آخرین خبرارزان‌ترین گوشی آیفون در بازار چند است؟
4بازدید

دیدار عراقچی با همتای مصری در قاهره

وزیر امور خارجه ایران امروز با همتای مصری در قاهره دیدار و درباره اوضاع جاری در منطقه و مناسبات دوجانبه به گفت‌وگو نشست.

دیدار عراقچی با همتای مصری در قاهره

به گزارش تابناک به نقل از فارس، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه که در مقصد دوم چهارمین دور سفرش به منطقه در قاهره حضور دارد، پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) ۲۶ مهرماه با بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر دیدار و گفت‌وگو کرد . اوضاع جاری در منطقه و تلاش برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و همچنین گسترش مناسبات محور اصلی این ملاقات است. عراقچی و همتای مصری پیش از این و در حاشیه هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کرده بودند.

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه که عراقچی را در این سفر همراهی می‌کند دیشب پس از ورود به قاهره گفت: ایران و مصر دو کشور مهم تاریخی، تمدنی و دو بازیگر مؤثر منطقه‌ای هستند. فردا (پنجشنبه) گفت‌وگوهای مهمی با مقام‌های عالی‌رتبه مصر خواهیم داشت.بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر هم روز چهارشنبه اعلام کرده بود که رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران فردا (پنجشنبه) در قاهره با وی دیدار خواهد کرد.عراقچی روز گذشته نیز در اردن با وزیر خارجه و شاه اردن دیدار کرد.
رئیس دستگاه دیپلماسی سه‌شنبه ۱۷ مهرماه در جمع خبرنگاران از سفرش به برخی پایتخت‌های منطقه خبر داد و گفت: «تلاش ما برای اینکه یک حرکت دسته‌جمعی از سوی کشورهای منطقه و اسلامی و جامعه بین‌الملل برای توقف حملات وحشیانه به لبنان صورت بگیرد، ادامه خواهد داشت. رایزنی‌هایی که صورت می‌گیرد در راستای توقف جنایات و محکوم کردن رژیم صهیونیستی و جلوگیری از تلاش این رژیم برای گسترش جنگ به منطقه است.»وزیر امور خارجه در همین راستا در دور نخست این سفرها به بیروت و دمشق، در دور دوم به ریاض و دوحه و در دور سوم که یکشنبه و دوشنبه هفته جاری ۲۲ و ۲۳ مهرماه انجام شد به بغداد و مسقط سفر کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.