دو هزار و نهصد و دهمین بسته ویژه خبری «تابناک»

باهنر: اگر رهبری قانع شوند، قانون اساسی را باید تغییر دهیم / خباز: وزرا برخی مسائل را به آقای رئیس جمهور نمی‌گویند / بیت امام خمینی (ره) از حسین دهباشی شکایت می‌کند

در بسته خبری امروز «تابناک» تیتر‌هایی مانند: اقدام جدید آمریکا در احیای برخی معافیت‌های برنامه هسته‌ای ایران به چه معناست؟ / عضو کارگزاران: باید به‌ خاطر جوانان هم شده به سمت تحزب برویم / عطاءالله مهاجرانی به حزب کارگزاران برمی‌گردد؟ ... را می‌خوانید.
کد خبر: ۱۱۰۳۰۵۱
|
۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۸ 05 February 2022
|
70843 بازدید
|

بسته ویژه خبری «تابناک» هر روز سعی دارد با انتخاب تیترهایی، شما را در جریان اخباری مهم و اثرگذار قرار دهد که قطعا باید شنیده و خوانده شوند. در این بسته خبری، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی انداخته می‌شود که مخاطبان با مطالعه آن به رهیافت‌های مهمی از سیر وقایع اثرگذار کشور دست خواهند یافت.

باهنر: اگر رهبری قانع شوند، قانون اساسی را باید تغییر دهیم

محمدرضا باهنر: طبق قانون اساسی باید مقام معظم رهبری قانع شوند و به این جمع‌بندی برسند که نیازمند اصلاحات ساختار هستیم. برای اقناع ایشان هم به گفت‌وگو و حضور فعال رسانه ملی نیاز داریم. اگر مطالبه عمومی، البته در جریان یک هم‌اندیشی ملی و نه تنش سیاسی و جناحی شکل بگیرد، تحقق جمهوری دوم، شدنی است و می‌توان آن را عاقلانه و حکیمانه پیش برد.

عضو کمیسیون طرح صیانت: راه‌اندازی اینترنت ملی با همکاری چین کذب است

عضو کمیسیون مشترک طرح صیانت از کاربران فضای مجازی، راه‌اندازی اینترنت ملی با همکاری چین را تکذیب کرد. سید علی یزدی خواه عضو کمیسیون مشترک طرح صیانت از کاربران فضای مجازی درباره روند بررسی این طرح اظهار کرد: طرح صیانت از کاربران فضای مجازی همچنان در معرض بررسی متخصصان و صاحبان کسب و کار‌های اینترنتی قرار دارد. وی افزود: نظرات اعضای کمیسیون مشترک طرح صیانت با مرکز ملی فضای مجازی، وزارت ارتباطات و دادستانی، هم پوشانی حداکثری پیدا کرده است. همچنین مواد مندرج در طرح صیانت از ۳۷ ماده به ۲۱ ماده کاهش پیدا کرده است. نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به شایعاتی مبنی بر راه‌اندازی اینترنت ملی با همکاری چین گفت: راه‌اندازی اینترنت ملی با همکاری چین، شایعه است، چون هنوز هیچ قراردادی بین ایران و چین به امضا نرسیده است.

عضو شورای شهر شیراز: هیچ مجوزی برای ساخت وجود نداشته است

در واکنش به خبر جنجالی ساخت و ساز در باغ عفیف‌آباد شیراز، علی اکبر سلطانی عضو شورای شهر شیراز به رویداد۲۴ می‌گوید: سازه‌ها از روز گذشته در حال جمع آوری است. مجوز باید از طریق میراث داده شود و هیچ مجوزی از سوی شورای شهر و شهرداری داده نشده است. مسلما باید بحث کارشناسی در این موضوع صورت بگیرد و کارشناسان میراث نظر بدهند که سازه به چه صورت باید ساخته شود. در گذشته هم آقای اصغر فرهادی در منطقه پاسارگاد فیلمبرداری داشتند و حواشی‌ هم ایجاد شد. هر گونه ساخت‌وساز باید براساس نظر کارشناسی و مجوز باشد. ما غیر مستقیم ورود کردیم و بنا شد سازه‌ها را جمع کنند و در محل دیگری فیلمبرداری را انجام دهند.

سید حسن خمینی: گول دستکش مخملی دشمنان را نمی خوریم

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی با بیان اینکه «سیاست خارجی حوزه اعتماد صد درصدی نیست»، تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب چند سال قبل تعبیر «دست چدنی زیر دستکش مخملی» را در مورد آمریکا به کار بردند. البته به این معنا نیست که چون دستکش چدنی است دست ما در مقابل آن می شکند. ما فولادتر از آن هستیم که دستمان در مقابل دست چدنی بشکند اما گول دستکش مخملی را هم نمی خوریم. حوزه سیاست خارجی مثل خیلی از حوزه های دیگر حوزه اعتماد صد درصد نیست؛ حوزه توجه به قوت، خیرخواهی برای ملت و منافع بلند مدت کشور است. همه کسانی که واقعا دوستدار مملکت هستند باید به مسئولین مذاکره کننده و وزارت خارجه اعتماد کنند. چون در این سال ها هم به قوت رسیده اند و هم کسی در امانت آنها شبهه ندارد. امانت به این نیست که ما چیزی که شما دلتان می خواهد را بگوییم؛ امانت به چیزی است که خیر کشور است. ولو اینکه ممکن است سینه بنده آماج دشنام ها واقع شود اما جایگاه مسئولیت جایگاه خطر کردن است و شجاعت لازم دارد.

واکنش آخوندی به تشکیل دولت سایه توسط اصلاح‌طلبان و میانه‌روها

وزیر اسبق راه و شهرسازی در واکنش به کاربری که پرسیده بود آیا ائتلاف اصلاح طلبان و اصولگرایان میانه رو و تشکیل دولت در سایه مردود است، نوشت: دوران این ائتلاف‌ها گذشته است. عباس آخوندی در توئیتی در این باره نوشت: ‏دوران این ائتلاف‌ها گذشته و امکان هدف‌گذاری اصلاحی ندارند. گروه‌های سیاسی در حال حاضر فاقد سرمایه اجتماعی و ابزار مؤثرند. وقتی که ۱-مواضع آنان بر اثر مصلحت‌سنجی شفاف نیست، ۲-رفتارشان با جامعه صادقانه نیست و ۳-واقعیت خارجی و سهم خود را در آن نمی‌پذیرند، ائتلاف نه ممکن و نه سودمند است.

گفتنی است چندی پیش محمود علیزاده طباطبایی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران اعلام کرد اخیراً حسن روحانی با محمد خاتمی، ناطق نوری، اسحاق جهانگیری، محمدرضا باهنر، محسن هاشمی و علی لاریجانی دیدار کرده است.

کوثری: مجلس نمی‌گذارد در صورت رفع‌‌نشدن تحریم‌ها میان ایران و آمریکا مذاکره‌ای شود

محمداسماعیل کوثری گفت: اگر آمریکا به مفاد برجام عین به عین عمل کند و همه تحریم‌ها را بردارد، در آن صورت می‌شود تصمیم‌گیری کرد که با این کشور مذاکره بشود یا نه.مذاکرات وین به حساس‌ترین نقطه خود رسیده است و در این بین بحث مذاکره با آمریکا مطرح است اما در چه شرایطی می‌توان با این کشور وارد مذاکره شد؟

محمداسماعیل کوثری، نماینده مجلس درباره این موضوع به «فردا» گفت: «اصل قضیه روشن است. همه این مشکلاتی که بر سرش مذاکره می‌شود ناشی از بدعهدی آمریکایی‌ها و خروج آنها از برجام و اِعمال تحریم‌های ظالمانه است. آنها با قلدری و زیاده‌خواهی به تعهداتشان عمل نکردند و با گردن‌کلفتی می‌خواستند ایران را تحت فشار قرار دهند اما دیدند هر چه بلایی که می‌خواستند بر ایران وضع کنند، سر خودشان آمد و هر توطئه‌ای که کردند به خودشان بازگشت».او درباره مذاکره با آمریکا بیان کرد: «هم مجلس حواسش هست و هم مردم و تا زمانی که آمریکایی‌ها تحریم‌های ظالمانه خود را به طور کامل رفع نکنند، هیچ مذاکره‌ای با این کشور در کار نخواهد بود؛ اما اگر به مفاد برجام عین به عین عمل کردند و همه تحریم‌ها را برداشتند، در آن صورت می‌شود تصمیم‌گیری کرد و مطمئن باشید مجلس اجازه نمی‌دهد خارج این چارچوب مذاکره‌ای صورت بگیرد. البته موضع دولت هم همین است و آقای رئیسی هم در مجلس و هم در مصاحبه‌ها اعلام کرده است که باید تحریم‌ها رفع شود تا مذاکره‌ای شود.»

عطاءالله مهاجرانی به حزب کارگزاران برمی‌گردد؟

نمازی گفته که کارگزاران کمیته‌ای تشکیل داده تا اعضای سابق و هیات موسس که از حزب جدا شده‌اند را برگرداند. او احتمال بازگشت عطا مهاجرانی را نیز رد نکرده است.حزب کارگزاران انگار در حال ورود به فاز جدیدی است. تغییرات این حزب با کنار گذاشتن غلامحسین کرباسچی و دبیرکل کردن حسین مرعشی شروع شد. گمان می‌رفت که نهایت تاثیر این جابه‌جایی نزدیکی بیشتر به اصلاح‌طلبان و فاصله گرفتن از رویکرد قدرت محوری باشد. این طور که معلوم است اما کارگزارانی‌ها رویه دیگری دارند. اظهارات و مواضع مرعشی در هفته‌های اخیر پیرامون موضوعات مختلف مثل اشتباهات اساسی و تاریخی اصلاح‌طلبان نشان داد که نزدیکی به جبهه اصلاحات آنطور که تصور می‌شد، در کار نیست.

فلاحت پیشه: طرح موضوع غنی سازی ۹۰ درصدی، خدمت به روسیه است

نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: به نظرم امروز چالش اصلی غرب چالش اوکراین است و طرح موضوع غنی سازی ۹۰ درصدی، ایران را به عنوان چالش اصلی مطرح می‌کند و خدمت به روسیه است.حشمت الله فلاحت پیشه در گفت‌وگو با ایلنا، درباره مطرح شدن غنی سازی ۹۰ درصدی اورانیوم گفت: ایران از لحاظ فنی به تولید ۶۰ درصد غنی سازی که می‌تواند به ناوگان دریایی اهم از نظامی و غیر نظامی کمک کرده و در راستای اهداف علمی و توسعه‌ای استفاده کند، رسیده است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس دهم خاطرنشان کرد: قانونی در زمان دبیری آقای جلیلی در شورای امنیت ملی در مجلس هفتم تصویب شد، مبنی بر این که ایران چرخه کامل سوخت هسته‌ای و سوخت مورد نیاز کشور که زیر ۵ درصد بود را تولید کند اما به ۲ دلیل ایران سوخت بالای ۵ درصد را در آن زمان به دلیل اشتباه آمریکا و عملکرد منفی اسرائیل تولید کرد.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اشتباه آمریکا بود که در حین مذاکرات، مانع این شدند که سوخت ۲۰ درصد برای نیروگاه ۵ مگاواتی تهران داده شود، در صورتی که در قالب MPT طرف‌های‌ دیگر آژانس موظف بودند سوخت‌های نیروگاه ۵ مگاواتی امیرآباد را تامین کنند. نیروگاهی که کارکرد تحقیقاتی و پزشکی داشت اما این اقدام آنها، ضد توسعه‌ای و انسانی بود زیرا حدود یک میلیون بیمار ایرانی وابسته به پزشکی هسته ای بودند. بنابراین ایران همین اشتباه آمریکا را تبدیل به فرصت کرد و دست به تولید سوخت ۲۰ درصد زد که کار بسیار خوبی هم بود و از این نظر خودکفا شد.

عضو کارگزاران: باید به‌ خاطر جوانان هم شده به سمت تحزب برویم

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با تاکید بر اینکه جوانان باید قبل از اینکه سهم خود را در اداره کشور بیابند، کشورداری را در احزاب و تشکل‌ها فرا بگیرند، گفت: باید به خاطر جوانان هم که شده، کشور را به سمت تحزب پیش ببریم.

بیت امام خمینی(ره) از حسین دهباشی شکایت می‌کند

بیت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران قصد دارد از حسین دهباشی بابت توهین به یادگار امام شکایت کنند. حسین دهباشی سازنده فیلم انتخاباتی حسن روحانی در سال ۱۳۹۲ امروز طی مطلبی در صفحه شخصی خود در توئیتر با ضمیمه کردن عکس ورود امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی به ایران به نحوه مرگ افراد حاضر در این عکس پرداخت. وی در این توئیت، به طرح شائبه‌ای بی‌سابقه درباره علت درگذشت مرحوم سید احمد خمینی فرزند بنیانگذار جمهوری اسلامی پرداخت که این موضوع، واکنش‌هایی را در فضای مجازی به‌ دنبال داشت. بنا بر این گزارش، سازنده فیلم انتخاباتی حسن روحانی بعد از مدت کوتاهی، توئیت خود را پاک کرد. برخی گزارش‌ها حاکی است که بیت امام (ره) و حجت الاسلام سید حسن خمینی قصد دارند بابت طرح این شائبه نسبت به علت درگذشت یادگار امام، از دهباشی شکایت کنند.

شرط ایران برای ادامه مذاکره با عربستان

رییس‌جمهور در تماس تلفنی نخست وزیر عراق، گفت: ایران آمادگی دارد به مذاکرات با عربستان تا حصول نتیجه ادامه دهد، به شرط آنکه سعودی‌ها نیز در فضای تفاهم و احترام متقابل حاضر به ادامه مذاکرات باشند.

خباز: وزرا برخی مسائل را به آقای رئیس جمهور نمی گویند

فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: برخی وزرا قبل از آنکه خودشان را وزیر آقای رئیسی بدانند، خودشان را مدیون کسانی می دانند که آنها را برای رسیدن به این مسئولیت حمایت کردند بنابراین به حسب ظاهر از آقای رئیسی تبعیت می کنند و برخی مسائل را به آقای رئیس جمهور نمی گویند.

اقدام جدید آمریکا در احیای برخی معافیت‌های برنامه هسته‌ای ایران به چه معناست؟

برخی از رسانه‌های کشور‌های غربی و تبع آن‌ها رسانه‌های داخلی از اقدام دولت آمریکا به عنوان «لغو تحریم‌ها» یاد کرده و مدعی شده‌اند که اقدام واشنگتن با هدف نشان دادن حسن نیت به ایران جهت تسهیل مذاکرات هسته‌ای در وین صورت گرفته؛ در حالی که بررسی دقیق‌تر اقدام آمریکا نشان می‌دهد که این ارزیابی صحیح نیست. اقدامی که دولت آمریکا انجام داده در واقع رفع تحریم نیست، بلکه معافیت‌های مربوط به برخی از همکاری‌های هسته‌ای با ایران را مجدداً احیا کرده است. این معافیت‌ها خردادماه سال ۱۳۹۹، یعنی حدود دو سال بعد از خروج آمریکا از برجام در دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» لغو شده بود.

با آنکه برخی رسانه‌های غربی به سیاق همیشه تلاش کرده‌اند این اقدام آمریکا را نشانه‌ای از حسن نیت طرف‌های غربی در مذاکرات رفع تحریم‌های وین جا بزنند، نگاهی عمیق‌تر به برخی واقعیت‌ها نشان می‌دهد که به هیچ عنوان نمی‌توان چنین تعبیری از بازگرداندن این معافیت‌ها ارائه کرد.برای درک اینکه اقدام جدید دولت آمریکا تا چه اندازه با آنچه با انجام اقدامات عملی جهت تضمین مزیت‌های اقتصادی برای ایران از خلال اجرای برجام فاصله دارد، یادآوری این نکته کافی است که حتی در دولت ترامپ که برای اجرای تحریم‌های اقتصادی علیه ایران شتابزدگی خاصی داشت، لغو این معافیت‌ها دو سال طول کشید.

در واقع علت اینکه ترامپ تا دو سال بعد از خروج از برجام کماکان این معافیت‌ها را تمدید می‌کرد، این بود که واشنگتن از یک سو می‌دانست که صدور مجوز برای همکاری‌های بین‌المللی با پروژه‌های نیروگاه اتمی بوشهر، نیروگاه آب سنگین اراک و راکتور تحقیقاتی تهران فاقد مزیت اقتصادی برای طرف ایرانی است و از سوی دیگر، ادامه این همکاری‌ها- آن‌طور که روزنامه واشنگتن‌پست در آن زمان نوشته بود- «پنجره‌ای ارزشمند برای کسب اطلاعات درباره برنامه هسته‌ای ایران» به شمار می‌رود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۹
در انتظار بررسی: ۲۹
انتشار یافته: ۹۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
گول می خورید و خواهید خورد تاریخ هم همین را می گوید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
باریکلا زرنگ آفرین با بصیرت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
شما قانون کشور را اجرا کنید نیازی به تغییر قانون اساسی نیست وگرنه با قانون عوض کردن و عمل نکردن به آن که خودتان را گول می زنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
سلام کنید به تحریم مجدد اگر توافق بشود و اینبار در تحریم های بیشتر از الان
آمریکا دارد می بیند که نفت ایران بدون رفع تحریم به روال قبل در فروش می رسد و کلا اقتصاد ایران راههای دور زدن ر تحریم را کامل دارد می کند برای این که این ابزار تحریم ها هنوز کار کند در سال های بعد هرطور شده توافق می کند تا بتواند تحریم کند
یعنی سیاستمداران ما آخر سیاست هستند به مولا!
ولی چیزی که هست مردم له می شوند این وسط به خاطر این بالا و پایین شدن ها
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
یکدفعه دیگر توضیح بده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
دوست خوبم لااقل ترجمه ش رو هم مینوشتی
ناشناس
|
Switzerland
|
۲۰:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
زندگی معمولی در این کشور به رؤیا تبدیل شده.
خرید لباس مناسب.غذای مناسب.سرپناه مناسب.آرامش روحی و روانی .
ازدواج.اینا رؤیا شده.
دست همه متخصصان و تئوریه پردازان از پایداری و اصولگرا و اصلاحات چی تا حزبی و بارانی ومشارکتی درد نکند
که این چنین ما را به مقام انسانیت رساندند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
فاز این فلاحت پیشه چی هست هر چیزی را به روسیه ربط می‌دهد؟ آمریکا دست از شرارت بردارد تا روسیه که در بازار ایران هم آنچنان فعال نیست کنار برود و کمتر شود
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
برای اینکه تو سنت نمی رسه و مطالعه نداری و نمی دونی شرورترین و پلیدترین دشمن ایران و ایرانی روسیه بوده و هست و خواهد بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
شما برو با کدخدایت خوش باش که ایران را تحریم کرده و علیه ایران دسیسه می کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
آیندگان خوب قضاوت می کنند که در دوره به خاطر دشمن بمب اتم دار بتن در قلب دانش و صنعت می ریزند تا یک تکه نان بگیرند که آن هم نمی دهند و بارها تکرار می کنند و هر بار هم می زنند تو سرشان!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
آیندگان در کتابهایشان مینویسند که حقوق یک ماه کارگر با 40 کیلو برنج مساوی شده بود آن هم در کشوری که 5درصد از کل ثروت جهان را به تنهایی دارا بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
همانطوری که از ترکمنچای به بدی یاد می کنید ولی این را نمی گویید که با دشمن جنگیدیم و زورمان نرسید آیندگان هم نمی‌گویند اقتصاد خوب بود یا نه فقط می‌گویند ....!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
قانون آژانس مشخص هست تا 90درصد هم می توانید غنی سازی برای فعالیت صلح آمیز داشته باشید ولی به خاطر سیاسی کاری آن نهاد جاسوسی و گرا برای خرابکار و تحریم شماها 20 سال قبل مسئله داخلی را بین المللی کردین با چند کشور اروپایی و الان با غرب و شرق و آن ها هم شما را خوب بازی می دهند در این 20 سال و وقتی برجام تاریخ انقضایش فرا برسد ببین دیگر چی کار می کنند علیه شما
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۱:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
دروغ چرا می بافی ؟ کجای قانون آژانس گفته تا ۹۰ درصد غنی سازی می شه کرد؟ بیش از ۶۰ درصد غنی سازی مصرف غیر نظامی نداره پس دروغ ننویس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
جناب باهنر ما قانون اساسی جدید نخواستیم.
همین قانون فعلی ۷۰ درصدش که به نفعتون نیست اجرا نمیشه. اون ۳۰ درصد هم به نفع خودتون تفسیر کردین. ول کنین بابا.
از جون این مملکت و مردم شما دیگه چی‌می‌خواین.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
آقای رییسی دولت روحانی حدود ۶۰ همت برای بهبود وضعیت فرهنگیان اختصاص داد ، تا قبل از انتخاب جنابعالی مجلسیان مشتاقانه دنبال تصویب بودن و شما هم قبل از انتخابات شدن تمام قد از آن دفاع کردید و حتی این مبلغ رو کم میدانستید و مدعی شدید که معلم ایرانی باید بالاترین سطح رفاه را داشته باشید زیرا با توجه به گفته صریح رهبری همه ما زیر دین معلمان هستیم همین نعمت خواندن و نوشتن ولله نعمت کمی نیست و به گفته مولا علی (ع) هر کس کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده خود کرده ؟؟ حالا جناب رییسی این برخورد لجاجت وار با معلمان اصلا زیبنده شما نیست و این به جامعه فرهنگیان القا میکنتد که شما هم اهل معاملات پشت پرده هستید ، نمایندگان که کاملا تکلیفشان مشخص است وای اینکه شما می‌گویید من قانونی که باید از شهریور عملیاتی بشه رو اجرا نمیکنم میشه احمدی نژادی که قانون رو قبول نداره اون هم کسی که مرد اول قوه قضاییه بود ، ولله قسم معلم حاضره حقوقش کم بشه ولی به شرط اینکه برای همه شرایط یکسان باشه برنج یک میلیونی یعنی حقوق من ۵ کیسه برنج ، روزی حقوقم ۱۲ کیسه برنج میشد حالا خودت بفهم درد ما چیه، ؟؟
صالح
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۰:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
میگویند (( امریکا هیچ غلطی نمیتواندبکند )) ولی قیمت روزمره نون وآب وخودرو ونخود ولوبیا وگوشت ولبنیات و...نحوه تعاملات سیاسی اقتصادی و... کشورهای مختلف با ایران را .اظهارنظر فلان مقام دست چندم امریکا (مثلا درحدمعاون وزیرخارجه ) تعیین میکند.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۱:۵۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
وقیمت اجناسمون رو هم دلار امریکا تعیین میکنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
هر وقت اقتصاد یاد گرفتی آن وقت می فهمی چرا قیمت‌ها بالا می رود
بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟