سایت خرید بلیط نیم بها برای خانواده های شهدا و جانبازان

اگر قصد خرید بلیط هواپیما برای خانواده شهدا و جانبازان را دارید ولی با قوانین خرید بلیط نیم بها آشنا نیستید؛ با ما در این مطلب همراه باشید.
کد خبر: ۱۱۹۳۶۳۲
|
۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۸ 18 September 2023
|
153726 بازدید
علاوه بر تخفیف‌های پرواز لحظه آخری و تخفیفات ویژه‌ای که در برخی مواقع از سوی شرکت‌های ریلی برای کاهش هزینه‌های شهروندان در نظر گرفته می‌شود؛ خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران نیز از تخفیف‌های ویژه‌ای برای خرید انواع بلیط سفر برخودارند. البته خرید بلیط نیم بها برای خانواده‌های شاهد و جانباز نیز شرایط خاصی دارد. برای آشنایی با طرح های تخفیفی که شامل خانواده های شاهد و جانباز می‌شود و همچنین ایرلاین‌هایی که برای اجرای این طرح‌ها در نظر گرفته شده است؛ تا آخر این مطلب همراه ما باشید.



سایت خرید بلیط نیم بها برای خانواده شهدا و جانبازان

 

بلیط هواپیما نیم بها شامل چه کسانی می‌شود؟



در حالت کلی به جز خانواده‌های شهدا و جانبازان، افرادی با شرایط خاص نیز، شامل بلیط هواپیما نیم بها هستند. افرادی که دارای شرایط زیر باشند معمولا می‌توانند بلیط هواپیما را نیم بها تهیه نمایند:

  • خانواده های شهدا

  • جانبازان و خانواده آنها

  • بلیط نیم بها هواپیما برای نیروهای مسلح

  • بلیط نیم بها هواپیما برای نوزادان

  • بلیط نیم بها هواپیما برای معلولان



خرید بلیط هواپیما برای خانواده شهدا



از جمله افرادی که شامل بلیط نیم بها هواپیما می‌شوند؛ خانواده‌های شاهد هستند. قیمت بلیط هواپیما برای خانواده شهدا معمولا به صورت نیم بها حساب می‌شود. والدین، همسر و فرزندان شهدا می‌توانند از طریق ایرلاین آسمان، که یکی از ایرلاین‌های بزرگ برای پروازهای متعدد داخلی و خارجی محسوب می‌شود؛ بلیط پروازهای داخلی خود را به صورت نیم بها تهیه نمایند.



بلیط نیم بها هواپیما برای جانبازان، آزادگان و ایثارگران



تخفیف بلیط هواپیما برای فرزندان و خانواده‌‌های جانبازان نیز اعمال می‌شود. البته تهیه بلیط هواپیما برای آزادگان و جانبازان و خانواده آنها دارای شرایط خاصی است که شامل موارد زیر می‌شود:

  1. درصد جانبازی باید بین 25 تا 70 درصد باشد تا بلیط هواپیما نیم بها محسوب شود.

  2. دریافت بلیط با تخفیف 50 درصدی برای جانبازان از ایرلاین‌های خاصی امکان‌پذیر است. از جمله ایرلاین‌های طرف قرار داد می‌توان به ایرلاین آسمان و ایران ایر اشاره کرد.



سایت خرید بلیط هواپیما نیم بها برای جانبازان

 

با توجه به اینکه خرید بلیط تخفیف‌دار برای جانبازان و خانواده‌‌های آنها از ایرلاین‌های خاصی امکان‌پذیر است؛ برای خرید بلیط نیز باید به سایت این شرکت‌های هواپیمایی مراجعه نموده و طبق روشی که در ادامه شرح داده‌ایم؛ برای خرید بلیط هواپیما ارزان اقدام نمایند.



خرید بلیط هواپیما جانبازان از ایرلاین ایران ایر



طبق مصوبه‌ای که در سال 1396 از سوی این شرکت هواپیمایی صادر شده است؛ خانواده‌های شهدا و جانبازان ( بین 25 تا 70 درصد) می‌توانند با مراجعه به وبسایت ایران ایر، بلیط هواپیما را با 50 درصد تخفیف رزرو کنند. برای خرید بلیط از این سایت کافی است پس از ورود به سایت، در قسمت رزرو بلیط هواپیما، گزینه ایثارگری را انتخاب کرده و اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.



خرید بلیط هواپیما جانبازان از ایرلاین آسمان



امکان خرید بلیط هواپیما برای جانبازان از ایرلاین آسمان نیز امکان‌‌پذیر است. طبق مصوبه ابلاغی در سال 1397، جانبازان (بین 25 تا 70 درصد)، می‌توانند با مراجعه به وبسایت این ایرلاین، بلیط‌هایی با تخفیف 50 درصد با شناسه نرخی "O" را از این ایرلاین خریداری کنند.

خرید بلیط هواپیما نیم بها از ایرلاین آسمان

 

بلیط نیم بها قطار شامل چه کسانی است؟



بلیط قطار نیز همانند بلیط هواپیما برای خانواده‌‌های شاهد و جانبازان با مبلغ نیم بها محاسبه می‌شود. نرخ بلیط نیم بها قطار برای برخی افراد دیگر نیز صدق می‌کند. در حالت کلی افرادی که می‌توانند بلیط هواپیما نیم بها را تهیه کنند؛ تخفیف 50 درصدی بلیط قطار نیز شامل حالشان خواهد شد.



خرید بلیط قطار برای خانواده شهدا



در حال حاضر خانواده های شهدا (والدین، فرزندان و همسرشهید) می‌توانند از طریق مراکز فروش حضوری و با ارائه کارت شناسایی معتبر، بلیط قطار را با تخفیف 50 درصدی خریداری نمایند. شرکت ریلی رجا، ارائه دهنده بلیط نیم بها برای خانواده های شاهد و ایثارگران است.



خرید بلیط قطار برای جانبازان و ایثارگران



تخفیف بلیط قطار برای جانبازان 25 تا 70 درصد و خانواده‌های آنها امکان‌پذیر بوده و این افراد می‌توانند بلیط قطار را به صورت نیم بها خریداری نمایند. در حال حاضر شرکت ریلی رجا در سفرهای بین شهری به افراد مشمول این قانون، بلیط نیم بها ارائه می‌دهد؛ با این حال خرید اینترنتی بلیط قطار ایثارگران در حال حاضر امکان‌پذیر نیست.



تخفیف بلیط اتوبوس برای ایثارگران



علاوه بر تخفیفات بلیط اتوبوس و بلیط قطار برای ایثارگران و خانواده‌های شهدا، تمامی خانواده‌های ایثارگر (شهدا و جانبازان) که مشمول قانون خرید بلیط نیم بهای قطار و هواپیما هستند؛ با ارائه کارت ایثارگری، از پرداخت هزینه اتوبوس و مترو نیز معاف بوده و این خدمات به صورت رایگان به این افراد ارائه می‌شود.



قوانین خرید بلیط نیم بها برای خانواده‌های شهدا و جانبازان

 

جمع بندی



خانواده های شهدا و جانبازان از تخفیفات ویژه‌ای برای خرید بلیط هواپیما، قطار و اتوبوس برخوردارند که در این مطلب به جزییات آن پرداختیم. همچنین ایرلاین‌‌هایی که خانواده‌های شاهد و جانباز امکان خرید بلیط نیم بها از آنها را دارند را نیز معرفی کرده‌ایم. اگر شما هم قصد خرید بلیط هواپیما، قطار و... با قیمت اقتصادی را دارید؛ بهتر است از سایت‌های معتبر نظیر قاصدک 24 اقدام به دریافت خدمات سفر و خرید بلیط نمایید.



سوالات متداول در مورد خرید بلیط نیم بها برای خانواده های شهدا و جانبازان



  1. برای خرید بلیط نیم بها هواپیما از کدام ایرلاین‌ها باید اقدام کنیم؟ خانواده‌های شهدا و جانبازان برای خرید بلیط هواپیما نیم بها می‌توانند از ایرلاین آسمان و ایران ایر بلیط مورد نظر را خریداری نمایند.

  2. برای خرید اینترنتی بلیط هواپیما نیم بها باید از کدام سایت اقدام کنیم؟ برای خرید آنلاین بلیط هواپیما نیم بها باید از وبسایت مخصوص ایرلاین‌های ایران ایر و یا وبسایت شرکت هواپیمایی آسمان اقدام نمایید.

  3. برای خرید بلیط قطار نیم بها باید چکار کنیم؟ برای خرید بلیط نیم بها قطار باید با همراه داشتن کارت شناسایی معتبر و کارت ایثارگری به مراکز فروش حضوری بلیط مراجعه نمایید.

  4. تخفیف بلیط اتوبوس برای ایثارگران چگونه است؟ تخفیف بلیط اتوبوس شامل حال جانبازان و خانواده‌های شاهد می‌شود. این افراد با در دست داشتن کارت ایثارگری از پرداخت هزینه بلیط اتوبوس و مترو نیز معاف هستند.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟