آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
17 دیدگاه17 بازدید ثبت‌شدهفیلم
سیاست
تعداد بازدید: 8

کد ویدیو

برای نمایش این ویدیو در سایت خود، کد زیر را کپی کنید.

نبض خبر

لحظات خلبانی بمب افکن اتمی روس توسط پوتین

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه 3 اسفند با بمب افکن تی یو 160 ام | Tupolev Tu-160M تازه ترین نسخه از این بمب افکن استراتژیک پرواز کرد و پس از آن تاکید کرد این بمب افکن آماده پیوستن به صف بمب افکن‌های عملیاتی روسیه است. Tupolev Tu-160M که نسخه روزآماده شده نسل بمب افکن‌های اتمی Tupolev Tu-160 است، به لحاظ ظاهری تفاوت چندانی با نسل‌های پیشین ندارد و به نظر می‌رسد در موتور و تجهیزات راداری ارتقاء یافته است. در بخشی از تصاویری که از پرواز پوتین با این جنگنده منتشر شده مشخص است که پوتین خود در حال هدایت این جنگنده به عنوان کمک خلبان است. این لحظات را می‌بینید.

دیدگاه‌ها (17)

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۵ ۰۰:۰۰

این بمب افکن میتونه بدون سوخت گیری و تحت هر شرایط آب و هوایی ۱۲۰۰۰ کیلومتر بدون وقفه پرواز کنه و از هر مسیری روی کره زمین (قطب شمال یا قطب جنوب) خودش را به آمریکا برسونه و ۱۲ موشک هسته ای شلیک کنه.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۲۳:۰۵

پوتین قدرتمند و محکم. پوتین روسیه را از انواع مافیاها نجات داد. روسیه ی رو به زوال را هم تراز قدرتمندترین کشورها قرار داد. پوتین به اقتصاد نابود شده روسیه سرو سامان داد. اصلاً ببینید آمریکایی ها چقدر از پوتین بد می گویند دقیقاً به همان اندازه برای روسیه مفید بوده است. کاش یک پوتین ایرانی هم ما داشتیم. شاید سردار سلیمانی نمونه قابل قیاس بود. البته پوتین غیر از منافع روسیه تقریباً به هیچ چیز دیگر فکر نمی کند. منتها سردار دلها آدم با اخلاق بود که فرا ملیتی فکر می کرد.

هیتلر یهودی کش۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۲۰:۳۲

پوتین را عشق است کور کننده چشم غربگداها به امید روزی که با پیروزی روسیه در اوکراین ما جشن ملی بگیریم

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۱۹:۳۷

ایشان در برنامه بعدی قراره سوار یک موشک بشه

عباس۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۱۸:۳۱

پوتین چندبدل داره مطمئنا این فرد یکی از بدلهایش است.اصولا وضعیت پزشکی پوتین اجازه پرواز با هواپیمای جنگی را نمیدهد

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۱۸:۲۸

جنایتکار

کاربر۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۱۸:۲۰

لایک داری (ویلادیمیر)!!

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۱۶:۴۶

استالین=پوتین

آبودان۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۱۶:۰۴

اولا پوتین در صندلی چپ نشسته بود یعنی کاپیتان پرواز بود نه کمک خلبان
بعدشم باید اقرار کرد که خلبان و ورزشکار هم هست .این برای یک رئیس جمهور

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۲۲:۴۲ · در پاسخ به آبودان

آبودانی ها همیشه یک پله جلوتر بودند. و تنها یک چیز به اونها نمی چسبه و آن روسوفیل بودن هست. باسم اصلی خودت طرفداری روس ها را بکن

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۱۵:۰۳

یک زمانی شکار خرس میرفت و .... الان مثلا داره کمک خلبانی میکنه یک بمب افکن در این حد حداقل ۱۴ خدمه داره
اینم از اون دلقک بازیها

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۵ ۰۰:۰۳ · در پاسخ به ناشناس

چشم بسته غیب گفتی! به دلایل امنیتی تصاویر خدمه نسون داده نمیشن چون صهیونیست ها که ید بالایی در ترور دارند ممکنه اونها را ترور کنند. خلبان به نوعی فرمانده این گروه هست، بقیه اعضا کار. ناوبری و ارتباطات رادیویی و جمینگ و.درگیری و تشخیص اهداف و رادار و اینجور. کارها را انجام میدن هر چند. معمولا کاپیتان کار. همه اونها را بلده و میتونه به اصطلاح تیک اور. کنه.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۲۰:۰۲ · در پاسخ به ناشناس

خوبه که تو همه چیز صاحب نظریم!

علیرضا۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۱۷:۱۱ · در پاسخ به ناشناس

این بمب افکن کلا دو خلبان و دو خدمه سلاح و رادار داره.جمعا 4نفر.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۱۴:۳۹

انشالله به درگ واصل بشه

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۱۸:۲۸ · در پاسخ به ناشناس

آمین

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۴ ۱۴:۳۸

الان روسوفیلها از دیدن این لحظات لذت می برند. وقتی ارباب بزرگشون خلبانی می کنه آنها هم در فضا سیر خواهند کرد.

دیدگاه خود را بنویسید