آنچه در نشست وزیران امورخارجه سازوکار ۳+۳ گذشت

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با استقبال از پیشرفت در روند مذاکرات صلح جمهوری آذربایجان و ارمنستان، احترام به تمامیت ارضی، حاکمیت ملی، مرزهای شناخته شده بین المللی و اجتناب از توسل یا تهدید به استفاده از زور را لازمه صلح پایدار در منطقه اعلام کرد.
کد خبر: ۱۲۶۶۴۱۵
|
۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۵ 19 October 2024
|
1407 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، نشست وزیران امورخارجه سازوکار همکاری منطقه ای ۳+۳ روز جمعه در استانبول ترکیه برگزار شد.

در این نشست که با حضور وزرای امورخارجه ایران، ترکیه، روسیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان برگزار شد، حل و فصل مسائل قفقاز جنوبی از طریق گفتگو و راه های توسعه و تقویت همکاری و همگرایی در منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بر اساس  بیانیه نهایی این نشست مقرر  شد  علاوه بر تعامل بین ساختارهای دولتی، تسهیل تعاملات مردمی و همکاری های فرهنگی، علمی، آموزشی و گردشگری در دستور کار قرار گیرد.

عراقچی وزیر امورخارجه کشورمان طی سخنانی برگزاری نشست های وزرای خارجه سازوکار همکاری منطقه ای ۳+۳ را نمادی از اراده این کشورها برای حل و فصل مسائل منطقه توسط کشورهای منطقه ذکر کرد.

عراقچی با استقبال از پیشرفت در روند مذاکرات صلح جمهوری آذربایجان و ارمنستان، احترام به تمامیت ارضی، حاکمیت ملی، مرزهای شناخته شده بین المللی و اجتناب از توسل یا تهدید به استفاده از زور را لازمه صلح پایدار در منطقه اعلام کرد.

وزیر امور خارجه‌ کشورمان با اشاره به تداوم جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، سکوت آمریکا و برخی کشورهای غربی در مقابل این جنایات را نمادی از رفتار ریاکارانه آنها دانست.

عراقچی توقف حمایت سیاسی و نظامی این کشورها از رژیم صهیونیستی و اقدام جدی جامعه جهانی برای توقف این رژیم در تداوم نسل کشی در غزه و جنایات علیه بشریت و حمله به مراکز درمانی، بهداشتی، آموزشی و مذهبی را خواستار شد و بر لزوم ارسال فوری کمک های بشردوستانه به آوارگان غزه و لبنان تاکید کرد.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟