به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سیدابراهیم رئیسی در نخستین آئین ملی تکریم فعالان مساجد با عنوان "مثل مصطفی" و همچنین "پانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت" با بیان اینکه ۹۰ درصد شهدای دفاع مقدس و شهدای دفاع از حریم حرم، تربیتیافتگان در بستر مسجد و هیئت بودند، اظهار داشت: هسته مقاومت فرهنگی، سیاسی، امنیتی و نظامی در مسجد است؛ به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی باید به مساجد به عنوان کانون عبادت و بندگی، کانون مسئولیتشناسی و مسئولیتپذیری توجه کرد.
وی با بیان اینکه مساجد به عنوان کانون همآهنگی، همدلی و همراهی و همکاریهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، افزود: مسجد به عنوان جایگاه امیدآفرین، پناه و رفع مشکلات فردی، اجتماعی و اقتصادی باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه توجه حضرت است که دلها نه تنها از سراسر ایران بلکه تمام جهان اسلام به این مسجد (جمکران) متوجه این مرکز شده است؛ تصریح کرد: این مسجد به عنوان یک جایگاه قدسی که با اراده قدسی حضرت ولی عصر (عج) برپا شده است.
وی با بیان اینکه اعتقاد به مهدویت اعتقاد به عدل است، اظهار داشت: معتقد به امام عصر در سلوک رفتار در جهت گسترش معروفات حرکت میکند.
وی با بیان اینکه معتقد به امام عصر (عج) در در جهت از بین بردن تبعیضها تلاش میکند، افزرد: معتقدان به امام زمان (عج) برای زمینهسازی منجی ظهور بشریت گام برمیدارد.
رئیس جمهور با بیان اینکه برخیها تلاش دارند از گسترش خوبیها جلوگیری کنند، تصریح کرد: منتظران ظهور در مقابل استکبار، خودخواهیها و خودمحوریها ایستادی میکنند، اما مستکبران به دنبال این هستند که ظلم را گسترش دهند.
وی با بیان اینکه شهید مصطفی صدرزاده یکی از دست پروردگان مکتب مساجد است؛ کسی که هیات، مسجد و ورزشگاه را تبدیل به کانون بندگی کرد، گفت: تقریظ رهبر معظم انقلاب بر دو کتابی که یکی را همسر شهید صدرزاده مرقوم فرمودند: امروز نسل جوان ما باید با چهرهها آشنا شوند، چهرهها کسانی نیستند که قصد دارند ما را به سمت غرب بکشانند، چهره کسی است که انسان را به سمت خدا، استقلال فرهنگی و ایستادگی دعوت میکند.