مرور روزنامه های چهارشنبه 27 تیرماه

آیا وزیران انتخاب شده‌اند؟/شلیک تسهیل پیروزی ترامپ/شتابزدگی در نقد دولت چهاردهم

راه دشوار پزشکیان، ترامپ: امریکایی‌ها دوپاره شده‌اند، سهم‌خواهی افراطیون از کابینه در پشت پرده و انکار در فضای عمومی، مطالبات کارگری از دولت ۱۴، دردسر‌های عجیب آقای شهردار!، بازگشت لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی؟، ترور و نتیجه ترور در آمریکا، بررسی فعالیت بلوک شرق در حوزه‌های نفتی ایران و نشانه‌های تازه از تنگنای ارزی از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۲۴۸۴۳۱
|
۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۱ 17 July 2024
|
10438 بازدید
|

به گزارش «تابناک» روزنامه‌های امروز چهارشنبه ۲۷ تیرماه در حالی چاپ و منتشر شد که گزارش ظریف از روند انتخاب وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم، نگاهی به وضعیت رقابت انتخاباتی آمریکا پس از ترور نافرجام ترامپ، زاکانی در آستانه خداحافظی؟ و گزارش‌ها از عزاداری روز عاشورا در سراسر کشور در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم: 

شلیک تسهیل پیروزی ترامپ


هادی محمدی طی یادداشتی در شماره امروز جوان با عنوان شلیک تسهیل پیروزی ترامپ نوشت: تجمع انتخاباتی ترامپ در پنسیلوانیا شاهد رخدادی بود که در ادامه ۹ مورد برای رؤسای جمهور ایالات‌متحده اتفاق افتاده و به‌شکل طبیعی دارای کارکرد سیاسی- انتخاباتی است. اگرچه شواهدی از نمایشی‌بودن این تیراندازی وجود دارد، ولی در نقطه مقابل نیز باید گفت، ترامپ پس از مناظره اول که حریف خود را ضربه فنی کرد و بایدن، ناتوان‌تر از آنچه توقع بود ظاهر شد، نیازی به یک نمایش تیراندازی ندارد تا نظرسنجی‌ها، وی را در فاصله‌ای بسیار بالاتر از بایدن ثبت کنند.


به هر حال این شلیک هرچه باشد، تسهیل‌کننده پیروزی برای ترامپ است، خصوصاً اینکه بایدن با رسوایی مناظره اول، تحت فشار است تا جای خود را به فرد دیگری برای رقابت با ترامپ بدهد و اگر فردی شایسته‌تر از او جایگزین شود، اهمیت و کارکرد این رخداد در پنسیلوانیا بیشتر برجسته می‌شود، خصوصاً اینکه ترامپ با کوله‌باری از احکام و پرونده‌های قضایی به میدان آمده است که در جای خود، یک پارادایم ویژه در حکمرانی امریکا باید تلقی شود. کاریزمای ترامپ، نماد عبور از همه هنجار‌های گذشته است و این‌بار هم باید یک مجرم، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده شود. در ابعاد دیگر هم، چه در امریکا و چه در اروپا و جغرافیای سیطره امریکایی، شاهد هنجارشکنی‌های دیگر اخلاقی، اجتماعی و سیاسی خواهیم بود.


ماجرای تیراندازی هرچه باشد، نباید آن را در سقف رقابت‌های انتخاباتی و کلاسیک دو حزب حاکم در امریکا مورد توجه قرار داد، بلکه پارادایم حکمرانی امریکا اهمیت بیشتری دارد، به ویژه اینکه این کشور، مرحله‌ای از تحولات در داخل و در عرصه جهانی را تجربه می‌کند و شاهد است که باید مسیر و سرنوشت جایگاه جهانی خود را پایه‌ریزی کند و بدیهی است که با روش‌ها و الگو‌های گذشته، از مسابقه جهانی قدرت و جایگاه گذشته، باز خواهد ماند. حال باید دید ترامپ با آمدن به صدارت قدرت کاخ سفید و امریکا، به دنبال کدام رفتار داخلی و خارجی است؟ اگر او کارنامه قبلی خود را بخواهد دنبال کند، به معنای استمرار هنجارشکنی در سیاست‌ورزی و تعاملات بین‌المللی است و نوعی نظم در بی‌نظمی رفتاری را پی خواهد گرفت و باید پرسید که این روند و رویه چه حاصلی برای امریکا دربر خواهد داشت؟


این شناسنامه رفتاری ترامپ به دسته‌بندی‌ها و صف‌بندی‌ها در داخل و خارج و دوقطبی یا چندقطبی کردن جهان بیشتر کمک می‌کند و تنش‌ها را افزایش می‌دهد و دیکتاتوری‌ها و استکبار رفتاری را برجسته و سازمان‌های بین‌المللی را بی‌محتواتر و قواعد توافقات بین‌المللی را سست‌تر می‌کند. ترامپ در عین بی‌نظمی رفتاری، قواعد قدرت را به خوبی درک می‌کند و در مقابل قدرت، معامله‌پذیرتر خواهد بود، بنابراین چه از منظر ملی در ایران و چه از نظر موازنه منطقه‌ای جبهه مقاومت یا ائتلاف‌های بازدارنده و پدافندی جهانی، گام‌های اولیه با تعامل، نتیجه‌ای جز امتیازدهی ندارد، بلکه باید به استحکام قدرت پرداخت و تعامل با دست پر را مبنای هرگونه تعامل اثربخش قرار داد.

 

آیا وزیران انتخاب شده‌اند؟


محمدصادق جنان‌صفت طی یادداشتی در شماره امروز جهان صنعت با عنوان آیا وزیران انتخاب شده‌اند؟ نوشت: اگر صفحه روشن باشد و آن‌طور که تصویر‌ها نشان می‌دهند محمدجواد ظریف نفر اول در فرآیند مقوله‌های مهم این روز‌های رییس‌جمهور منتخب باشد، باید یک پرسش بسیار بااهمیت را طرح و درباره آن نوشت. به نظر می‌رسد که در رفتار و گفتار و تصمیم‌های رخ داده برای انتخاب وزیران و همکاران رییس‌جمهور که بیشتر از سوی ظریف به بیرون فرستاده می‌شوند نوعی تناقض وجود دارد. به این معنی که وی در جایی گفته است ۶۰ درصد از وزیران دولت چهاردهم از میان کسانی انتخاب خواهند شد که تاکنون لباس وزارت بر تن نکرده و میانگین سنی آن‌ها نیز در اعداد ۴۰ تا ۶۰ سال است.


این سخن آقای ظریف می‌تواند مستندی باشد که وی و حلقه اول یاران پزشکیان که شاید شماری از آن‌ها در روی صحنه نیستند، اعضای کابینه را انتخاب کرده‌اند. اگر چنین نباشد و دست‌کم ۶۰‌درصد کابینه از پیش مشخص نباشند چرا چنین سختگیری قرار است اعمال شود؟
هر فردی که این صحبت ظریف را شنیده و کسی که فهم سیاسی داشته باشد می‌تواند حدس بزند که تیم آقای پزشکیان دست‌کم برای هر منصب سیاسی- اقتصادی چند نفر را به اعضای کمیته‌های هر بخش معرفی کرده است.
این کمیته‌ها در صورتی که فهرستی از افراد با ویژگی‌ای را که ظریف اشاره کرده است پیدا کنند، آیا قرار است آن‌ها در چند روز آینده دوره‌گردی برای انتخاب وزیران داشته باشند؟ اصلا فرآیند و معیار انتخاب اعضای کمیته‌ها چه بود؟

نکته بسیار بااهمیت در بخش اقتصادی کابینه این است که آیا پزشکیان و حلقه اول یارانش دست‌کم برای سه عضو ارشد اقتصادی دولت چهاردهم شخصیت‌های خاصی انتخاب کرده‌اند یا نه.

اگر به طور مثال کمیته‌ای که قرار است رییس بانک مرکزی را انتخاب کند با کمیته‌ای که قرار است رییس سازمان برنامه و بودجه و نیز کمیته‌ای که قرار است وزیر اقتصاد را انتخاب کند مثل هم فکر نکنند در عمل چه خواهد شد؟ آیا قرار است کمیته‌ای در بالادست این کمیته‌ها باز هم غربالگری کند. از طرف دیگر اگر به طور مثال یک کمیته پنج نفره را برای وزارت اقتصاد معرفی کردند و یکی از آن‌ها وزیر شد تکلیف چهار نفر دیگر چه خواهد شد؟ فردی که قرار بوده است وزیر اقتصاد باشد، اما به مانع برخورد کرده می‌تواند در یک منصب عادی فعال شود؟ این کار سختی
است.
آقای پزشکیان و حلقه اول یارانش باید با شهروندان شفاف‌تر باشند و اگر توانسته‌اند اعضای مهم کابینه در اقتصاد، در سیاست خارجی، در فرهنگ و ارشاد را انتخاب کنند به مردم بگویند. اگر ترس این را دارید که منتخبان برای کابینه زیر فشار بروند و تاب‌آوری نداشته باشند بهتر است آن‌ها را از سبد بردارید.
مهم‌ترین کار پزشکیان و حلقه اول یارانش این است که نهاد‌های حاکمیتی مثل مجلس، قوه قضاییه و دیگر نهاد‌های بالادستی را با حرف و گفتگو‌های پرشمار متقاعد کنند که اجازه دهند شایستگان خود را معرفی کنند. از طرف دیگر پزشکیان یادش باشد که چه وعده‌هایی به مردم داده است و توجه کند که حتما باید به علائق و سلیقه مردمی که به او رای داده‌اند در انتخاب کابینه احترام بگذارد.
روند‌ها و رفتار اعضای کمیته‌های موجود به نظر می‌رسد در انتخاب وزیران چندان کارآمد نباشد. کارشناسان باور دارند که بخش قابل توجهی از اعضای کابینه تا امروز مشخص شده‌اند.

 

شتابزدگی در نقد دولت چهاردهم


روزنامه همدلی در بخشیاز گزارشی با عنوان شتابزدگی در نقد دولت چهاردهم نوشت: نشانه‌های هفته گذشته از فضای مجازی و تلاش‌هایی که در راستای انتخاب کابینه و پیش‌گویی درباره سختی‌های دوران پزشکیان برای مردم شده، جدیت رقیب را برای ایجاد ناامیدی و پشیمان‌سازی نشان می‌دهد. دولت پزشکیان با سه موضوع و محور مهم در مقابل این جریان و مواجهه با امید‌هایی که به مردم داده، رو به روست: اهم سخنان او در رقابت‌های انتخاباتی و بعد از آن را باید بر رفع تحریم‌ها و مذاکرات، حل چالش حجاب و فیلترینگ و محدودیت‌ها در کشور دانست. گرچه این سه موضوع بسیار مهم و کلیدی هستند، اما هر یک از این موضوعات دقیقا نقطه تمرکز تندرو‌هایی است که هم تریبون دارند و هم در دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف گرایش فکری خود را هدایت می‌کنند. شاید بر همین اساس بوده که حتی در تریبون‌های محرمی پزشکیان، مسئله وحدت و اجماع ملی بر سر چالش‌ها به تکرار مطرح شده است. اما آیا رقیب پزشکیان و تفکر مقابل او سر بازایستادن از مواضع خود یا اراده اجماع برای حل موضوعات مهم را دارد؟
حتی گذرا و سردستی هم می‌توان به این اصل لایتغیر در دولت پزشکیان استناد کرد که او با مقدمه وحدت برای رسیدن به حل مسائل با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم خواهد کرد. اینکه هسته قدرت در ایران با او همراهی خواهد کرد یا اینکه تندرو‌ها سرعت‌گیر و مانع ایجاد وفاق و حل مشکلات کلان خواهند شد، سوالاتی هستند که پاسخ به آن‌ها کمی زمان می‌طلبد، اما رویه موجود نشانه‌های جدی در پیش‌بینی‌های امروز دارد. با کمی توقف، بعد از شکست، جلیلی و اطرافیانش استراتژی نقد آینده را به پیش می‌برند. “علم‌الهدی” در نمازجمعه هفته گذشته به صراحت تکلیف نظام را برخورد با اقتدار در موضوع حجاب عنوان کرده و امر به معروف و نهی از منکر را درسقف تذکار و انذار ندیده و گفته است این موضوع باید در جامعه جاری باشد، حتی اگر نیاز به برخورد فیزیکی داشته باشد.
 
در همین حال “جمیله علم‌الهدی” در مراسم مذهبی زنجان این‌گونه اظهار نظر کرده که «معنای واقعی زندگی به معنای ارزش‌ها و مسوولیت‌ها در دولت سیزدهم تبدیل شد، لذا این راه باید تداوم داشته باشد و نباید به گذشته بازگردیم و با عملکردمان باعث رنجش و ناامیدی مردم شویم.» جمیله علم‌الهدی با تاکید بر اینکه شهید رئیسی اسلامیت جمهوری اسلامی را معنا کرد، تصریح کرد: «اگر این راه ادامه پیدا نکند، چه می‌شود؟ نکند افرادی که در مراکز قدرت قرار می‌گیرند به گذشته برگردند و حصار‌های فرقه‌ای، قومی و تفرقه‌ای باعث ناامیدی و یأس مردم شود.» وی با تاکید بر اینکه اگر کسانی که مشغول تقسیم قدرت هستند، به وحدت و اسلامیت جمهوری توجه نکرده که توسط شهید رئیسی معنا و عینی شد، مردم نگران می‌شوند، تصریح کرد: «شایسته نیست از راهی که آمدیم به عقب برگردیم، این کشور در جهان موفق شده و عزّتی به دست آورده و قدرتمند شده و لازم است از این دستاورد‌ها صیانت شود.» این سخنان علم‌الهدی همان دستورالعملی است که جریان فکری جلیلی به شدت از آن دفاع می‌کند. درون سخنان همسر رئیسی تضاد عینی با همه محور‌های تبلیغی پزشکیان دیده می‌شود؛ از مذاکره و رفع تحریم گرفته تا مسئله حجاب و فیلترینگ.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۵
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۴۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
بعضی به رانندگی خلاف در خیابان یک طرفه
عادتی دیرینه دارند. هم خود را به زحمت می اندازند
هم مردم را!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
رییسی 500 هزار ملیارد تومان از بدهی دولت قبل به بانک ها و تامین اجتماعی را پرداخت و از خودش بدهی روی دست دولت بعدی نگذاشت.
آن هم در کمتر از سه سال
اگر پزشکیان تنها بدهی مجدد اضافه ایجاد نکند هنر کرده است
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
متاسفانه فضای روضه های امسال مانند سال ۹۶ و پیروزی حسن روحانی بود و علیه پزشکیان خیلی صحبت کردند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
۱۰:۱۸
ما هم در کوچه و خیابان این مملکت زندگی میکنیم
لطفا واقعیت ها را همه با هم بگویید
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
ناشناس ۱۰:۱۸ دولت رییسی ۳۱۰ هزار میلیارد اوراق فروخته که بیش از چند برابر دولت روحانی است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
چرا از بی ارزش شدن ریال چیزی نمی گویید ؟ در حالی که ایران یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیاست اما بی ارزش ترین پول ملی را دارد چرا کسی پاسخگو نیست ؟ مسئول این وضعیت کیست؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
مردم به پزشکیان رای دادند ظریف کابینه را انتخاب میکند و پزشکیان در هیات سینه میزند و نوحه میخواند عجیب نیست؟
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۸:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
خیلی بچه ای یه کم بزرگتر که شدی میفهمی چه خبره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
این را می گویند تقسیم کار !!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
تو امور زندگیت همه کارها را خودت می کنی ...؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
حداقل ده دقیقه در تشت آب سرد بشین تا سوزش برطرف بشه
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
مومن خوب این بنده خدا از همون اول صداقت به خرج داد و گفت من کارشناس نیستم، من بلد نیستم، من نمیفهمم و قص علی هذا و عده زیادی هم مثلا به صداقتش رای دادند. مهم اینه که صداقت داشته، حالا اگه چیزی از مملکت داری بلد نیست که مهم نیست. خاتمی، روحانی، خاندان هاشمی، ظریف و ... براش میگردونند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
از زمانی که مردم عادی فرد تروریست را بالای ساختمان دیدند و به پلیس اطلاع دادند تا لحظه شلیک حدود دو دقیقه زمان برد . چرا در آن دو دقیقه ترامپ را از سکوی سخنرانی پایین نیاوردند. احساس می کنم همه آن پنجاه نیروی امنیتی ، ترامپ را به محل سخنرانی آورده بودند تا قتلش را تماشا کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
اینکه مهمترین کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا سه ماه مانده به انتخابات فقط با خوش شانسی از قتل سیستماتیک می گریزد را شاید بتوان به نابودی بنیان‌های دموکراتیک در آمریکا تفسیر کرد اما با توجه به ویژگی‌های بی شخصیتی ترامپ هم می. توان گفت این حذف سیستماتیک نشانه این است که هنوز برخی اصول و مرام اخلاقی در. جامعه آمریکا اجازه نمی‌دهد فرد بی هویتی همچون ترامپ دوباره به قدرت برگردد و این امیدوار کننده است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
بخدا حرف نزنی سنگین تری
ناشناس
|
United States of America
|
۰۶:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
دولت محترم قیمت حامل های انرژی  را جهانی کند تا مدیریت مصرف انجام شود و جلوی قاچاق و صادرات بی رویه و سو استفاده افراد گرفته شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
حقوق ما را هم به دلار جهانی حساب کنند، در این صورت ما هم استقبال می کنیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
خرج که از کیسه مهمان بود حاتم طائی شدن آسان بود!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
چرا در سه سال گذشته این فکر به کله شما خطور نکرد
اسدالله شیواری
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
این پیام تکراری هر روزه با پر چم آمریکا ، در حالیکه هشتاد

درصد مردم در آمد ماهیانه شان زیر ۲۰۰ دلار میباشد

بشدت مشکوک و خطرناک است و بیشتر به انداختن پوست

موز و خربزه ، زیر پای مسولان تصمیم ساز شبیه است و بس
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
حقوقها هم جهانی شود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
قاچاق کار افراد عادی نیست .....اینها بهانه ای برای بیشتر گران کردن است ... قوطی کبریت نیست که بزاری تو جیبت کسی نبینه ...200تا 200تا تانکر و کامیون را کی میتواند خارج یا وارد کند؟
؟!!چرا دست ایرانِ قوی، پای میز مذاکره خالیست
|
France
|
۰۶:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
هادی محمدی در روزنامه جوان: گام‌های اولیه با تعامل، نتیجه‌ای جز امتیازدهی ندارد، بلکه ایران باید به استحکام قدرت بپردازد و تعامل با دست پر را مبنای هرگونه تعامل قرار داد.
این تحلیل هادی محمدی خواننده را بر سر یک دوراهی قرار میدهد که بین آنچه در پروپاگاندا از قدرت ایران می شنود و آنچه ایران در میز مذاکره برای ایجاد موازنه ندارد، یکی را انتخاب کند. اگر منظور از قدرتمند شدن به قدرت مساوی و برابری رسیدن با طرف مذاکره باشد که اصولاً در این مرحله، دیگر نیازی به مذاکره نیست. (هر آنچه به دنبالش هستیم از درآمد ارزی و تکنولوژی و دانش قبلاً محقق شده)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
ما باید در تمام امور توهم را کنار بگذاریم .
ترامپ در حالی به کاخ سفید برمی کردد که حوادث بزرگی در جهان اتفاق افتاده از جمله جنگ غزه و جنگ اوکراین . کاملا مشخص است که ترامپ از موضع قدرت وارد این درگیریها خواهد شد .
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
ونس معاون اول پیشنهادی ترامپ دیوونه تر از ترامپه
روزهای سختی در انتظارمان است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
حالا یک نفر پیدا شده که میخاد براساس معیارهای مورد نیازتخصصی وزرا را انتخاب نماید و پزشک با تخصص هسته ای رو شهردار نکند (برخلاف مقررات ) ، برای وزارت خارجه حداقل یک زبان بلد پیدا کند و برای بقیه موارد هم همینطور
چرا ناراحتین ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
ان شاء الله همین طوره؟
دندون رو جیگر بگذارید و یکماه صبر کنید و سن و تخصص و سوابق وزراء را ببینید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
تندروها و کاسبان تحریم و دشمنان کشور و مردم بشدت از پیروزی پزشکیان عصبانی اند و از حمایتی که مردم و خیلی از مسولان بلند پایه، از پزشکیان کرده اند ناراحت و عصبی و نگران هستند.
مردم باید بدانند چنانچه بدنبال نجات خود و کشور اند همانگونه که پزشکیان در بیانیه پیروزی ش بدرستی خواست او مردم را تنها نمی‌گذارد و مردم هم نباید او را تنها بگذارند. این، مهمترین و کلیدی ترین اقدام راهبردی مردم میباشد که در صورت دنبال کردن و حمایت همه جانبه از پزشکیان حتما تنها و آخرین و بهترین شانس باقی مانده میباشد چنانچه مردم او را تنها بگذارند و دورش را خلوت بکنن، مطمئن باشند بزرگترین خسارات را به خود و کشور زده و بالاترین کمک و پاداش را به دشمنان ایران وایرانی داده ایم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
پزشک متخصص می تونن رییس جمهور بشه ولی نمی دونه شهردار!!!! عجب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
با شلیک یک گلوله ، مسیر تحولات تاحدود زیادی مشخص شد . حالا باید دید که این دخالت در تنظیم روند کار ، براساس برنامه ریزی قبلی بوده یا دست تقدیر در آن دخالت داشته ؟
و مهمتر از هرمساله ، انتخابات پیش رو در آمریکا ، معیاری برای مقایسه میزان خردگرایی و تبعیت از احساسات مردم آمریکا خواهد بود.
اگر احساسات پیروز شود ، آغاز اضمحلال خواهد بود
ناشناس
|
France
|
۰۷:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
همه درانتظارگشایشی درموردمعیشت مردم ورفع گرانیهای ساعتی هستند که هیچ وزیری وحتی هیچ رئیس جمهوری قادر به حل این مشکل نیست مگر انکه بادوستان مروت وبادشمنان مدارا پیشه کنیم سالها چنین نکردیم ودیدیم ثمرش را حالا تغیر جهت بدهیم وگرنه هروزیری سرکاربیاید درب روی همان پاشنه قدیمی میچرخد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
دشمنان داخلی وکاسبان تحریم ناجوانمرد خیلی خطرناکتر از دشمن خارجی هستند
ناشناس
|
Poland
|
۰۸:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
کارگروه وزارت نفت شامل حدود ۵۰ نفر میشد که اکثرا وزرا و معاونین وزارتخانه در دوره خاتمی و روحانی هستند آیا اینها واقعا آمده اند چند نفر را به آقای پزشکیان معرفی کنند؟! بیشتر به نظر تقسیم پست و مقام میاید ظاهرا یک ظرفیتی را هم خالی گذاشته اند برای بعدا اگر در مجلس یا نهادهای دیگر به مشکل خوردند
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟