بر اساس این مصوبه دولت قرار بود کاهش تعرفه پیامک فارسی از 20 اسفند 86 و افزایش تعرفه پیامک لاتین از اول تیر امسال اعمال شود که بنا بر اعلام مسئولان شرکت ارتباطات سیار ایران و به علت فراهم نشدن شرایط فنی، اعمال تعرفه جدید برای پیامک فارسی و لاتین همزمان و از امروز آغاز می شود.
‌تعرفه پیامک فارسی و لاتین همراه اول به ترتیب از امروز " شنبه " 89 و 222 ریال محاسبه می شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر: دولت اواخر سال گذشته تعرفه پیامک فارسی را از 134 ریال به 89 ریال کاهش و تعرفه پیامک لاتین را از 134 ریال به 222 ریال افزایش داد.
این مصوبه به منظور گسترش و حمایت از خط و زبان فارسی در محیط های دیجیتالی به شرکت ارتباطات سیار ایران ابلاغ شده است.
بر اساس این مصوبه دولت قرار بود کاهش تعرفه پیامک فارسی از 20 اسفند 86 و افزایش تعرفه پیامک لاتین از اول تیر امسال اعمال شود که بنا بر اعلام مسئولان شرکت ارتباطات سیار ایران و به علت فراهم نشدن شرایط فنی، اعمال تعرفه جدید برای پیامک فارسی و لاتین همزمان و از امروز آغاز می شود.
معاون وزیر ارتباطات و رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: با توجه به الزامی بودن اجرای ابلاغیه دولت درباره کاهش تعرفه پیامک فارسی از زمان ابلاغ (بیستم اسفند 86 ) اضافه دریافتی شرکت مخابرات از پیامک های فارسی ارسال شده در صورت حساب های دوره بعد مشترکان دائمی لحاظ می شود و برای مشترکان اعتباری به صورت افزایش شارژ سیمکارت اعمال می شود.
وفا غفاریان افزود: همه اطلاعات ارسال کنندگان پیامک از طریق شبکه همراه اول موجود است و جداسازی پیامک های فارسی از لاتین امکان پذیر است.
غفاریان در پاسخ به این سوال که چرا همراه اول نرم افزار پیام رسان فارسی را پیش از زمان اعمال تعرفه جدید ارائه نکرده است گفت:‌ این کار از وظایف شرکت ارتباطات سیار محسوب نمی شود و کاری جنبی و داوطلبانه است.
وی افزود: ‌قرار است نسخه آزمایشی این نرم افزار از امروز در سایت همراه اول به نشانی www.mci.ir قرار گیرد تا مشترکان همراه اول بتوانند آن را به صورت رایگان دانلود کنند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1387/04/01
پاسخ

اول یک فونت یکسان برای گوشی ها تهیه بعد این کار را اجرایی میکردند تا از دریافت مختل کلمات فارسی پرهیز می شد ضمن اینکه یکسری از گوشی ها مثل موتورالا A1200 اصلا فونت فارسی براش تعریف نشده

کاربر مهمان -> 1387/04/01
پاسخ

اولاً نسبت عمده ای از گوشی های همراه فاقد کی برد و ادیتور فارسی می باشند و همچنین ساختار زیان انگلیسی به گونه ای است که با خلاصه سازی می توان منظور پیام را در حجم کمتری ارسال کرد و معادل یک جمله بعضاً در فارسی منجر به ارسال دو پیامک و یا بیشتر می گردد.

کاربر مهمان -> 1387/04/01
پاسخ

می‌خواستم بدونم تعرفه پیامک خالی مشمول کدام یک از می‌باشد؟ انگلیسی یا فارسی؟

کاربر مهمان -> 1387/04/01
پاسخ

پیامک فارسی از سیستم کدگذاری یونیکد استفاده می کند. در این سیستم هر کاراکتر دو بایت است در حالیکه وفتی شما پیامک لاتین می فرستید در سیستم اسکی است و هر کاراکتر معادل با یک بایت است. بنابراین در حقیقت قیمت پیامک لاتین از 134 ریال به 222 ریال و پیامک فارسی از 134 ریال به 178 ریال افزایش یافته است.

کاربر مهمان -> 1387/04/02
پاسخ

راه مناسب‌تری برای حمایت از خط و زبان فارسی نبود؟ آخه این موضوع چه مشکلی رو حل می‌کنه؟ اون هم با مشکلاتی که فونت‌های فارسی در اکثر گوشی‌ها داره. حتما باید یه چیزی گرون بشه تا ما به ادبیات فارسی توجه بیشتری بکنیم!!!!!!!!!!!!!

کاربر مهمان -> 1387/04/02
پاسخ

مثل اکثر تصمیمات غیرکارشناسی و فاقد پیش بینی های اولیه است . فونت فارسی هنوز نرم افزار خوانا و یکسان و تعریف شده ای برای داخل ندارد چه رسد برای خارج از کشور. دیگر اینکه حمایت از خط و زبان فارسی تنها با شعار کارساز نیست . باید کار و فکر اساسی هم پشت آن باشد .

کاربر مهمان -> 1387/04/02
پاسخ

واقعا اگر نیت اصلی شما گسترش فرهنگ فارسی است بهتر است بجای مشکل ایجاد کردن برای مردم، به مجریان و گویندگان رسانه ملی آموزش دهید تا برای پز دادن اینهمه از اصطلاحات بیگانه و خارجی استفاده نکنند.از طرفی هم ارسال پیامک فارسی کلی محدودیت و مشکلات فنی دارد که ابتدا باید آنها را برطرف کنید!

کاربر مهمان -> 1387/04/02
پاسخ

وقتی استاد زبان فارسی نان شب ندارد و فارغ التحصیل زبان فارسی باید خانه داری کند(قصد توهین به کسی نیست) حمایت از زبان فارسی در موبایلها آن هم با مشکلات ارسال و هزینه بیشتر و ارسال ده باره و ... یعنی یک جوک !

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار