مرور روزنامه‌های شنبه ۱۳ آبان ماه

سخنان نصرالله چه کسانی را غافلگیر کرد؟/ یادداشت امیرعبدالهیان درباره آینده فلسطین/فمینیست‌ها کجا هستند آیا حق زنان فلسطینی، زندگی نیست!

ایران وارد جنگ شود یا خیر؟ دلالان، منتفع اصلی قیمت‌گذاری دستوری، وام مسکن با اقساط سوپر نجومی، مجادله کلامی نکونام و گل‌محمدی علیه یکدیگر، پیامد طلاق به وقت پیری! ضرب شست الجزایر و بحرین به رژیم اسرائیل، آتش‌بس فوری در دستور کار تهران، دوحه و آنکارا، شب وحشت و مرگ در «کلیـدبـر» و درآمد گمشده مالیاتی از رمزارز‌ها، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۲۰۲۴۳۸
|
۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۳:۲۵ 04 November 2023
|
11966 بازدید
|

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز شنبه ۱۳ آبان ماه در حالی چاپ و منتشر شد که طوفان االقصی؛ یک نبرد تماما فلسطینی در بیان سید حسن نصرالله، تغییر فاز دیپلماسی؟ سفر رئیسی به کردستان و افتتاح فرودگاه سقز در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم: 

سخنان نصرالله چه کسانی را غافلگیر کرد؟


مهدی علیخانی طی یادداشتی در شماره امروز اعتماد با عنوان سخنان نصرالله چه کسانی را غافلگیر کرد؟ نوشت: سخنان امروز سیدحسن نصرالله، رسانه‌ها، جریان‌ها و افرادی را غافلگیر کرد که از زمان اعلام خبر سخنرانی دبیرکل حزب‌الله، با ساعت شمار معکوس آغاز جبهه‌ای جدید در جنگ را وعده می‌دادند. در نقطه مقابل، برای آنانی که تحولات منطقه و حوزه مدیترانه را از گذشته تا به امروز به صورت غیراحساسی و غیرهیجانی دنبال می‌کنند، سخنان نصرالله همانی بود که انتظار می‌رفت: فلسطینی خواندن عملیات الاقصی و عدم اطلاع جریان مقاومت از آن و وابسته ساختن تصمیمات حزب‌الله و مقاومت به تحولات پیش رو. قبلا نوشته بودم رویکرد احساسی و ژورنالیستی ممکن است در زمان کوتاه هیجان بیافریند، اما بلافاصله موجب سرخوردگی عاملان و مخاطبان آن می‌شود.

متاسفانه آسیب این رویکرد این‌بار فراتر بود و آن اینکه به واسطه بالا بردن سطح توقعات از نتیجه قابل پیش‌بینی سخنرانی دبیرکل حزب‌الله، سخنان مهم و تعیین‌کننده او را در نظر مخاطبان طیف خود خنثی کردند. سخنان نصرالله، چون همیشه معنادار و منطبق با واقعیات و نه براساس احساسات طرح شد. برای درک بیشتر موضوع خوب است تحولات جنگ ٢٠٠٦ و مواضع او در جریان و پس از جنگی که دستاورد‌های مهمی برای حزب‌الله و مقاومت در منطقه داشت دوباره مرور شوند. به‌رغم برخی نظرات و مواضع، شخصا از زمان عملیات اخیر، ضمن تاکید بر اینکه سمت و سوی جنگ غزه می‌تواند طیف گسترده‌ای از احتمالات حتی سناریوی کمتر محتملی، چون گسترش منطقه درگیری و بازیگران درگیر را داشته باشد، بر عدم ورود حزب‌الله به جنگ مگر تحقق شرایطی که فعلا غیرمحتمل است، تاکید می‌کردم (فارغ از درگیری‌های پراکنده مرزی که مورد انتظار و قابل توجیه است). 

در حال حاضر گسترش جنگ اگرچه موجب گشایش جبهه‌های جدید به زیان اسراییل می‌شود، اما ممکن است درنهایت فرصتی برای طیف نتانیاهو و جریان افراطی این رژیم برای رهایی از باتلاقی که در آن گرفتار شده‌اند، شود و علی‌القاعده ایران و حزب‌الله به این موضوع آگاهی یافته‌اند و براساس این درک عمل می‌کنند. باید امیدوار بود رویکرد‌های احساسی و هزینه‌ساز با نتایج موقت، اما همراه با آسیب‌های بلندمدت برخی جریان‌ها و افراد که حتی در برخی رسانه‌های رسمی نفوذ پیدا کرده‌اند [و اخیرا سه نمونه شاخص یافته]هرچه زودتر سایه‌شان از سر سیاست داخلی و خارجی کشور کنار بروند.

 

آینده از آن فلسطین است


حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه طی یادداشتی در شماره امروز ایران نوشت: دوم نوامبر، یکصد و ششمین سالگرد صدور اعلامیه شوم و ننگین آرتور جیمز بالفور وزیر خارجه وقت انگلستان است. متن کوتاهی که پیامد‌های فاجعه باری، چون اشغال فلسطین و شکل‌گیری رژیم جعلی و آپارتاید صهیونیستی، قتل عام فلسطینی‌ها، نسل کشی زنان و کودکان، اخراج ساکنان اصیل فلسطین از سرزمین آبا و اجدادی شان، مصادره اراضی آنان و... را به همراه داشته است. این اعلامیه نامیمون مقدمه شکل‌گیری غده سرطانی و نامشروعی در منطقه غرب آسیا گردیده که هنوز بعد از نزدیک به هشتاد سال، عواقب آن دامنگیر مردم منطقه و فلسطین است. صهیونیست‌ها با کمک پدرخوانده‌های آنگلوساکسون خود و با تکیه بر تاریخ‌سازی و مظلوم‌نمایی، جغرافیای منطقه آسیای غربی را با بحران مواجه کرده‌اند.


امروز که بیداری و مقاومت مردم فلسطین، اوج شقاوت و نسل‌کشی صهیونیست‌ها را پیش چشم جهانیان قرار داده است، مجال مناسبی است تا روز نکبت صدور اعلامیه بالفور را باز‌خوانی کنیم تا ابعاد نکبت ۱۹۴۸ را بیشتر دریابیم.


اعلامیه بالفور، همدلی و همدردی انگلیس را با خواسته‌ها و آرزو‌های صهیونیسم بین‌الملل جهت تأسیس به‌اصطلاح وطن ملی صهیونیسم در فلسطین اعلام می‌دارد. این اعلامیه که در سال ۱۹۱۷ و در بحبوحه جنگ جهانی اول منتشر گردید، در شرایطی اعلام شد که نزدیک به بیست و یک سال تا شروع جنگ جهانی دوم و ادعای نسل‌کشی یهودیان توسط نازی‌ها فاصله دارد و ظاهراً بریتانیا و رفقای صهیونیستی آنان به خوبی از آن چه می‌خواست در دو دهه بعد اتفاق بیفتد اطلاع و آگاهی کافی داشته‌اند!


حضور صهیونیست‌ها در سرزمین مقدس بر دو روایت مخدوش و مجعول تاریخی استوار شده است؛ روایت نخست آن است که در کتاب مقدس یهودیان، این سرزمین به آن‌ها (بخوانید صهیونیست‌ها) وعده داده شده است و دومین روایت؛ ادعای کشتار و نسل کشی یهودیان توسط نازی‌ها در خلال جنگ جهانی دوم ملاک و مد نظر آن‌ها قرار گرفته است. این دو روایت و خصوصاً مورد دوم مبنایی برای گسیل داشتن سیل بزرگی از یهودیان به سوی سرزمین فلسطین و مقدمه‌ای برای اشغال و ویرانی این سرزمین شد که تاکنون نیز ادامه دارد. جالب و غم انگیزتر اینکه سه سال بعد از صدور اعلامیه بالفور و در توافقات فاتحان جنگ جهانی اول، اداره سرزمین مقدس فلسطین به بریتانیا واگذار می‌شود و وعده بالفور به صهیونیست‌ها زمینه عملی پیدا می‌کند. ساده اندیشانه است اگر باور کنیم این موارد صرفاً بر مبنای یک تصادف بوده است. سرزمین فلسطین برای هزاران سال ساکنانی اهل فرهنگ، صناعت، زراعت و البته دیانت داشته است که انگلیسی‌ها در اعلامیه‌ای آن را به صهیونیست‌ها می‌بخشند! در طول عمر نامشروع این رژیم اشغالگر، آپارتاید و کودک‌کش، دولت‌های غربی همواره سعی وافر در قلب واقعیت و تعویض جایگاه مظلوم و ظالم داشته‌اند.

صهیونیست‌ها همواره دستی باز در جنایت بی‌مکافات و بازخواست داشته و هرگاه صدایی از گلویی حق‌خواه در دفاع از فلسطین برخاسته است فریاد یهودستیزی سر داده‌اند. اخیراً و پس از عملیات طوفان‌الاقصی بار دیگر حامیان و دایه‌گان رژیم صهیونیستی به میدان آمده و با الفاظ پرطمطراق سعی در وارونه‌نمایی حقیقت و تجهیز و تشجیع این رژیم جعلی داشته و دارند. وظیفه‌ای که پیشتر بر عهده انگلیس قرار داشت، پس از پایان جنگ جهانی دوم و قدرت‌گیری امریکا در نظام بین‌الملل به این کشور منتقل شد.

حمایت‌های بی‌قید و شرط امریکا و انگلیس از رژیم صهیونیستی عامل اصلی شکست‌های شورای امنیت سازمان ملل در احقاق حقوق فلسطینی‌ها بوده و وتوی ۴۵ قطعنامه این شورا که آخرین آن اخیراً روی داد و طی آن امریکا نه تنها با هرگونه توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه مخالفت کرد بلکه حتی حاضر نشد به یک قطعنامه بشردوستانه رأی ممتنع بدهد! امریکا در تعارضی آشکار با ادعا‌های مزورانه خود در خصوص حقوق بشر به قطعنامه‌ای که برای گشایش مسیر کمک به غیرنظامیان در غزه تدوین شده بود رأی مخالف داد تا حمایت خود از جنایات جنگی در حال ارتکاب در باریکه غزه را بیش از پیش نمایان سازد. پر واضح است که این اقدام مصداقی عینی در پشت پا زدن ایالات متحده امریکا به اصول اولیه انسانی و حقوق بین‌المللی تلقی خواهد شد. نکته در آن است که این رژیم مجعول علی‌رغم سال‌ها دایه‌گی و کفالت بریتانیا و پس از آن ایالات متحده به سان طفل نامشروعی است که توان ایستادن بر زانوان خویش را ندارد و برای تداوم حیات ننگین فمینیست‌ها کجا هستند آیا حق زنان فلسطینی، زندگی نیست!

 


فمینیست‌ها کجا هستند؛ آیا حق زنان فلسطینی، زندگی نیست؟!


معصومه طاهری در روزنامه جوان نوشت: مریم الدوسری، مدرس مدیریت منابع انسانی بین‌المللی در دانشکده بازرگانی عربستان است. او اخیراً در مقاله‌ای ژورنالیستی که بازتاب زیادی در فضای رسانه‌ای کشور‌های عرب‌زبان داشت، تلویحاً وابستگی تفکراتی، چون فمینیسم که سال‌ها با ژست مستقل‌بودن خود را حامی زنان در جهان معرفی کردند، به چالش کشیده‌است. گروه‌های فعالی که در جریان جنگ غزه در تناقضی آشکار تمام‌قد از اسرائیل حمایت می‌کنند و کشتار کودکان و زنان فلسطینی را به هیچ می‌گیرند. همین تناقض‌ها نشان می‌دهد ایده‌ها و تفکراتی، چون فمینیسم در بطن خود نه برای حمایت از حقوق زنان، بلکه به منظور مقابل هم قرار دادن دو جنس زن و مرد و متلاشی کردن نهاد خانواده به وجود آمده‌اند. مطلبی که الدوسری به رشته تحریر درآورده به خوبی مبانی غیرتوحیدی و شیطانی تفکراتی، چون فمینیسم و وابستگی آن‌ها به صهیونیسم جهانی را برملا می‌کند.


پلتفرم X (توییتر) بازار وسیعی از ایده‌ها و نظرات، فمینیست‌های غربی است که یکسویه نقش رهبری افکار عمومی را برعهده گرفته‌اند و خودشان را دروازه‌بانی می‌دانند که بگویند چه کسی فمینیست واقعی است و چه چیزی فمینیسم را تشکیل می‌دهد.


از ۷ اکتبر این فمینیست‌ها ناباورانه پیام‌های حمله حماس به اسرائیل را به شدت محکوم کردند! در حالی که کشتار جمعی بیش از ۲ میلیون فلسطینی در نوار غزه را نمی‌بینند یا به سادگی از کنار آن می‌گذرند. بعضی از آن‌ها تلاش می‌کنند از بمباران بی‌رویه و محاصره کامل این منطقه کوچک توسط اسرائیل را که تاکنون جان بیش از ۵ هزار مرد، زن و کودک را گرفته، حمایت کنند و از آن به عنوان انتقام‌جویی قابل‌قبول برای اقدامات حماس و یک دفاع مشروع یاد کنند.


اجازه بدهید واضح بگوییم؛ آنچه اینجا مطرح است بی‌تفاوتی آشکار و در برخی موارد تأیید مشتاقانه خشونت‌هایی است که علیه زنان فلسطینی انجام می‌شود. این به اصطلاح فمینیست‌ها نه‌ تنها هیچ همدلی یا حمایتی از رنج طولانی‌مدت زنان فلسطینی از خود نشان نداده‌اند، بلکه حتی با تلاش‌های زیاد می‌خواهند کسانی را که کوچک‌ترین همدردی با فلسطینی‌ها دارند را ساکت کنند.

از ترس اربابان یا از مرض وابستگی


هر بار شخصی به ویژه مشهور، پیامی را برایشان ارسال می‌کند که آیا از فلسطین و رنجی که چندین دهه از سوی اشغال و ظلم اسرائیل متحمل شده‌اند، حمایتی می‌کنید؟ آیا از حماس حمایت می‌کنید؟ جوابی نمی‌دهند، اما وقتی سؤال می‌شود آیا حملات علیه غیرنظامیان اسرائیلی را محکوم می‌کنید؟ با پاسخ‌های متعددی مواجه می‌شوید. البته بعضی می‌ترسند جواب بدهند و عقب‌نشینی می‌کنند، اما برخی دیگر نمی‌خواهند اسرائیل را به چالش بکشند. پاسخ آن‌ها هر چه باشد، مخالفان را با رگباری از برچسب‌زنی ارعاب و توهین کنار می‌زنند. برچسب‌هایی مانند یهودستیز، حمایت از تجاوز و ربودن زنان، حمایت از گروه به زعم آن‌ها تروریستی مسلمان حماس؛ بنابراین من می‌خواهم درباره همه فمینیست‌های غربی سخن بگویم که نه‌تن‌ها در پست‌هایی که منتشر می‌کنند، اعلامیه‌هایی که امضا می‌کنند، مقالاتی که می‌نویسند بدون قید و شرط از حق دفاع از اسرائیل حمایت می‌کنند، بلکه به طور خستگی‌ناپذیر برای حذف هر کسی که جرئت دارد دهه‌ها رنج فلسطینیان را برجسته کند، تلاش می‌کنند.


آیا این جنایت علیه زنان نیست؟


شما برای پایان دادن به بمباران بی‌رویه غزه از سوی اسرائیل، که هر روز صد‌ها زن و دختر را می‌کشد و مثله می‌کند، سکوت کرده‌اید، آیا این همان چیزی است که به آن فمینیسم می‌گویید؟! هضم و درک فمینیسم شما که به نظر می‌رسد فقط درباره گروه خاصی از زنان عمدتاً سفیدپوست، غربی و همسو با غرب صدق می‌کند، دشوار است.


شما می‌گویید خشونت اعمال شده از سوی حماس بر زنان اسرائیلی را محکوم می‌کنید، اما در مقابل نه‌تن‌ها چیزی درباره رنج زنان فلسطینی نمی‌گویید، بلکه سعی می‌کنید هرکسی را که شجاعت دارد، از جانب آن‌ها صحبت کند، ساکت کنید. امروزه زنان و کودکان غزه نه‌تن‌ها در معرض بمباران شدید قرار دارند، بلکه به دلیل محاصره کامل تحمیل‌شده توسط اسرائیل، در معرض قحطی غذایی هم قرار دارند. آیا این جنایت علیه زنان نیست که باید محکوم شود؟


چگونه می‌توانید خود را فمینیست بنامید در حالی که اقدامات تنبیهی و نسل‌کشی یک دولت قدرتمند علیه مردمی بی‌دفاع محبوس در زندانی با فضای باز را توجیه یا حتی حمایت می‌کنید.
چگونه می‌توانید به راحتی حوادث دلخراش صد‌ها هزار زن را که هیچ قدرتی برای تغییر وضعیت خود ندارند، نادیده بگیرید.


بی‌تفاوتی آشکار فمینیسم غربی نسبت به اظهاراتی مانند معادل‌سازی فلسطینی‌ها با حیوانات انسانی توسط وزیر دفاع اسرائیل، یوآو گالانت، عمیقاً نگران‌کننده است. اگر فمینیسم شما را تشویق نمی‌کند تا از مردمی دفاع کنید که از سال ۱۹۴۸ تاکنون چیزی جز پاکسازی قومی، ظلم و اشغال نمی‌شناختند و ۱۷ سال در تلاش برای زنده ماندن در یک محاصره فلج‌کننده بوده‌اند و اکنون با چیزی که فقط می‌توان آن را نسل‌کشی توصیف کرد، مواجه هستند، پس این فمینیسم چه فایده‌ای دارد؟ اگر این واقعیت‌ها شما را وادار به موضع‌گیری نمی‌کند، فمینیسم چه هدفی را دنبال می‌کند؟

این فمینیسم چه ارزشی دارد؟


آیا زنان فلسطینی آنقدر زن نیستند که شایسته حمایت فمینیستی شما باشند؟ امیدوارم این بر وجدان شما سنگینی کند؛ با حمایت از اسرائیل به هر قیمتی، از خشونت علیه زنان و کودکان چشم‌پوشی می‌کنید. با نادیده گرفتن مصائب مردم فلسطین، با تلاش برای برچسب زدن به هر کسی که جرئت حمایت از مبارزات آن‌ها را دارد، به عنوان «یهود ستیز» و «ضدفمینیست»، به وضوح نشان می‌دهید که در نظرتان زندگی انسان‌ها و نه فقط زنان ارزشی ندارد. پیام شما به زنانی که زیر بمب‌های اسرائیل زنده بمانند، به زنانی که اجساد فرزندان کشته‌شده خود را در گهواره نگه می‌دارند، رسا و واضح است؛ شما به حساب نمی‌آیید. شما همواره باید به تنفس مصنوعی متکی باشید. بی‌تردید آینده از آن فلسطین است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۴
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۰۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
همه را غافلگیر کرد چون همه منتظر دستور حمله بودند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
طوفان الاقصی فقط هزاران نفر را به کشتن داد.
خالقان این طوفان باید به مردم خودشان پاسخگو باشند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
مرگ خوب است اما برای همسایه.

شهادت خوب است اما نه برای آقازاده ها!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
آنانی که طالب جنگ هستند،این راه و این میدان به مرزهای اسراییل بروند.
اما حق ندارند که جنگ را به ایران کشانده و این مملکت را با آتش جنگ بسوزانند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
سخنان حسن نصرالله بیشتر از همه
توخالی بودن و غیر واقعی بودن شعار محو اسرائیل و سرعقل آمدن را نشان داد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
ما که غافلگیر نشدیم می دانستیم هیچ اتفاقی نمی افتد ولی آنها که شربت و شیرینی پخش کردند خیلی ناراحت و افسرده شدند ولی به اینها عرض می کنم این بنفع ایران و منطقه است که جنگ گسترش پیدا نکند شما که اهل جنگ نیستید این مردم هستند که باید عواقب آنرا تحمل کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
سید نصرالله هم مردم غزه و هم بقیه طرفداران محور مقاومت را سر خورده و ناامید کرد.
سید نصرالله تلویحاً پذیرفت از ترس ناوگان آمریکا در منطقه اقدام نظامی علیه اسراییل نخواهد کرد. اگر چه شعارهای قبلیش را هم دوباره تکرار کرد.
به عمل کار برآید، به سخندانی نیست!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
هر که اهل جنگ است این گوی و این میدان. در باغ شهادت باز شده بفرمایید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
سایبری ها امریکا خیلی فعال شدن تا ناامیدی را در دیگران تزرق کنند.
ناشناس
| France |
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
اقای امیر عبداللهیان از دیپلماسی ورزشی تان چه خبر؟؟؟؟
تیم سپاهان را با ادعای رایزنی با عربستانی ها برایش کاری نکردید و تبعات بین المللی سنگین به سپاهان تحمیل کردید و در حالی است که وزیر امور خارجه عوضی شان همین کار را در امور خارجه و کنفرانس مطبوعاتی اش با جنابعالی انجام داد و شما کوتاه آمدید و اتاق کنفرانس خبری تان را تغییر دادید تا فقط اسمش باشد در دوره شما روابط با عربستان اصلاح شد ولی آنها متکبرانه برخورد کردند، منتهی برای یک بازی بین المللی برای ورزش کشور حاضر به کوتاه آمدن نشدید
چرا؟چرا؟
تک تک امتیازات در بازی ها مهم است و الاتحاد ها مفت مفت یک ۳امتیاز به حسابشان واریز شد در اثر تفسیر اشتباه غیر ورزشی ها از قوانین ورزشی فوتبال عرب زده کنفدراسیون اسیا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
اقای ناشناس 8:40 شما بشین تو ایران ببین از اذربایجان و کردستان میان سراغتان یا نه ، اونها در حال برنامه ریزی حمله بودن تا اینکار را بکنند حتی موشکها و گنبد اهنی هم اوردن ، اخه تا کی اینقدر بی اطلاع حرف میزنید یک مقدار مطالعه داشته باشید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
الان توپ در زمین حماس بعنوان شروع کننده جنگ و تجاوز و گروگانگیری ایت

و چنانچه میخواهد که کشتار و تخریب تمام شود

تمام گروگانها را آزاد کند و السلام
ناشناس
|
Germany
|
۰۵:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
سرزمین فلسطین چه حد و حدودی داشته است ؟ بیت المقدس کی و در چه دوره ای پایتخت فلسطین بوده ؟ آیا فلسطینی ها بیشتر جزئی از سوریه نبوده اند ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
شش درصد زمین‌های فلسطین متعلق به یهودیان بوده است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
یهودیان از 3400 سال قبل در ناحیه موسوم به فلسطین سکونت داشته اند.
مسلمانان از 1400 سال پیش به آن ناحیه وارد شده اند.
در طول تاریخ کشوری به نام فلسطین وجود خارجی نداشته است. تحقیق کنید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
حتی نام یکی از سوره های قران «بنی اسراییل» است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
بعد از فروش پس گرفته نمی شود.
حتی شما!
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
فلسطین هیچوقت جز خاک سوریه نبوده. خود سوره 70 80 سال نهایت عمرش هست و همشون از تجزیه امپراطوری عثمانی بوسیله فرانسه و ایتالیا و انگلیس ساخته شدن. قبلتر هم برگردیم جزئی از خاک روم بودن. گاهی هم حکمرانی مستقل داشتن. قبلترش فینیقی ها بودن. یهودیانی هم که زمانی اونجا بودن مثل مسیحیان همونجا موندن یا مسلمان شدن. هیچ یهودی از اون جغرافیا فرار نکرده که بعدا بخواد برگرده و ادعای خاک کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
مغز برنداز
فلسطینی چرا زمینشان رو به یهودیها فروختن حالا طلبکار شدن تقصیر خودشونه در صورتی که تنها ۴ درصد اراضی به
یهودیها فروختن
چرا میخواید ایرانم مثل فلسطین بشه زمین به افغانیا بفروشین و ... خلاصه با خودتون چند چندید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
ناشناس 8:43 محقق برو همان یهودیان 3400 سال پیش را پیدا کن بیایند فلسطین تازه همان موقع هم اینها از مصر آمده اند فلسطین
حداقل از 2000 سال پیش تا الان یهودی در فلسطین
نبوده یا بسیار کم یعنی از زمان میلاد مسیح تا کنون
چرا چون در زمان میلاد مسیح تقریبا همه یهودیان مسیحی شدند پس همان مردمی که یهودی بودند مسیحی شدند وبعد اکثر همان مردمی که مسیحی بودند مسلمان شده اند
این یعنی هیچ ارتباطی ندارد که زمانی یهودی بوده اند مهم این هست که ساکنان اصلی این سرزمین تقریبا اکثریت مطلق در 70 سال پیش مسلمان بوده اند و این سرزمین آبا و اجدادی آنها بوده نه سرزمین یک عده مهاجر یهودی شده اکثرا این یهودیانی که فلسطین را اشغال کرده اند هیچ کدام از نسل و اجدادشان در این سرزمین نبوده اند پس اشغالگر هستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
زمان عمر بن خطاب، لشکر اعراب حدود ۶ ماه بیت المقدس تحت حاکمیت روم رو اشغال کردن، از هر لحاظ خساب کنیم، مسیحی و یهود حق تقدم دارن بر بیت المقدس
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
خوبه که خود پیغمبر قبله رو تغییر داد و بیت المقدس شد قبله باطل شده، ولی بعضی هنوز ول کن نیستن
ناشناس
|
New Zealand
|
۰۵:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
خطاب به جوان
چطور فمینیست ها حق حرف زدن در مورد مردم سرزمین خودشان را ندارند حالا برای مردم فلسطین این حق به آنها اهدا شد؟
البته از نظر شما حتی اگر هنرپیشه فیلم های غیراخلاقی هم از غزه حمایت کند مورد تایید است و‌محبوب
دیگه حنا شماها رنگی ندارد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
خطاب به شما چه ربطی دارد؟
گفته شده فمنیست ادعا دفاع از زنان و مثلا حقوق بشر رادارد نه گفته که افکار و کار های آنها درست هست
که اجازه بدهند در ایران حرف بزنند
فمنیست ها یک ادعا دارند که باز هم ثابت شد فقط دروغ هست و فقط تبلیغات
ضمنا حرف حق و حرف خوب از هرکسی باشد مورد قبول هست این یک اصل منطقی و عقلی هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
دیروز،
حسن نصرالله دوباره شعار پردازی کرد.
شعار دادن از ترقه بازی بهتر است.
ناشناس
|
Canada
|
۰۶:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
زنان فلسطینی و زنان اسرائیلی هر دو به یک اندازه حق زندگی دارند چون هر دو انسانند و احتمالا دنبال جنگ نیستند،پس خدا لعنت کند باعث و بانی این جنگ افروزی که بیگناهان را قربانی اهداف خود کردند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
نه جنگ می شود، نه مذاکره.

همینطور وِل معطل باقی خواهیم ماند!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
بودجه تو همین ول معطلی هست
اگر صلح و آرامش باشه که از این پولا خبری نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
زور اعراب و مسلمانان به اسراییل و آمریکا نمی رسد.

بهترین کار مصالحه و پذیرفتن این حقیقت است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
راه حل منطقی، تشکیل یک دولت فلسطینی در مقابل اسراییل است.
سالها است که این ایده مطرح است.
اما بدخواهانی نیز هستند که همواره با ترویج خشونت و نفرت، مانع دستیابی به این منظور هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
هر کس به اندازه پتانسیل و توانش باید ادعا کند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
سر و صدای طبل بسیار زیاد است.

اما، درونش خالی و تهی است!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟