آخرین خبرمارکو روبیو در آستانه کناره‌گیری از دولت ترامپ
2 دیدگاه4 بازدید ثبت‌شدهفیلم
سینما و سرگرمی
تعداد بازدید: 0

کد ویدیو

برای نمایش این ویدیو در سایت خود، کد زیر را کپی کنید.

نبض خبر

دعوا بر سر سانسور علنی خبرنگاران در جشنواره فیلم فجر!

کنفرانس خبری فیلم‌ها در جشنواره فیلم فجر با نادیده گرفتن انجمن منتقدین و نویسندگان سینما به شخصی به نام محمدرضا مقدسیان کنترات داده شده است. بر خلاف استاندارد جشنواره‌های فجر، اجازه طرح سوال به خبرنگاران داده نمی‌شود و خبرنگاران باید سوالات‌شان را روی کاغذ بنویسند و این عامل ستاد برگزاری جشنواره هر سوالی را تشخیص دهد، از عوامل فیلم‌ها می‌پرسید! در این میان اتفاق عجیب سانسور سوالات خبرنگاران است که منجر به تنش در یکی از نشست‌های خبری جشنواره شد. آنچه رخ داد را که پرده‌ای از برگزاری غیرحرفه‌ای جشنواره فجر توسط مجتبی امینی است، می‌بینید.

دیدگاه‌ها (2)

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۱۴ ۱۱:۲۵

این کارناوال شادی هست نه جشنواره واقعی و فاخر بمانند گذشته های دور. . هنرمندان واقعی کجایند. یک عده دور هم جمع شده اند و خود گویی و خود خندی.

محسن۱۴۰۲/۱۱/۱۴ ۱۰:۵۴

چی درست هست که این درست باشه. معلوم نیست طرف رو از کجا آوردن با این طرز حرف زدن و ادبیاتش . احتمالا کلی هم دستمزد بهش میدن. اصولا سرشاریم از انتصابات اشتباه مثل همه جا

دیدگاه خود را بنویسید