهداف را در فاصله حدود ۵۰۰ کیلومتری نابود کند که تا ۸۰۰ کیلومتر نیز می تواند افزایش یابد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه اخیرا اعلام کرد که موشک جدید مافوق صوت تسیرکون (معروف به قاتل ناوهای هواپیمابر) سال ۲۰۲۲ به ارتش روسیه تحویل می شود.

به گزارش دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین، پوتین در جلسه با سران وزارت دفاع روسیه و صنایع دفاعی این کشور در سوچی خاطرنشان کرد که مراحل آزمایش موشک مافوق صوت تسیرکون به پایان می رسد و از سال آینده، این موشک ها به ناوگان نظامی روسیه تحویل خواهد شد.

وی با بیان اینکه آزمایش های این موشک موفق بوده است، اظهار کرد: موشک تسیرکون در جریان آزمایش ها دقیق به هدف اصابت کرد.

رئیس جمهوری روسیه گفت: موشک مافوق صوت تسیرکون از زیر آب و نیز از عرشه ناو پرتاب شده و همه موشک های پرتاب شده به هدف اصابت کرده اند.  

موشک تسیرکون در حالی برای تحویل به نیروی دریایی روسیه آماده شده که رویارویی دریایی روسیه و غرب در دریاها بویژه در دریای سیاه وارد مرحله جدید شده است.

تمجید فرمانده سابق نیروی زمینی عراق از نقش ایران علیه داعش

فرمانده سابق نیروی زمینی عراق ضمن تمجید از نقش ایران در کمک به بغداد در مبارزه با داعش در سال ۲۰۱۴، گفت: آمریکا فقط تماشاگر اوضاع بود.

به گزارش المعلومه، سرلشکر «علی غیدان» فرمانده سابق نیروی زمینی ارتش عراق به بیان روایت هجوم تروریست‌ها به مرقد امامین عسکریین (علیهما السلام) دو روز قبل از اشغال موصل در سال ۲۰۱۴ پرداخت.

وی افزود: زمانی که داعش به عراق یورش برد، پس از درخواست کمک فوری ارتش عراق، ایران انبارهای سلاح خود را به روی وزارت کشور و وزارت دفاع عراق به منظور حمایت از ارتش عراق در مقابله با تروریست‌ها گشود تا کمبود تسلیحاتی ارتش عراق جبران شود؛ بدون اینکه محدودیتی قائل یا قراردادی امضا شود.

فرمانده سابق نیروی زمینی ارتش عراق تاکید کرد: این در حالی بود که آمریکا فقط تماشاگر بود.

علی غیدان گفت: داعش قبل از موصل، سامراء را با ۲۵ خودروی «پی کاپ» اشغال کرده بود و زمانی که نیروهای عراقی وارد سامراء شدند، یک مسجد پر از مواد منفجره در ۱۵۰ متری حرمین عسکریین یافتند که تروریست‌ها قصد داشتند، صبح روز بعد به حرم حمله و آن را ویران کنند.

فرمانده نیروی زمینی سابق عراق در خصوص چگونگی سقوط موصل نیز تاکید کرد: فرماندهی عملیات مشترک در آن زمان «عبود کنبر» بود و با «مهدی الغراوی» فرمانده عملیات نینوی جلسه گذاشت. الغراوی عملکرد ضعیفی از خود نشان داده بود و در بالا بردن روحیه نیروهایش ناکام عمل کرد.

وی افزود: از سوی دیگر، «آثیل النجیفی» استاندار نینوی به من و فرمانده عملیات مشترک اعتراض می‌کرد که چرا انقلابیون موصل را هدف قرار می‌دهیم. منظورش تروریست‌های داعش بود.

بازداشت ۱۷ تن از معترضان به دولت ترکیه در آنکارا

به رغم دستور «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه برای تحقیق درخصوص علل و عوامل سقوط شدید ارزش پول این کشور، گروه‌های مردمی هنوز به وضعیت بد اقتصادی، گرانی و تورم معترض هستند.

آغاز نشست کمیسیون مشترک برجام در وین/ امضای قرارداد ضد ایرانی میان انگلیس و اسرائیل/ آزمایش موشک بالدار مافوق صوت توسط روسیه/ تمجید فرمانده سابق نیروی زمینی عراق از نقش ایران علیه داعش

رسانه‌های ترکیه امروز (دوشنبه) گزارش دادند، در بحبوحه وخیم‌تر شدن بحران اقتصادی در ترکیه، ائتلاف انتخاباتی «کار، دموکراسی و آزادی» شامگاه یکشنبه قصد داشتند مقابل شهرداری منطقه «چانکایا» در آنکارا تجمع کنند و بیانیه‌ای را بخوانند.

به نوشته پایگاه خبری مستقل «بیانِت» پلیس آنکارا اما به گروهی که به‌ نمایندگی از این ائتلاف انتخاباتی قصد اعتراض به بحران اقتصادی در ترکیه و درخواست استعفای دولت را داشتند، حمله کرد.

نیروهای امنیتی ترکیه ضمن محاصره محل برگزاری تجمع اعتراضی مقابل شهرداری چانکایا، اجازه برگزاری این بیانیه را ندادند و حتی مانع نزدیک شدن خبرنگاران و رسانه‌ها برای ضبط گزارش این حوادث شد.

بر اساس این گزارش، در حالی که شهروندان پس از مداخله پلیس، در خیابان‌های اطراف محل تجمع، پراکنده شدند، نیروهای امنیتی بار دیگر به آنها حمله کرده و چندین تن از جمله یک خبرنگار را بازداشت کرد.

به نوشته رسانه‌های ترکیه‌ای، در مجموع ۱۷ تن در جریان اعتراضات مورد ضرب و شتم قرار گرفته و بازداشت شدند.

شامگاه شنبه بود که اردوغان به شورای نظارت دولتی به‌عنوان اداره حسابرسی که به ریاست دفتر جمهوری گزارش می‌دهد، دستور داد تا مؤسساتی را که مقادیر زیادی ارز خریداری کرده‌اند، شناسایی و مشخص کند که آیا سقوط ارزش لیر عامدانه بوده یا خیر.

بر اساس این گزارش، لیر در این هفته پس از اینکه اردوغان متعهد شد، به سیاست کاهش نرخ سود بانکی پایبند بماند، به پایین‌ترین سطح خود سقوط کرد. واحد پول ترکیه امسال ۴۵ درصد از ارزش خود را از دست داده که حدود نیمی از این ضرر در دو هفته گذشته بوده است.

این تظاهرات بعد از آن رخ داده که ارزش واحد ملی پول ترکیه (لیر) در برابر دلار، در پی تنش‌زایی اخیر دولت اردوغان با کشورهای اروپایی و آمریکا، در سراشیبی سقوط قرار گرفته و بر اساس گزارش‌ها، بامداد یکشنبه به یکی از کمترین سطوح تاریخی یعنی ۱۲.۶۵ لیر در برابر یک دلار رسیده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۵
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۸
احمد جلال پور

فرض کنید ایرانیان همان طور که رشیدپور به ظریف گفت بخواهند مثل دیگر مردمان دنیا راحت زندگی کنند...
نفت و گاز و دیگر اقلام به همه جای دنیا صادر کنند و مردم در رفاه باشند; مثل مالزی، کره، تایوان و...
چه می‌شود؟
بشویم یک کشور بی‌دردسر...
بنابراین کشوری هم طبیعتا با ایران کاری ندارد تا آن را تحریم کند و درگیر شود!
شرکت‌های بزرگ ژاپنی و اروپایی با سرمایه‌گذاری و دادن تکنولوژی به ایران مشکلی نخواهند داشت و ایران می‌تواند به قطب تولید نفت و گاز و انرژی الکتریکی و برق خورشیدی تبدیل شود و انرژِی الکتریکی منطقه و همچنین گاز اروپا و نفت ژاپن را تامین کند و با این کار رفاه ایرانیان افزایش و اشتغال تضمین و روابط با همسایگان بهبود می یابد.
مردم با اخلاق‌تر و با ایمان‌تر خواهند شد و دین و دنیای مردم تامین خواهد شد، پس مشکل کجاست؟
چرا این طور نشد و‌ نمی شود!؟
چرا به قول ظریف ما انتخاب کردیم طور دیگری زندگی کنیم؟
زندگی در درد و رنج و فلاکت و دغدغه؟
اصولا این "ما" کیست که برای همه ما ایرانیان تصمیم گرفته است!؟
راستش "ما" همان کشور روسیه هست!
واقعا..؟!
کشور روسیه فقط سه چیز برای فروش دارد: گاز، نفت، سلاح
چنانچه ایران به شرایطی که گفتیم برسد دیگر آن سه را چگونه به راحتی و قیمت بالا بفروشد؟
در اکثر جنگ‌ها و نزاع‌های منطقه‌ای مثل یمن، سوریه، لبنان، فلسطین، عراق، افغانستان، لیبی و...
و تقریبا تمامی سلاح‌هایی که در این نزاع‌ها مصرف می شوند، روسی هستند. به طور مثال به روایتی تعداد کلاشینکوف‌های داخل یمن از تعداد مردم آن بیشتر است!
پس اگر ایران سر به راه باشد، این فروش بالای سلاح در کجا صورت بگیرد!؟
از طرفی اروپا و ژاپن دو مصرف کننده بزرگ گاز و نفت هستند که عمدتا از روسیه تهیه می‌شود.
دیدیم با الحاق غیرقانونی بخشی از اکراین به روسیه، اروپا خواست روسیه را تحریم کند، اما یاد سرمای زمستان و نیاز به گاز روسیه افتاد؛ لذا بی‌خیال شد. حال اگر ایران کشور بی‌دردسری بشود و یک لوله گاز مستقیما به اروپا برود و گاز و نفت آن تامین شود، دیگر اروپا و همین طور ژاپن دلیلی ندارد به روسیه باج بدهند!
فروش سلاح و نفت و گاز روسیه که پایین بیاید، دیگر ابرقدرت نیست!
لذا به نظر می‌رسد آبادانی و توسعه و پیشرفت ایران مانع توسعه‌طلبی و ابرقدرتی روسیه باشد.
لذا روسیه در یک برنامه استراتژیک و بلند مدت، با نفوذ در ارکان کشور ایران و نقاط تصمیم گیری همچنان مانع بهبود روابط ایران با جهان خواهد شد.
لذا به نظر می‌رسد سخنان افرادی که غرب‌ستیز هستند و نگاه به شرق دارند و مانع بهبود روابط ایران با جهان می‌شوند و به تحریم‌ها سلام می‌کنند
ناشناس
|
Germany
|
۲۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۸
مذاکرات لغو تحریم ها هاهاها
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۸
تا دلار به ۴۰ تومن نرسه مذاکراتم بجایی نمیرسه تا بعدش دلارو به زیر ۳۰ تومن بیارن و احتمالا تابستان ۱۴۰۱ نتیجه ای دربیاد از مذاکرات
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۸
دارید وقت تلف می کنید. فقط خرج سفرش می ماند برای بیت المال. شما دنبال توافق نیستید.
محسن
|
Belgium
|
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۸
از جنگ علیه داعش در سوریه وعراق فقط تمجید گیر ایران امد........و دیگر هیچ.....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۸
تلاش ایران برای احیای برجام بی فایده است زیرا به فرض آنکه هم به نتیجه مطلوب برسد، در دور بعدی ریاست جمهوری آمریکا که قطعا جمهوری خواه ها برنده خواهند شد، مجددا از آن خارج میشوند و اگر هم بمانند چنان فشار مضاعفی به ایران می آورند که همه بگویند: صد رحمت به ترامپ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۹
اما پلیس ما نه به کسی حمله میکند و نه کسی را بازداشت میکند، چقدر اخبار خارج را دقیق گزارش میکنید و به معترضین اغتشاشگر نمیگویید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۹
چشم کور می کنه
ناشناس
|
United States of America
|
۰۵:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۹
همه تحریم ها برداشته نخواهد شد به مردم وعده بیجا نده
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۹
لطفا به تیم مذاکره کننده بفرمائید تا گرفتن نتیجه از اظهار نظر در باره تن دادن غربی ها به خواسته ایران صرفنظر کرده و با رو به جلو بودن گفتگو ها طرف مقابل را در سردرگمی قرار دهند تا برآوردی نداشته باشند وتیم ایرانی با قدرت بیشتری ادامه دهند.ضمنا مذاکره به نظر بنده مفهوم ندارد و فقط رفع تحریم و بازگشت ایران عنوان شود ولا غیر چون مذاکرات انجام شده و توافق هم امضا شده پس بحثی باقی نمی‌ماند و با این خواسته ی به حق به هیچ عنوان موافقتی با انجام مذاکرات صورت نگیرد.ممنون
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۹
در دنیا قانون جنگل حاکم است، هرکی قوی باشد باج می گیرد.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
به نظر شما چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد؟