عدم تامین قطعات و روند ترخیص و پلاک‌گذاری عامل دپو خودرو در ایران خودروی تبریز

استاندار آذربایجان‌ شرقی تسریع در تامین قطعات و ترخیص خودروهای انبار شده در ایران خودرو تبریز را پیگیری کرد.
کد خبر: ۱۱۱۵۰۷۴
|
۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲ 22 April 2022
|
6010 بازدید
عدم تامین قطعات و روند ترخیص و پلاک‌گذاری عامل دپو خودرو در ایران خودروی تبریز
 
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، عابدین خرّم در گفت‌وگو با خبرنگاران، در بازدید از انبار و خط تولید ایران خودروی تبریز، اظهار کرد: روند تولید در این واحد صنعتی رو به بهبود بوده و روزانه ۳۵۰ دستگاه خودرو تولید می‌شود که ظرفیت افزایش به ۴۵۰ دستگاه وجود دارد.
 
وی افزود: در بخش تامین قطعات و روند ترخیص و پلاک‌گذاری این محصولات موانعی وجود داشت که با پیگیری‌های به‌عمل‌آمده مرتفع خواهند شد.
 
وی تصریح کرد: هم‌اکنون تعداد خودروی تولیدی و ترخیصی برابری می‌کند که میزان ترخیص باید افزایش یابد تا با انبوه خودرو در پارکینگ‌ها مواجه نشده و در تنظیم قیمت‌های بازار مشکلی بوجود نیاید.
 
استاندار آذربایجان‌ شرقی در جریان این بازدید در تماس تلفنی با جانشین فرمانده انتظامی کشور خواستار تسریع در پلاک‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودروی تبریز برای متوازن‌سازی تولید و ترخیص سریع با هدف تنظیم قیمت خودرو در بازار شد.
 
وی همچنین در تماس‌های تلفنی جداگانه با معاون وزیر صمت و مدیرعامل ایران خودرو خواستار تامین به‌موقع قطعات برای ترخیص خودروهای دپو شده دارای نواقص شد.
 
وی در این تماس‌های تلفنی به مکاتبات و توافقات قبلی برای تامین قطعات خودرو از قطعه‌سازان استان اشاره کرد و از اعزام تیم تخصصی برای ارزیابی توان قطعه‌سازان استان برای تامین نیازمندی‌های خودسازان کشور و عقد قراردادهای همکاری استقبال کرد.
 
عدم تامین قطعات و روند ترخیص و پلاک‌گذاری عامل دپو خودرو در ایران خودروی تبریز
 
شرکت ایران خودرو تبریز در سال ۱۳۸۵ تأسیس شده و افزون بر یک میلیون دستگاه انواع خودروی سواری و وانت را تاکنون تولید و به بازار هدف عرضه کرده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟