مرور روزنامه‌های پنجشنبه ۲۷ مهر

روز صفر انتخابات برای اصلاح‌‏طلبان/دو سناریوی سفر بایدن به اسرائیل/ جنایت در غیاب آدمیت

دوری ثروتمندان عرب از جنگ، معادلات جدید در خاورمیانه، وداع با مهرجویی، گلابی‌های برجام در دستان باقری کنی، دورآخر رقابت شورای رقابت!، واکنش ایران به ادعا‌ها درباره بلوکه شدن منابع ایران در قطر، محکومیت جهانی جنایت بیمارستان غزه، پایان تحریم موشکی ایران پس از هشت سال، کمبود معلم حل شد؟ و چرایی شروع دور جدید تحولات فلسطین از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۱۹۹۴۲۶
|
۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۹ 19 October 2023
|
7526 بازدید
|

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز پنجشنبه ۲۷ مهرماه در حالی چاپ و منتشر شد که محکومیت جهانی جنایت بیمارستان غزه، میوه تسلیحاتی برجام، دنیا در مقابل سه فاجعه و آثار حذف شورای رقابت در تعیین قیمت در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.


در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم: 

دو سناریوی سفر بایدن به اسرائیل


هادی محمدی طی یادداشتی در شماره امروز جوان با تیتر دو سناریوی سفر بایدن به اسرائیل نوشت: رژیم صهیونیستی در تمام دهه‌های گذشته همه قوانین بین‌المللی و مؤسسات بین‌المللی را پایمال نموده و به سخره گرفته است و تمام این جنایات را در سایه حمایت‌های امریکا و غرب و سکوت سازمان‌های بین‌المللی به اجرا گذاشته است. طی کمتر از دو هفته از آغاز عملیات طوفان‌الاقصی که توسط مقاومت در غزه، شاهد اقدامات جنایتکارانه و ضدبشری این رژیم علیه مردم عادی غزه بودیم و به‌جز مردم، مؤسسات بین‌المللی، امدادگران، مراکز پزشکی و هرآنچه را می‌توانست حیات عادی مردم غزه را با تهدید مواجه کند، به اجرا گذاشت. بازتاب این رفتار غیرعادی که همواره از مواجهه با مقاومت فلسطینی یا مقاومت لبنانی و منطقه در هراس آشکار به‌سر می‌برد و فرار کرده، افکار عمومی جهانی و حتی سازشکاران دست‌نشانده عربی و اسلامی یا دولت‌ها و کشور‌ها را برانگیخت و به اعتراض گسترده و بی‌سابقه کشاند. امریکا و بایدن از همان روز اول با ارسال ناو و تسلیحات گسترده و ویرانگر در کنار اسرائیل و حکومت نتانیاهو و شکست دیپلماسی وزیر خارجه‌اش بلینکن ایستاد که برای رایزنی یک طرح خطرناک به منطقه آمده بود تا با تخلیه مردم غزه به صحرای سینا، پیروزی نتانیاهو در عملیات زمینی را مقدمه‌سازی کند. بایدن که در کارنامه سیاست خارجی‌اش هیچ دستاوردی برای انتخابات ریاستی امریکا ندارد، نمی‌توانست، در کنار شکست موجودیتی اسرائیل در مقابل مقاومت غزه که لابی‌های صهیونیست‌ها را به تحرک وا داشته ساکت بماند و نقش ژاندارم جهانی خود را از دست بدهد؛ لذا با تمامی درخواست‌های بین‌المللی و پیش‌نویس ارائه‌شده ازسوی روسیه و دیگر کشور‌ها به شورای امنیت سازمان ملل مخالفت کرد تا از ظرفیت‌های آن به نفع کاخ سفید استفاده کند. در چنین شرایطی که رژیم صهیونیستی به اعتراف مقامات اسرائیلی یا مراکز معتبر غربی، شکست بی‌سابقه‌ای از مقاومت دریافت کرده، بایدن به تل‌آویو آمده که سؤال اساسی این است که با کدام هدف، این سفر را دنبال می‌کند؟


از شواهد و قرائن گوناگون دو گمانه و هدف می‌تواند در دستور کار سفر باشد. اینکه در استقبال بایدن فجیع‌ترین جنایت نتانیاهو در بیمارستان معمدانی و کلیسای معمدانی در جنب آن موجب شهادت صد‌ها زن و کودک و مجروح شدن مردم عادی می‌شود، در فرهنگ تلمودی و صهیونیستی کاملاً معنادار است و می‌تواند با اهداف سفر بایدن مرتبط باشد. گمانه اول اینگونه است که رژیم صهیونیستی که از عملیات زمینی در غزه به دلایل زیادی هراسناک و ناتوان است، وسیع‌ترین و وحشیانه‌ترین جنایت ضدبشری را به اجرا بگذارد و بایدن به‌عنوان ناجی به منطقه وارد شود و مدل و قواره پایان درگیری و توقف جنگ را دیکته کند. یعنی ضمن اعلام حمایت رسمی و علنی و تکرار آن از اسرائیل، با همراهی چند کشور و دولت دست‌نشانده، راهبرد صفر کردن پیروزی مقاومت را از طریق معادله آزادی تمامی اسرای صهیونیست در ازای توقف جنگ و ارسال کمک بشردوستانه به غزه را به اجرا بگذارد. بدین گونه امتیاز نقش‌آفرینی را در کارنامه انتخاباتی و جلب نظر لابی صهیونیسم بین‌الملل را حاصل و سرافکندگی شکست نتانیاهو را جبران می‌کند و ناجی منطقه‌ای هم خواهد بود.


در گمانه دوم، که برخی قرائن در برنامه‌ریزی نتانیاهو و استمرار بمباران‌های تعمدی برای کشتار مردم در غزه آشکار است، بایدن نیز برای تأکید بر حمایت جدی‌تر به اسرائیل آمده تا بر گام‌های جنایتکارانه و شدیدتر وی صحه بگذارد و خط و نشان بیشتری برای جلوگیری از مداخله مقاومت منطقه‌ای در درگیری رژیم صهیونیستی با مقاومت غزه، از خود نشان دهد. تا بدین‌گونه، رضایت لابی صهیونیستی در انتخابات را کسب نماید و مجوز جنایت وسیع‌تر در غزه را به نتانیاهو بدهد.


پارامتر‌های زیادی در عرصه جهانی مانند افکار عمومی، بی‌تابی مقاومت منطقه‌ای و مردم جهان برای مقابله با رژیم صهیونیستی و اعتراض کشور‌های جهان و حتی اروپایی و سازمان ملل به فجایع بیمارستان معمدانی و دیگر صحنه‌های دلخراش در غزه علیه مردم، گمانه دوم را ضعیف می‌کند و گمانه اول که هزینه کمتر و امتیاز بیشتری برای رژیم صهیونیستی و بایدن در بر دارد، قوی نشان می‌دهد. اگرچه بایدن برای سناریوی اول نیز با مشکل سران عربی سازشکار روبه‌رو است، ولی در هر ساعت و روز‌های آینده، غافلگیری‌های دیگری می‌تواند آمال بایدن و نتانیاهو را نقش بر آب کند.

 

روز صفر انتخابات برای اصلاح‌‏طلبان


 داود حشمتی طی یادداشتی در شماره امروز هم میهن با عنوان روز صفر انتخابات برای اصلاح‌‏ طلبان نوشت: از امروز ثبت‌نام کاندیدا‌های انتخابات مجلس آغاز می‌شود. به‌طور طبیعی، جریان اصولگرا با حداکثر توان در این مرحله به ستاد‌های ثبت‌نام هجوم می‌برند. هیچ‌کس نیست که خودش را شایسته رسیدن به صندلی پارلمان نداند. از سوی دیگر، اطمینان دارند که هیچ مشکلی از ناحیه شورای نگهبان و دریافت تایید صلاحیت‌شان برای انتخابات به وجود نخواهد آمد.

معادله، اما در طرف دیگر متفاوت است. جبهه اصلاحات در مرحله پیش‌ثبت‌نام اعلام کرد که «هیچ توصیه‌ای در زمینه ثبت‌نام به کاندیدا‌ها ندارد». این روند احتمالاً در مرحله ثبت‌نام نهایی هم به همین منوال ادامه پیدا خواهد کرد. حدبالای اتفاقی که ممکن است شاهد آن باشیم، توصیه‌ای خواهد بود به اینکه «کسانی که در مراحل پیش‌ثبت‌نام از فیلتر اولیه عبور کردند، ثبت‌نام نهایی خود را انجام دهند». اما همه چیز برای سیاست‌ورزی اصلاح‌طلبان در انتخابات از روز اعلام اسامی کاندیدا‌ها آغاز خواهد شد، نه امروز.

تلاش برای اینکه با هیزم اصلاح‌طلبان انتخابات را از حالا گرم کنند، تلاشی بی‌حاصل است. تجربه به اصلاح‌طلبان ثابت کرده تا زمانی که اسامی تاییدصلاحیت‌ها مشخص نشده، هر نوع فعالیتی نه‌ تنها کمکی به انتخابات نمی‌کند بلکه بر ضد آن نیز عمل خواهد کرد. مسئله تازه از روز اعلام اسامی تاییدصلاحیت‌ها (که چند ماه بعد خواهد بود)، آغاز می‌شود. شاید برخی معتقد باشند که این یادداشت را باید در آن روز می‌نوشتیم نه امروز. اما باور من این است که از حالا باید در مورد آن روز حرف زد، گفتگو کرد و آنقدر گفتگو کرد تا یک «تصویر و تصمیم مشترک» میان اکثریت نیرو‌های اصلاح‌طلب شکل بگیرد. در صورتی که گفتگو را زودتر آغاز نکنیم در نهایت موضوع به تصمیم روز آخر محول شود، این تصمیم (هرچه که می‌خواهد باشد) بیش از آنکه اتحاد اصلاح‌طلبان را ایجاد کند، موجبات دوری و افتراق را فراهم می‌کند.

مقدمه دوم این است که پیش‌بینی کنیم در روز اعلام اسامی نهایی چه کسانی احتمالاً تاییدصلاحیت خواهند شد؟

دراین‌باره هم احتمالاً اتفاق‌نظر وجود دارد که افراد نام و نشان‌دار اصلاح‌طلب حتی اگر ثبت‌نام کرده باشند، بعید است تاییدصلاحیت شوند. همانطور که بخش مهمی از نمایندگان لیست امید برای انتخابات سال ۱۳۹۸ تاییدصلاحیت نشدند، طبیعتاً بخشی از کاندیدا‌های سال ۱۳۹۸ هم برای سال ۱۴۰۲ تاییدصلاحیت نمی‌شوند. تجربه ثابت کرده که دایره و دامنه در حال تنگ‌تر شدن است، نه باز شدن. پروژه این نیست که با بازتر کردن فضا نهاد‌های کارآمد ساخته شود، بلکه پروژه «یکدست‌سازی» همچنان با قدرت درحال پیشروی است. در این شرایط، احتمالاً می‌توان حدس زد بخش محدودی از افراد ناشناس که با یک واسطه به اصلاح‌طلبان مربوط می‌شوند یا بخشی از پایوران دولت حسن روحانی، در انتخابات تاییدصلاحیت شوند. از جریان معتدل اصولگرا هم احتمالاً بخشی از کسانی که در سال‌های مجلس هشتم تا دهم با علی لاریجانی فعالیت می‌کردند، تاییدصلاحیت خواهند شد. البته، کسانی که احتمال رای‌آوری آن‌ها در حوزه‌هایی که ثبت‌نام می‌کنند، قطعی نباشد.

برای اصلاح‌طلبان «روز صفر انتخابات» همان روز اعلام اسامی نهایی نامزد‌هایی است که توانستند از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند. در این روز صفر احتمالا در شهرستان‌ها با اختلافات زیادی برای حضور در انتخابات روبه‌رو نباشیم. بررسی وضعیت شهرستان‌ها بحث مفصلی است که بخش مهمی از آن را باید با فرهنگ‌های هر منطقه ارزیابی کرد و سنجید. به عبارت روشن‌تر، در شهرستان‌های کوچک انتخابات محلی است و انتخابات در همه حوزه‌های سراسر کشور انتخاباتی «سیاسی» نخواهد بود؛ لذا رقابت بر سر نقاطی است که در آن‌ها انتخابات «سیاسی» تلقی می‌شود. در میان این حوزه‌ها نیز «تهران» شاخص اصلی است. ۳۰ نماینده تهران به اضافه شهر‌هایی مانند «مشهد، اصفهان، شیراز، کرج، قزوین و چند کرسی از برخی کلان‌شهرها» بار اصلی سیاسی بودن انتخابات را بردوش خواهند کشید؛ لذا با این شرایط که برای روز صفر انتخابات در نظر گرفته می‌شود سوال اصلی‌ای که مطرح می‌شود، این است که آیا اصلاح‌طلبان باید بار دیگر انتخابات نیابتی را در دستور کار قرار دهند یا نه؟ در بخش دوم این نوشتار «انتخابات نیابتی» را واکاوی و روش‌های آن را بررسی خواهیم کرد.


جنایت در غیاب آدمیت


فاطمه راکعی طی یادداشتی در شماره امروز اعتماد نوشت: «بالا می‌روم از پُشته‌ای که با سنگ هشته‌ای چقدر صبح نزدیک است...» روزگار عجیبی است، روزگاری که در آن همه رخداد‌های باور نکردنی، باورپذیر می‌شوند و همه جنایات امکان‌پذیر. رژیمی بی‌تفاوت به همه قواعد انسانی، بمب بر سر زنان و کودکانی می‌ریزد که به کنج بیمارستانی خزیده‌اند تا از گزند آتش و خون و درد جنگ و نامردمی در امان بمانند. اما غاصبان همان بیمارستان را نشانه می‌گیرند و بعد... فاجعه است که شکل می‌گیرد. آدمیزاد، موجود غریبی است؛ وجودی که توان رسیدن به رفیع‌ترین قلل انسانی را دارد؛ در عین حال هم می‌تواند به مخوف‌ترین دره‌های جنایات نزول کند. اما کودکان در همه دنیا، نماد‌های صلح و دوستی و همزیستی مسالمت‌آمیز به شمار می‌روند. حتی بسیاری از جانیان بالفطره و آدمکشان هم زمانی که نو‌بت به رویارویی با کودکان می‌رسد، دست و دل‌شان می‌لرزد، اخم‌های‌شان را باز می‌کنند و بچه‌ها را با لبخندی میهمان می‌کنند، حتی آدمکشان هم خطوط قرمزی دارند و کودکان و زنان از مهم‌ترین خطوط قرمز بسیاری از تبهکاران هستند. حاضر نیستند رو به سوی کودکی اخم درهم کنند، چه برسد که بخواهند ماشه اسلحه‌ای را علیه آن‌ها بچکانند یا دور از جان آدمیت، فرمان بمباران به بیمارستانی را بدهند که زنان و کودکان در آن پناه گرفته‌اند.

اما همه این «نشدن»ها، زمانی که با یک رژیم جنایتکار و غاصب سر و کار داشته باشیم به «شدن»‌ها تبدیل و رنگ واقعیت به خود می‌گیرند. وقتی فرمان‌های مرگ صادر و ماشه‌ها چکانده شدند، تراژدی‌ها سر بر می‌آورند، فریاد‌ها به آسمان بلند می‌شود و کودکان و زنان و... به خاک و خون کشیده می‌شوند. چه آرزو‌هایی که با بمباران بیمارستان المعمدی غزه بر باد رفتند، چه لبخند‌هایی که خشکیدند و چه فردا‌هایی که از میان رفتند. اسراییل به هر بهانه‌ای که این فاجعه را شکل داده باشد، جنایت جنگی کرده است. کودکانی که باید دست آن‌ها را گرفت و به کرانه‌های فردا رساند، دیگر رنگ فردا را نخواهند دید. رژیم صهیونیستی باید پاسخگوی این رفتار شنیع خود باشد و خواهد بود. براساس کنوانسیون‌های جهانی ازجمله کنوانسیون ژنو و پروتکل‌های الحاقی آن امنیت و جان کودکان، زنان، پیرمردان و پیرزنان، بیماران و... حتی در محیط‌های جنگی هم باید محترم شمرده شود.

اما در غیاب نهاد‌های ناظر و با همراهی قدرت‌های جهانی اسراییل دست به جنایاتی می‌زند که تا همیشه تاریخ در ذهن فرزندان آدم باقی می‌ماند. این درحالی است که اساسا جنگ در قرن ۲۱ قابل قبول نیست؛ در قرنی که ابزار‌های نوین ارتباطی به عالی‌ترین کیفیت رسیده و آدمی می‌تواند فاصله دو سوی کره زمین را به فشردن یک دکمه طی کند، جنگ و خونریزی و بمباران هیچ محلی از اعراب ندارد، چه برسد به خاک و خون کشیدن زنان و کودکان و بیمارانی که از ترس در بیمارستان پناه گرفته‌اند تا شاید از گزند خشم و کینه صهیونیست‌ها در امان بمانند. اما من همچنان «بالا می‌روم از پُشته‌ای که با سنگ هشته‌ای چقدر صبح نزدیک است... .»

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
برخی می پرسند چگونه ممکن است صهیونیست‌ها قرنها پیش برای به چهار میخ کشیدن انسانی همچون عیسی مسیح باهم متحد شده باشند به آنچه که اکنون در سرزمین مسیح اتفاق می افتد نگاه کنیم تا باورمان شود . آنها نیت خود را اینگونه توجیه می کردند که سخنان مسیح ممکن است به حاکمیت آنها آسیب بزند .یعنی همین توجیهی که اکنون برای کشتار در فلسطین می آورند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
فلسطینی ها باید بپذیرند که از راه نظامی زورشان به اسراییل نمی رسد.
هم در طرف اسراییل و هم در طرف فلسطینی ها، افراد تندرویی هستند که مانع حل و فصل مناقشات این دو از طریق مسالمت آمیز می شوند.
اسحاق رابین نخست وزیر اسبق اسراییل در سال 1995 در شرف امضا قرار داد صلح و تشکیل دو کشور فلسطین و اسراییل بود که توسط یک اسراییلی تندرو به نام ایگال امیر در شهر تلاویو ترور شد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
می خوای در مورد تاریخ صحبت کنیم!؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
من منتظر نتایج قطعی درباره شلیک بمب یا راکتی هستم که بیمارستان غزه را به خاک و خون کشید
وقتی معلوم شود کار حماس و یا جهاد اسلامی بوده شاهد چه واکنشی خواهیم بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
موشک‌های فلسطینی قابلیت نفوذ به ساختمان یک بیمارستان جند طبقه را ندارند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
۸:۲۷
اسراییل باید کورشو گم کنه
ناشناس
|
United States of America
|
۰۶:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
به تابناک و برادران امنیتی:
در دنیای امروز، رسانه ای که تعاملی نباشد (نظرات کاربران را منتشر نکند) محتوای تولیدی اش ارزش خوانده شدن ندارد.
جذابیت شبکه های اجتماعی فیلتر شده برای مردم در همین یک جمله خلاصه می شود.
تمام
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
انتشار شعارهای احساسی به جای نظرات و تفکرات، ارزش خواندن ندارند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
تابناک فعلا تصمیم گرفته افکار احساسی یک طرفه را منتشر کند بار ها مطالب تاریخی و سیاسی منطقی را نوشتم همه سانسور شد این در حقیقت کمک به گمراهی می کند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
نقطه قوت فلسطینی ها یقینا در این است که قضیه خود را تا می توانند به سمت مذهبی شدن سوق دهند این کار پتانسیل این را دارد تا نیروی عظیم ۵ میلیارد مسلمان و مسیحی جهان را در کنار فلسطینی ها و در تخاصم با صهیونیست‌ها قرار دهد این تنها راهکار برای حل قطعی مشکل مسلمانان و یهودیان است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
کمترین کارکرد مذهبی شدن درگیری بیت المقدس در بلند مدت قدرت‌گیری مسیحیان در آنجا می باشد و همه می دانیم آنها از یهودیان تعامل پذیرتر اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
احمدی‌نژاد کجاست!؟
آن موقع که رئیس جمهور بود پشت تریبون فریاد میزد اسرائیل باید محو شود.
آن موقع اشکالی نداشت چون هزینه اش را مردم می پرداختند!؟
اما اگر امروز بگوید اسرائیل باید محو شود هزینه اش پای خودش است!؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
خوش آمدی گرچه دیر آمدی!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
اونکه با پسر عموش رفت فضا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
اتخابات دیگر هیچ ارزشی ندارد برای مسولین هم مهم نیست چند درصد مردم شرکت می کنند آنها دنبال مجلس و دولت کاملا در اختیار هستند در چنین شرایطی شرکت در انتخابات چه نفعی برای کشور و مردم دارد .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
شماها هیچ وقت بدرد این مملکت بجز آیه یاس خواندن نداشتید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
مرگ بر طرفداران اسقاطيل
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
بشین بینیم بابا یک کلمه یاد گرفتی اسقاطیل اسقاطیل
چرا تابناک چرندیات و فحاشیهای این را میزاره
اووف داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
حضور بایدن در اسراییل یک پیام داشت .
حریفت منم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
صهیونیست‌ها از آنجایی که از پتانسیل مذهبی شدن مساله فلسطین به نفع قطعی فلسطینی ها خبر دارند در چند دهه اخیر طوری در جهان تبلیغ کرده اند که هر کس بخواهد به این مساله از بعد مذهبی نگاه کند او را به انواع اتهامات زمین‌گیر می کنند . آنها می دانند تنها راه افزایش قدرت فلسطینی ها ، مذهبی شدن ای مشکل هفتاد ساله است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
من نخبه هستم از بهترين رتبه ها و فارغ التحصيل بهترين رشته ها از بهترين دانشگاه كشور عاشق كشور و دين و مردم و نظامم هستم و در جواني بارها دعوت نامه هم داشتم اما نرفتم و به عشق وطنم به عشق دينم به عشق خانواده ام ماندم و به اندازه خودم مثمر الثمر بودم
خدا را هم بابت اين قضيه شاكرم
زياد هم نگين نخبه ها رفتن نخبه ها رفتن
اونايي كه ميرن اگر هم ميبودن خيلي ماثر در پيش رفت مملكت نداشتن اينو شك نكنيد
و جالبه بدونيد چطوره كه نخبه ها ميرن ولي اينهمه پيشرفت و توسعه در خيلي از زمينه ها داريم؟
نخبه ها رفتن پس كيا پهباد فوق مدرن RQ170 امريكا را سالم به زمين نشوندن
نخبه ها رفتن اما كيا در جمگ فوق پيش رفته الكترونيكيي كه همين الان با امريكا داريم تونستيم هواپيماي رادار گريز F35 را رصد كنيم و بهش پيام بديم كه در حال رصدت هستيم. مگه ميشه بدون نخبه حريف قدرت فوق مدرن الكرونيك ابر قدرتي مثل امريكا شد؟! و البته ده ها زمينه ديگر
پس به نظر من نخبه هاي اصلي و واقعي رهستند و جايي نميرن و درصد زيادي از انهايي هم كه رفتن اگرم ميموندن زياد كارايي براي مملكت نداشتن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
نخبه پر ادعا!!! انسانهای عالم و دانا متواضع و فروتن هستند نه پر ادعا و های و هوی
سعید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
قوربونت نخبه ببین میتونی بلبرینگ چرخ جلو پراید و خار پلاستیکی رو دری پراید تولید کنید
بخدا هر چی میخریم زود خراب میشه یا خورد میشه و میگن همش از چین میاد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
استاد نخبه اونی که 500 میلیون خازن و ترانزیستور را روی پشت ناخون جا داده نه کسی که با نرم افزاهای اونا می تونه کار کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
اونم به کمک روس و چین کاردانان چینی و روسی در صنایع نظامی مهندسان و دکتر ها را هم ادم حساب نمی کنند استا معلومه همه چیزهای که بلدی از طریق گوشت یاد گرفتی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
این دو تا کامنت من هیچ مشکلی نداره ...را بگذار کنار منتشر کن برای نخپه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
اینهایی که کامنت گذاشتن فرق بین دانش و تکنولوژی و صرفه اقتصادی را نمی‌فهمند و حرف میزنند
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
از جملات معلومه نخبه نیستی، فقط یک دروغگو هستی، هیچ وقت برای کسی دعوتنامه ارسال نمیکنند، نخبه ها پذیرش میگیرند، براشون دعوتنامه ارسال نمی‌کنند. یاد بگیر دفعه بعد خوب دروغ بگو
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
چرا به جای اسراییل نمیگویید سرزمینهای اشغالی.... خب اگر به عنوان مکان استفاره شود سرزمین اشغالی.... اگر به عنوان قوم استفاده شود قوم اسراییل
اسراییل کشوری ندارند اینها قوم هستند.اینان فلسطین را تکه پاره کردند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
سرزمین اسراییل‌ متعلق به یهودیان ، مسیحیان‌ و مسلمانان است‌
مردم غزه‌ مصری الاصل هستند

ولی قطعا این سرزمین مال ایرانیها نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۸
خدایا به حق عظمت خودت، به حق اقا امام زمان علیه السلام تمام‌مؤمنین جهان به خصوص مؤمنین غزه و فلسطین که اینروزها در سختی به سر میبرند و شاهد شهادت عزیزانشون هستن، به زودی زود از شر دشمنان اسلام با ظهور مولا و صاحبمون نجات بده.
مرگ بر رژیم غاصب صهیونیسم
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟